Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

hej jak tam. ja dziś byłam na cytologi.. miałyście racje nie było tak źle.. nic mnie nie bolało, a jak weszłam do gabinetu to sie okazało ze moja sąsiada taka troszke dalsza pracuje tam i ona mi bedzie robiła cytologię.. także się nie denerwowałam... mój narzeczony już się lepiej czuje. kolanko już go tak nie boli.. i Chwała Bogu..

Gość HANKA81
Lovekrove, nie mam pojęcia co to oznacza sprawdziłam, u mnie na ostatnim badaniu estradiol wyniósł 30,15 No a kiedy idziesz do gin z tymi wynikami???? Jeszcze tak myślę, może powtórz ten estradiol, rzadko bo rzadko ale pomyłki też im się zdarzają..

Gość HANKA81
zuzka dowiedz się ile w Twoim mieście kosztuje adaptacja gotowego projektu bo zazwyczaj nie opłaca się kupić gotowego. My zleciliśmy projekt indywidualny i wyszedł o 1000PLN taniej niż gotowy, a jest wszystko według naszych potrzeb.

Gość HANKA81
Monia, no to szybko to załatwiłaś:):) Mam nadzieję, że jednak coś z tego wyjdzie!!!!!!! Boże u Ciebie tylek jajeczek było, a u mnie z tym biednym jednym jajnikiem to byłam happy, że jeden był :((:(

Idę w piątek. Sama nie wiem o co chodzi. Przecież nie mogłabym być w ciąży z takim estriadolem. Może coś się przestawiło po poronieniu, antykach. Mam późno owulację (19-22 dc), może jeszcze urośnie. Podobno to tez ma wpływ. Pożyjemy zobaczymy.....

Gość HANKA81
Nie martw się Lovekrove, na pewno się to wyjaśni...a wtedy już pół sukcesu bo będzie można działac!!! Tak jak mówisz, najgorsza jest ta niewiedza i bezsilność....skąd ja to znam

Gość HANKA81
Madziulka, no widzisz nie było się czego obawiać:) a u mnie dziewczyny masakra....moja infekcja chyba się nasiliła:(:( co prawda nie piecze bardziej niż w ciągu dnia ale jak się podmywałam to z tym śluzem parę kropli krwi wyszło......boję się, że najgorsze dzieje się w środku a ta infekcja w pochwie to tylko ciąg dalszy....:(:(:( tak siedziałam w łazience i myślałam skąd to cholerstwo się przywlekło i jedyne co mi przychodzi do głowy to ta wizyta u gina w poniedziałek......idę się zaorać....:(:(:(:(:(

Hanka jak nie urok to straszka:) a tak poważnie to jak się pojawiła krew to już nie są żarty idź do lekarza jak najszybciej. Lovekrove nie znam się na tyle żeby Ci coś sensownego napisać,trzymaj się i nie poddawaj,chociaż ty silna babka jesteś, dasz rade:)

Gość HANKA81
Paula, no widzisz jaki pech!!!! Dziś nad ranem było gorze, swędziało bardziej ale jak wstałam o siódmej to była poprawa:) Zapodałam drugą tabsę, wysmarowałam się clotrimazolem i do pracy......na razie jest OK. Tak myślę czy te krople krwi to nie jakaś pozostałośc po owulce...

HANKA, jak juz jest krew to bankowo stan zapalny. Musisz iść do gina żeby zobaczył czy to na tle bakteryjnym czy grzybiczym. Nie ma się co wstydzić -ja osobiście nie znam żadnej kobiety która by conajmniej raz w życiu nie miała takiej infekcji. Ja miałam zapytać gina czy żel do usg czasem nie uczula bo ostatnio po każdym usg mnie piecze i to dość mocno. Na drugi dzień już nic nie czuję. Dość dużo tego żelu nakłada bo po wyjściu od niego czuję jakbym siusiu zrobiła, taką mam mokrą wkładkę. mooniaaa, własnie o takie szczegóły mi chodziło. Dzięki. Wszędzie piszą tylko żę: ,,podają nasienie'' ale nigdzie nie napisali jak to robią

Naprawde nie mam pojęcia co to może być,Hanka ja jak miałam jakieś dziwne wydzieliny i swędzenia to globulki i rumianek zawsze pomagały,nic takiego o czym piszesz nigdy mi się nie przytrafiło więc jestem zielona.Ale jak słyszę o krwawieniu po owu to nasuwa mi się na myśl krwawienie implantacyjne...hmm. A tak swoją drogą to ja też jestem w pracy:)

krwawienie implantacyjne nie pojawia się 3 dni po owu tylko minimum 6 dni, o ile pamięć mnie nie myli. Ja takowego nie miałam a szkoda bo gin nie może się doliczyc kiedy nastapiło zapłodnienie. Nie pasuje mu według ostatniej @ ani nawet według owulacji !! Ciąża jest młodsza niż myślałam. Smieje się że to niepokalane poczęcie bo my po owu już się nie seksiliśmy :D Niech se będzie wczesna ciąża ale niech będzie wszystko ok. Dziś mi się śniło że z mężem przechodziliśmy obok grupy cyganów. Jedna cyganka spojrzała na mnie i powiedział ,,zabiorę ci dziecko ale jeszcze nie teraz''. Przyżekam że tak mi się śniło!! Ja w ogóle odkąd zaszłam to mam głupie sny i dziwne

Gość HANKA81
zorka najgorsze, że dopiero w poniedziałek będę mogła iśc do gin ....... czuje, że już lepiej ale jestem panikarą i boję się, że jakieś zrosty mi się mogą zrobic przez takie zapalenie.....i ostatnia sprawna rzecz-drożne jajowody tez szlag trafi.....:( paula, jeśli idzie o te dwie krople krwi to na bank nie to, bo było wtedy chyba 3 dni po owu...... zauważyłam jeszcze jedną dziwną rzecz...temp mierzona w pochwie nie podskoczyła bardziej niż 36,8 chociaż ogień w środku czułam???? już nawet wczoraj termometr cifem wymyłam i w spirytusie moczyłam.... wszystko idzie nie tak, sory że tak marudze ale chyba powoli do mnie dochodzi, że jednak nie urodzę własnego dziecka:(:(

HANKA, skoro ja po 4 latach zaszłam to i Ty zajdziesz!! Możesz iść w poniedziałek, nic się nie stanie. Gorzej jakbyś zwlekała tygodniami. Uzywaj tej maśći/kremu dopóki gin Cię nie przyjmie. A może po prostu M Cię obtarł. Bedzie dobrze :) Tylko daj ,,małej'' odpocząć od partnera ;)

Jakoś mi umknęło że to dopiero 3 dni po,,sorki.Zora nie ma co się dziwić że śnią ci się takie rzeczy jak ty chyba o niczym innym nie myślisz,mnie też ciągle jakieś dzieci atakują w snach.

Hanka nie piernicz!!! co nie będziesz! ja ci mówie że będziesz i kropka. Obie będziemy tylko musimy zamienić konowałów na lekarzy i się za siebie wziąć.Ale pojechałam hehe ,jestem nastawiona na robienie dzidzi i wam dziewczynki też radze,piękna wiosna za oknem,bierzmy się za walkę z niżem demograficznym bo nam na emerytury zabraknie:D Od kiedy Zora pokazała że się da to nikt mi nie wmówi że się nie da. (Pozdrowienia dla Kropka).Haniu tylko się skarbie na mnie nie obrażaj bo ja tak piszę nie po to żeby ci zrobić krzywdę ,wyleczysz tą infekcję i po sprawie i do roboty.... :)

Gość HANKA81
Zorka, od domniemanej owu już nic nie działamy, więc moja "mała" ma odpoczynek:):) chyba mi pzrechodzi, bo od rana już nie swędzi, tylko mam mega mokro......na szczęście te upławy są bezzapachowe....ufff:):) Paula, mnie tak łatwo nie da się obrazić......:):) tak więc spokojnie!! Dzięki za dobre rady i kopa w dupę...chyba miałam porannego doła ale teraz już wracam do normy:) trudno-co ma być to będzie..... chyba wszyscy kwiatki sadzą bo cisza tu od rana.... niezapominajka-fajne te bobasy znalazłaś.....ja tylko czekałam aż zaczną się tłuc- moi siostrzeńcy zazwyczaj tak kończą konwersację....:):)

Hanka,kamień z serca.Cały dzień miałam wyrzuty sumienia i zastanawiałam się czy cię nie za ostro potraktowałam .Taka już jestem że najpierw coś palnę(napiszę)a dopiero potem myślę.Niby nic -obca baba coś pisze na necie ale z własnego doświadczenia wiem jak takie coś potrafi zaboleć.Fajnie że nie jesteś zła:)

Gość alooooo3
WItajcie, Byłam wczoraj w ZOO z narzeczonym i z dzieckiem. Powiem waz ze chcialam isc bo kocham zwierzęta ale jakoś było mi tam strasznie przykro. Mnóstwo mam z wózkami i maleńkimi dziećmi. Najbardziej cięzko było gdy kobieta szła z maleńskim skejcikiem....a tak bym chciala zeby moje dzidzi mialo szerokie spodnie, bluze z kapturem i czapeczke na bok..taki maly szkrabik.... Nawet nie robilo na mnie wrazenia ze jacys polacy tez byli. Kurcze nawet malpy trzymaly przy piersi malentwa. WIosna....piekna pora gdy jest cieplo ale wtedy wszystkie dzieciaki wychodza..... ehh dzis chyba tez pojde i posiedze z kozami.... I wiecie chcialabym miec małpke np kamucynke. Znalazlam sklep gdzie mozna je kupic ale nie wiem czy to jest legalne.MOj facet oczywiscie jest przeciw...powiedzial ze najpierw dzieci a pozniej malpka tylko ze kurrr......nie ma dziecka.... Jutro mam szkolenie w nowej pracy.....z niej tez moj M nie jest zadowolony bo fajnie jak kobieta jest w domu:))) A ja chce miec brzuch a nie prace..... Biore ten caly Femifertil ale w cuda nie wierze ...nie wierze ze po nim cos wyjdzie. Zrobilam jeszcze raz prolaktyne i te inne hormony , a w srode zrobie progesteron i estriadol....pozniej do lekarza...o ile puszcza mnie do Polski....a jak nie to chyba tu na Wegrzech bede musiala isc.... A wy jak się czujecie w ten weekend?? Slodkogorzaka nas opuściła??? czy mi sie tylko wydaje. Miala isc do lekarza i co???

Gość alooooo3
A i od wtorku do piatku bedzie u mnie przyszla tesciowa...bo ja nie bede mogla odbierac dziecka ze szkoly....bedzie jazda...:) ost bylam na nia badzo zla bo mi mieszkanie przemeblowywala. To juz jest wyjasnione ale wiecie jak to jest z mamusiami:D

Gość alooooo3
NICK ............WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili..............23......mazowieckie.............6. ..........16/10 mooniaaaaa123... .33........mazow..................19..... ... 16/04 HANKA81......... ..29......ŚLĄSKIE................ 45.. .......14/4 alooooo3.............23....małopolskie/Węgry..... 12..........???? AOK................ .26.......wielkopolskie........... 8.... ........07/11 zora85...............25.......kuj-pom............. . 24?.... .......2-3.03 AsiekAsiekk.........20.......................... ... ..2............24-28.09 Doris123.............25.......Śląskie......... ...17.................09/02 Ania85pomorskie. .25......pomorskie....... ......13....... .....18/09 aśka76...............34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel..... ....22.......dolnośląskie..........11 ... ........02/12 malwkami.............24.......śląskie......... ...12 .............. 27/12 betina340............30.......lodzkie.......... 14 .................1/12 asiek25...............25.......dolnoślaskie.......... ....8... .....26/12 MalgaK................32.......kuj-pom........ok.4 7..............25/12 SunnyG...............27.....mazowiecki........4.......... .........17.01 justysia88...........22.......lubelskie...........4...... ............5-7.04 katiaa85.............26..........wielkopolska......31 .............24.04 Sophia123...........24.........slaskie........2.......... ......... .13.02 Wanda23............23.........wlkp..........ok.17...... .....??..12.03?? Mgielka15985.......26........lubuskie........7........... ............???? Maluda82........ ..29.......Wlkp.............ok. 17 ................22.03 tosik............. ..27.......śląskie..............26... .... ...........16.04 paula 26...........26.....małopolska.........ok36................ .....?? Niu82............ .29......podkarpacie........9........... .........13.03 Agaagaaga14.....30.....łódzkie............ok15......... ..........8.04 Beata06...........26.....Wklp..............23............ ........17.03.11 zuzka_1...........27......łódzkie...........18......... ...........31.03 asia1983..........28.....zachodniopomorskie.....7........ ......6.04 UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......SKĄD......ILE CYKLI...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....30....małopolskie.....4.. .......1............8/06/2011 justynp..........31..świetokrzyskie...ok20...1.. ....1sierpien Vilia.........27.......łódzkie.......... .12..................18 siepień 2011

