Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka blondynka..

jakie oczy u dziewczyny podobaja sie facetom?

Polecane posty

noi teraz się zrobi targowisko na przekór że żaden kot nie ma zielonych o maj gad noi co z tego że twoje 3 nie mają????????????może nastepne inne 3 będą mieć łoo matko

Gość ale 75 pod biustem
Sa ustawione do siebie skosne u typowych dachowcow :) skosne nie równa sie male :D Zreszta, po co dyskutowac z kims, kto rzuca kretynkami i jest dziecinny? :D

tyle kotów ile oczu :D ( ale i tak kot jest przedstawiany jako z tymi zielonymi oczami...)

Gość ale 75 pod biustem
Najmądrzejsza :D

jasne z takim nickiem :D i kogo obchodzi ile masz pod biustem??????????????????? :D, chyba tylko tych napaleńców śliniaczy :D :D :D

Gość ale 75 pod biustem
To nie jest moj obwod pod biustem, tylko pozostalosc po innym topicu :]

Gość mój mąż zawsze lubił
duże oczy, z jakims wyrazem, a nie puste jak u głupiej lali

Gość brąz
oczywiście że brązowe

Gość rtttttttttttttzzzzzzz
moj kot jest rudy i ma oczy koloru bursztynowego,mozna by powiedziec ze jego oczy sa tez rude

Jeden moj kot ma zielone, drugi mial bursztynowe a trzeci takie szaro-zielone ;) Kocica siostry miala ZŁOTE. Takie zołte, ale błyszczace, dlatego mowie, ze złote ;) wygaldała diabelsko, w dodatku była czarna ;)

Gość rtdyrtyrty
Ja mam oczy podobne do oczu Edyty Górniak - wąskie, wyraziste, z łukowatymi brwiami, z tą róznicą że ja mam zielone (bo ona piwne). Uwazam że są piękne, zresztą wiele osób mi to mówi. Ale u kobiet podobają mi się róznego rodzaju oczy. Kolor akurat najmniej jest wazny. Podobają mi się właśnie i takie wąskie, sexy oczy, jak i duże, "sarnie", niewinne, z długimi rzęsami. Facetom podobają się oczy któe po prostu... widać na twarzy. Mogą być albo z "gatunku" sexy, albo z "gatunku" niewinne. Najgorsze są takie jasno-niebieskie, jasne, wyłupiaste rybie oczy bez wyrazu.

Gość rtuid
zielone. oczy niebieskie życie pieskie a nie królewskie xD

Gość lenusia
ja mam brązowe i skośne:) bardzo orginlne wszyscy mi to mowia, a do tego bląd wlosy jednak nie wiem czy oczy są tak bardzo ważne, najwazniejsza jest osobowość

Gość kto wyciąga te stare gówniane
topicki, co za cipa???????????????? :P

Gość amongothka
mnie sie podobają kocie. a moim zdaniem kocie to duże, lekko skośne oraz intensywnie zielone w ciemnej oprawie. takie są najpiękniejsze, takie tajemnicze... no a przypadkowo sie składa że takie mam... ale że są piękne to nie moja opinia... po prostu mi to mówią znajomi xD

Gość fvgfvgbhh
kocie to są zielone i każdy o tym wie ale nie tylko całe zielone, mogą byc szaro-zielone, żółto-zielone itd. - koty przeważnie takie mają

Gość cxdfcfcfcv
skośne są obrzydliwe fuuu - przeważnie małe i wyglądają jak napuchniete :O idealne są oczy tzw. migdałowe czyli takie jakie ma np. joanna brodzik

Gość 7bl_tylko
brodzik ma okrągłe jak sarna.. migdałowe oczy ma Bella:)

Gość aha i achhhh
lLucky Strike, nie wierzę własnym oczom! Wieki cię nie było na kafe chyba. 🖐️

Ja mam mocno zielone. ;) Ale myślę, że facetom się każde podobają. ;) Muszą mieć po prostu to coś. ;)

Gość ale bzdury z tymi kotami
Koty w wiekszosci maja oczy okragle a nie skosne. A porownanie oczu kobiecych do kocich, to tylko stad sie wzielo, ze kot w jasnym otoczeniu ma taaaakie duze zrenice, ktore daja wrazenie duzyc oczu na tle stosunkowo malej mordki. A wydaja sie skosne, bo nie sa ustawione rownolegle wzgledem siebie tylko troche zachodza na boki malej kociej glowki. A facetom podobaja sie kobiety rozne, ale fakt, ze wieksze szanse na klasyczne podobanie sie ma taka, ktora ma urode kocia, czyli duze oczy, maly nosek, i....mala glowke (rozumek) - taka dziecinka bardziej, co nie rowna sie glupia. Tylko usta najlepiej jak sa wydatne, a nie jak u kota - malutkie. Ale i tak oczy sa najwazniejsze, bo piekne usta + nijakie oczy, nie musza czynic twarzy piekna, ale nijakie usta i piekne oczy, nigdy nie pozostana niezauwazone.