Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stara zgreda

Pytanie do tych co usuwaly

Polecane posty

teoria to teoria, praktyka to praktyka widzialam swoje usg mniejsza o to pojde juz do lozka dziekuje za owocna rozmowe milo sie pisalo z wami dobrej nocki wszystkim

Gość Geropier
Trzymaj się :) Ja też uważam, że kobieta jest ważniejsza od płodu - zawsze :)

Gość autorko
i jak? napisz

Gość hahahacza
a co ma moda do usuwania ciazy?a jak na zachodzie bedzie moda na zbiorowe samobojstwa to tez to zrobicie???? puknijcie sie w te puste lby. tez nie jestem moherem. i nie bede sie z wami klocic wielce modne dziwki.jestescie puszczalskie i tyle.wlasna cipa sie dla was bardziej liczy niz dziecko. takie jak wy nie powinny miec nigdy dzieci, bo na to nie zaslugujecie. skoro nie umiecie szanowac wlasnego dziecka, to podejrzewam ze wlasnym rodzicom tez gdyby byla okazja/mozliwosc zafundowalybyscie eutanazje. zwykle cichodajki.

owszem , zafundowałabym rodzicom eutanazję jeśli miałoby to im oszczędzić cierpień

brzuch mnie boli i krwawie, ale da sie wytrzymac nie wiem jak dlugo trwal sam zabieg, ale nic nie czulam ciesze sie, ze juz po wszystkim w poniedzialek normalnie pojde do szkoly, a teraz przez weekend odpoczne

Gość nobotakico
a twoja dzidzia w niebie też już odpoczywa. to był chłopczyk czy dziewczynka?

Gość autorko trzymaj
sie cieplutko :) Mam nadzieje, ze nie bedziesz miec zadnych komplikacji i w przyszlosci urodzisz (wtedy kiedy bedziesz chciec) zdrowego dzidziusia :) i stosuj antykoncepcje, zeby takich sytuacji juz nie bylo ... A do krytykujących bab ;/ W czym Wy jestescie lepsze od autorki ? Stosujecie pigulki ... dla mnie jest to pewien rodzaj aborcji tylko akceptowalny przez wszystkich i nie budzacy kontrowersji !!!

mysle teraz o antykoncepcji, spirali ale zawsze jest strach, ze wypadnie lub sie przemiesci pozostaje hormonalna znowu przytyje :(

Gość 26 godzina
Teraz myslisz o antykoncepcji? Rychło w czas...:O

Gość nobotakico
autorko edukacja nisko się kłania P.s. i jak to się mówi........jesteś już mamą aniołka.

a co mnie to obchodzi nie jestm mama, bo nie urodzilam, ani dziecka nie mialam i sie nie kloccie mialam w sobie male jajko, pecherz plodowy i go usunelam

Gość nobotakico
twoja logika jest równa 0. Ale dobrze, że istnieje coś takiego jak wyrzuty sumienia. teraz ich jeszcze nie masz.ale później...... Dziewczyno pracuj nad sobą, swoją wiedzą i podejściem do rzeczy ważnych.

bardzo mnie natomiast interesuje dlaczego wmawiacie mi wyrzuty sumienia skad wy to mozecie wiedziec wszystko tylko potraficie wmawiac nie martwie sie co pisze i w jakim tonie jestem soba, a to akurat jest forum i moge pisac co chce bylam na innym forum (nie kafeteria) i tam tez sie wmawia kobieta, ktore usunely wyrzuty sumienia, choc one wcale nie zaluja, a niektore usuwaly kilka lat temu i tez wcale nie zaluja naprawde chcialabym zrozumiec czemu wszystko tak wmawiacie

Gość nobotakico
jak nie dziś to jutro, jak nie jutro to za tydzień. nie martw się, kiedyś dopadną. Dziwi mnie twoja lekkoduchowośc. Opowiadasz o tym jakbyś poszła usunąc pieprzyk. Uważam, że do końca nie wiesz w jakim stanie się znajdowałaś, to znaczy nie byłaś świadoma, że nosisz w sobie Dziecko. Twoje dziecko. dziecko, które żyło, które było z twojej krwi. Masz bardzo ograniczone rozumowanie, ale z całego serca ci życzę, abyś z wiekiem pojeła, co tak naprawdę dzisiaj zrobiłaś.

ej, wiesz co? to ty masz bardzo ograniczone rozumowanie, skoro wmawiasz mi cos, o czym nie masz bladego pojecia i nie, to nie bylo zadne dziecko, widzialam doskonale co to bylo na usg dla jednych jest to dziecko, dla innych nie, wiec mi nie narzucaj wlasnego zdania, a swoje opinie wyrazaj nie narzucajac ich innym to ty jestes ograniczona, poniewaz wszystkim kobietom, ktore usunely ciaze byc najchetniej wmawiala jak byly nieswiadome i tak dalej ja bylam swiadoma tego co robie i sie bardzo ciesze, ze juz po wszystkim ograniczone rozumowanie to nieumiejetnosc zrozumienia, ze mozna usunac cieza jak pieprzyk jesli sie ta ciaze tak wlasnie traktuje moj brzuch, moje cialo nic ci do tego idz leczyc dusze, chory czlowieku

Gość ile trwa krwawienie
po przerwaniu ciazy tabletkami mialam przerywaną ciąże we srode , w nocy duzo krwi, w czwartek tez , a dzisiaj juz nie , tyle o ile ,, martwie sie czy tam cos nie zostało i jeszcze piersi mnie bola , czy to normalne, z czsem przejdzie ,, juz sobie wmawiam ze nadal jestem w ciazy

Gość z pytaniem do starej zgredyy
a ile masz lat?? ja dowoedzialam sie ze moja bardzo bardzo dobra kolezanka usunela ciaze w 3 lo...teraz obronila licencjat, ma dziecko(znow zwadla) i meza( inny niz ten z ktorym poprzednio wpadla) nic sie nie nauczyla.. nie wiem jak ona sie z tym czuje poniewaz glupio mi zapytac-ona nie wie ze ja o tym wiem, bo powiedzial mi o tym jej byly.. mu powiedziala na poczatku ze usunela a prawda byla inna;/ w koncu podczas klotni sie wydalo... noo- ja nigdy bym tego nie zrobila-szczegolnie dlatego ze naogladalam sie wieele wieeele filmow o tym...oraz dlatego ze przekonana jestem iz jest to dziecko, zwlaczsza ze ma 1,5 miesiaca...ale niektorzy maja inne zdanie. no coz... skoro i tak bys go nie kochala..mialoby zle zycie, chyba ze byc go oddala.. ehhh zamotane to.

Gość Niedoszła Mama 86
Na głupich i organiczonych ludzi nie ma jak widać żadnego sposobu :(

Gość a po
Wiesz co niech cie boli ten brzuch jak najdłużej a najlepiej dupa zebys nigdy juz nie mogła jej dawać na lewo i prawo.Tfu....

Gość polipol
właśnie mnie też ciekawi ile masz latek :) życzę powodzenia mimo wszystko po tym zabiegu :)

Gość tak to c
to szybkiego powrotu do zdrowia autorko, ja to bym sie chyba nie zdecydowala na aborcje w polsce jakbym wpadla, balabym sie, juz wolalabym wziac kredyt i pojechac usunac np do Niemiec jak to wiele kobiet robi PS "mama aniolka" buhahahhaa, to chyba bylo najlepsze, zlepek komorek a te prostactwo sie tak podnieca,

Gość Niedoszła Mama 86
A ty uważasz, że aborcji poddają się tylko kobiety, które dają dupy na prawo i lewo, tak?? Skończ najpierw gimnazjum, a dopiero potem rozmawiaj z dorosłymi.

Gość dasasddsa
idź autorko do szkoły, znowu ruchnij się w kiblu a jak zajdziesz znowu usuń...a i wygól sobie kwiatka, albo małego aniołka...suko. Kiedyś tego pożałujesz, zobaczysz. Obyś była bezpłodna i kiedyś ze łzami w oczach obserwowała te które będą miąły dzieci, a Ty patrząc na kolejne zakrwawione gacie przypomnisz sobie ten dzień...

"A do krytykujących bab ;/ W czym Wy jestescie lepsze od autorki ? Stosujecie pigulki ... dla mnie jest to pewien rodzaj aborcji tylko akceptowalny przez wszystkich i nie budzacy kontrowersji !!!" a czy dla Ciebie zjedzenie jajka a zabicie kury to to samo?

a czemu Ci nie dobrze? czy napisalam cos tak strasznego, co by moglo az tak Cie obrzydzic? czy piszesz tak tylko zeby wzniecic plomien nienawisci juz i tak widocznej na tym forum mam 17 lat