Aloooo3 Z mamusiami wiem jak jest,im dalej tym lepiej:)Doskonale Cię rozumiem ,ty zazdrościsz małpom że mają maleństwa przy piersi a ja mojej suni że potrafi urodzić piątkę zdrowych szczeniaków.Apropo bo dawno nie pisałam na ten temat,maluchy mi się już rozpełzają po domku,wczoraj zostałam pokąsana bezzębnymi dziąsłami,a dzisiaj robimy im pierwszy kontakt z naturą,za chwilę wynoszę kocyk na trawnik i szczeniaczki będą się opalać:)Taka ta wiosna piękna,tylko faktycznie na każdym kroku widać że wszystko się rozmnaża...

Gość asia1983
...a ja mam ćwieka zabitego. . . staramy sie 7 miesiecy... w tym miesiacu tylko raz , 14dc,bo jakos tak wyszło ze nam sie nie chciało, a od 2 mies nie robimy nic "bo trzeba"...i wczoraj cos mnie tkneło i zrobiłam test o 16.30...wiem, ze robi sie go rano...no ale...po 5 minutach dopatrzelismy sie rózowej bladej kreseczki...czekam na wtorel/sroda czy bedzie @ czy nie i co wy na to. . . lipny test czy może?

Gość asia1983
test z apteki

Gość Anulka_83
Jeżeli kreska była po 5 min to powinno coś w tym być.... Poczekaj kilka dni i będzie wszytko jasne. Trzymam kciuki:)

Gość asia1983
dzięki :) nie napalamy się i czekamy spokojnie do dnia okresu. . .

NICK ............WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili..............23......mazowieckie.............6. ..........16/10 mooniaaaaa123... .33........mazow..................19..... ... 16/04 HANKA81......... ..29......ŚLĄSKIE................ 45.. .......14/4 alooooo3.............23......małopolskie/Węgry......... 12..........???? AOK................ .26.......wielkopolskie........... 8.... ........07/11 zora85...............25.......kuj-pom............. . 24?.... .......2-3.03 AsiekAsiekk.........20.......................... ... ..2............24-28.09 Doris123.............25.......Śląskie......... ...17.................09/02 Ania85pomorskie. .25......pomorskie....... ......13....... .....18/09 aśka76...............34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel..... ....22.......dolnośląskie..........11 ... ........02/12 malwkami.............24.......śląskie......... ...12 .............. 27/12 betina340............30.......lodzkie.......... 14 .................1/12 asiek25...............25.......dolnoślaskie.......... ....8... .....26/12 MalgaK................32.......kuj-pom........ok.4 7..............25/12 SunnyG...............27.....mazowiecki........4.......... .........17.01 justysia88...........22.......lubelskie...........6...... ............5.04 katiaa85.............26..........wielkopolska......31 .............24.04 Sophia123...........24.........slaskie........2.......... ......... .13.02 Wanda23............23.........wlkp..........ok.17...... .....??..12.03?? Mgielka15985.......26........lubuskie........7........... ............???? Maluda82........ ..29.......Wlkp.............ok. 17 ................22.03 tosik............. ..27.......śląskie..............26... .... ...........16.04 paula 26...........26.....małopolska.........ok36................ .....?? Niu82............ .29......podkarpacie........9........... .........13.03 Agaagaaga14.....30.....łódzkie............ok15......... ..........8.04 Beata06...........26.....Wklp..............23............ ........17.03.11 zuzka_1...........27......łódzkie...........18......... ...........31.03 asia1983..........28.....zachodniopomorskie.....7........ ......6.04 UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......SKĄD......ILE CYKLI...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....29....małopolskie.....4.. .......1............8/06/2011 justynp..........31..świetokrzyskie...ok20...1.. ....1sierpien Vilia.........27.......łódzkie.......... .12..................18 sierpień 2011 uaktualniłam z ostatnich stron tabelkę, bo gdzieś jeszcze nieaktualna się zamieszała :)

Gość mooniaaa123
asia super, nie przerywajcie strumienia. Właśnie to jest chyba klucz do sukcesu, raz a dobrze. Wtedy jest full plemników.

Gość asia1983
...a ja podejrzewam coś z anatomią i pozycją...ale najpierw niech sie wyjaśni...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się