tremendo 0 Napisano Listopad 7, 2008 Każdy ma inne pojęcie moralności. I dla jednego niemoralne będzie urodzenie dziecka, które będzie niechciane, dla którego nie będzie się miało czasu lub na wychowanie którego nie będzie się miało pieniędzy. Przejdźcie się po slumsowatych dzielnicach, może dostaniecie cegłówką w łeb od takiego dziecka, na którego wychowanie rodzice nie mają pieniędzy to od razu Wam przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polipol Napisano Listopad 7, 2008 a ja kocham jak na tym forum każdy po sobie jedzie :D tu od moherów, tu ktos komuś życzy niechcianej ciąży...ech :)my dyskutujemy,a pewnie autorka tematu już dawno ogolona śpi i czeka na jutro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Listopad 7, 2008 i niech czeka, jej wybór, jej prawo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie macica Napisano Listopad 7, 2008 Są granice, których nie powinno się przekraczać :O I jeszcze jedno, w przyrodzie nic nie ginie, tylko zmienia właściciela. Echo każdego postępku do nas wróci, i tego dobrego i tego złego. Więc obojętnie jak nazwiesz aborcję - jej echo i tak wróci do kobiety ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 no przestancie, ja sie nie bede nikomu tlumaczyc co, po co i dlaczego, bez przesady! to moja sprawa czemu usuwam. smiac mi sie chce z tych, co wklejaja linki do zalosnych filmow, zdjec czy pisza jakies smieszne wiersze przeciez nawet jak to ogladam to wiem czemu to sluzy. tylko po to aby zniechecic kobiete do usuniecia. ja mam zabieg rano. nie, nie zastrzykiem. zastrzyki to chyba w holandii daja. ja bede miala normalny zabieg ze znieczuleniem ogolnym sama zdecydowalam o takiej formie. a co do naszego kraju, to normalnie cokolwiek bym nie powiedziala, to i tak by nie oddalo tego, co tak naprawde mysle polska to kraj chory, zacofany, falszywy, zaklamany jak tylko skoncze edukacje to zaraz stad zwiewam jak tysiace innych ludzi a wy mohery i hipokryci zostancie sobie tutaj ale bym sie smiala jakby same mohery w polsce zostaly kraj stalby sie na maxa sredniowiecny, wszyscy normalni ludzie by pouciekali :D a pytanie zadalam o depilacje i irygacje, bo zabieg bede miala dopochwowo i nie wiem czy wypada sie ogolic, czy co mam zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie macica Napisano Listopad 7, 2008 Polipol, a najlepsza zabawa jest, gdy osoby mieniące się wierzącymi życzą innym śmierci i żałują że ich rozmówczynie nie były wyskrobane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Listopad 7, 2008 zaraz mohery wypatrzą pod Twoim nickiem magiczny napisik [zgłoś do usunięcia] i przeprowadzą kafe-aborcję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polipol Napisano Listopad 7, 2008 nie jestem moherem, katoliczka, hipokrytką :) polska jest jaka jest, to my budujemy kraj :P najlepsi są ci właśnie, co zwiewają za granicę i sie odcinają od swoich korzeni ;) ale wrócmy do tematu, mam jedno pytanie: czy ojciec dziecka o tym wie i czy wyraził też zgodę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 a co on ma do gadania? to moje cialo, moj brzuch, moje zycie, moj czas, moje zdrowie, moje uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie macica Napisano Listopad 7, 2008 Stara zgreda, to dobrze, że stąd wyjedziesz, cieszę się bardzo z tego powodu ;) W końcu będziesz wolna i szczęśliwa w nowoczesnym demokratycznym państwie gdzie szanuje się decyzje o aborcji, legalizuje się związki homoseksualne itp ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie macica Napisano Listopad 7, 2008 i jego dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polipol Napisano Listopad 7, 2008 jego plemnik -> jego dziecko i pewnie ojciec też ma jakieś uczucia :) więc widocznie albo tatuś nie wie, że jest tatusiem albo się rozstaliście :] wiesz dziecka nie robi się samemu, koles chyba ma prawo wiedzieć :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 oczywiscie, ze on wie nigdzie nie napisalam, ze nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polipol Napisano Listopad 7, 2008 no to chociaż tyle :) a jest za usunięciem? czy sama będziesz przez to przechodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie macica Napisano Listopad 7, 2008 Wie, ale nie ma nic do gadania, tak? No tak wynika z twoich słów. Pantoflarza z niego zrobiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidory czerwone Napisano Listopad 7, 2008 a to nie wasza sprawa czy przyszly ojciec ewentualny wie, na marginesie ojcem to on jeszcze nie jest :O juz sie zaczynaja wpierdalac w cudze zycie, i nie ma najmniejszego prawa decodowac o ciazy bo to nie on bedzie ja nosil, potem rodzil i wychowywal tracac szanse na studia i prace itp niech dotrze do tych waszym milosciwych zakutych lbow co plody chca ratowac a kobiety zabijac i zyczyc im ze szkoda ze ich nie wyskrobano (znowu jebana katolicka hipokryzja) ze to jej cialo!!! i tylko i wylacznie ona o nim decyduje!!! autorko-ja bym sie ogolila, w koncu chyba przy kazdym zabiegu lepiej jest byc ogolonym? ja tam sie gole a do ginekologa obowiazkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 nie, nie zrobilam z niego pantoflarza po prostu jestesmy razem, ale to moj wybor ja nie chce dziecka co on ma mi tu decydowac? czy to on bedzie nosil dziecko w brzuchu 9 miesiecy? on bedzie rodzil, karmil, troszczyl sie...? to ja decyduje o moim ciele, brzuchu, zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niedoszła Mama 86 Napisano Listopad 7, 2008 Miałam aborcję ponad pół roku temu. Odpowiadając na pytanie autorki: ja sama też nie bardzo wiedziałam jak się do tego przygotować, więc zrobiłam tak jak przed każdą wizytą u ginekologa: ogoliłam się i umyłam :) Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 wiem, ogole sie bo zabieg dopochwowy, ale juz tak nie wyzywaj, wszyscy wiemy jakim krajem jest plska kosciol rulezzzz!!!!!!!!!! ha ha! :D No, niestety, niektorzy nawet sobie nie zdaja sprawy dlaczego maja takie a nie inne myslenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 jutro zabieg, spac chyba nie bede niedoszla mamo, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Listopad 7, 2008 trzymam kciuki, jesli będziesz miała siłę napisz, jak w ogóle taki zabieg wygląda... (moherom za filmiki dziękujemy jakby co;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie rób tego... Napisano Listopad 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidory czerwone Napisano Listopad 7, 2008 obronczynie moralnosci czas spac, mezulkom doopy nadstawic moze poczniecie nowe swiete zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polipol Napisano Listopad 7, 2008 aja mam pytanie: czy to, że nie popieram zbytnio aborcji znaczy że jestem katoliczką? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie macica Napisano Listopad 7, 2008 pomidorze, chyba przeczulona jesteś nieco :O I bije od Ciebie taki sam fanatyzm jak od tych, co życzą śmierci. Do tego jesteś wulgarna. Okropieństwo :O No cóż, życzę Wam obu wspaniałego szczęśliwego życia, zajebistej kariery, dużo pieniędzy, imprez itp. ;) Przecież to jest najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niedoszła Mama 86 Napisano Listopad 7, 2008 Nie ma za co :) Jeszcze jedna rada: jeżeli masz taką możliwość, to nie idź sama. Jest ciężko choćby nie wiem jak się wydawało, że jesteś psychicznie wytrzymała. Ja byłam z siostrą i bardzo się ciesze, że ze mną poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 to nie macica, dziekujemy bardzo, na pewno skorzystamy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 7, 2008 nie ide sama! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie macica Napisano Listopad 7, 2008 Polipol, wg Pomidora jesteś katoliczką, hipokrytką, mocherem i inne w tym samym tonie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremendo 0 Napisano Listopad 7, 2008 to nie macica, a dla Ciebie lepiej być niewykształconą, zdaną na faceta, zaniedbaną (brak czasu) babą z brudnym (brak czasu) i nieszczęśliwym (brak ojca, zapierdala na całą rodzinę, i brak kasy, ojcu nie wystarcza godzin zeby zarobic tyle ile trzeba)dzieckiem?? to jest najważniejsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach