Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

NICK ....................WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili.....................23......mazowieckie......... ....6. ..........16/10 HANKA81......... ...29......ŚLĄSKIE................ ....45.. ........06/07 alooooo3....................23......małopolskie/Węgry.. ...12.. ..........???? AOK........................ .26.......wielkopolskie........... ..8............07/11 zora85........................26.......kuj-pom........... ..ze 3 lata??? ....10.VIII AsiekAsiekk..............20.............................. ..... ..2.........24-28.09 Doris123....................25.......Śląskie........... ....... .17..........09/02 Ania85pomorskie. ....25......pomorskie....... ......13....... .....18/09 aśka76.......................34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel......... ....22.......dolnośląskie..........11 ... ........02/12 malwkami.................24.......śląskie......... ...12 .............. 27/12 betina340..................30.......lodzkie.......... 14 .................1/12 asiek25......................25.......dolnoślaskie...... .... ....8... .....26/12 MalgaK.....................32.......kuj-pom........ok.4 7..............25/12 SunnyG.....................27.....mazowiecki........4.... ...... .........17.01 justysia88..................23.......lubelskie........... 11..... .............10-12.09 katiaa85.....................26.......wielkopolska......3 5 .............. 3/4.09 Wanda23...................24.........wlkp............ok.2 0...... .....??..10.06?? Mgielka15985.......26........lubuskie.........7.......... . ............???? Maluda82................ .29.......Wlkp...............ok. 17 ................25.04?? tosik............. .27.......śląskie............26... .... ...........16.04 paula 26.....................26.....małopolska.......ok36........ ........ .....?? Niu82............ 29......podkarpacie.....9........... .........13.03 Agaagaaga14.............30.....łódzkie.............ok15 ......... ..........8.04 Beata06......................26.....Wklp...............23 ............ ........17.03.11 zuzka_1......................27......łódzkie........... .20......... ...........23.05 mala_gosienka...........25........zachpom.......4........ ...... .......22.06 Sophia123..................24.........slaskie..........8. ......... ......... .19/20.08 aguuula25,25..............25........śląskie..........19 ........ ...........ok.05.09 kobieciatko32..... ...32...podkarpackie.... 6.......... .........14.09 Ineska...................33 lubuskie..............4...................24.08 Zaczynam od nowa31.zachpom...1001.09.

NICK ....................WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili.....................23......mazowieckie......... ....6. ..........16/10 HANKA81......... ...29......ŚLĄSKIE................ ....45.. ........06/07 alooooo3....................23......małopolskie/Węgry.. ...12.. ..........???? AOK........................ .26.......wielkopolskie........... ..8............07/11 zora85........................26.......kuj-pom........... ..ze 3 lata??? ....10.VIII AsiekAsiekk..............20.............................. ..... ..2.........24-28.09 Doris123....................25.......Śląskie........... ....... .17..........09/02 Ania85pomorskie. ....25......pomorskie....... ......13....... .....18/09 aśka76.......................34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel......... ....22.......dolnośląskie..........11 ... ........02/12 malwkami.................24.......śląskie......... ...12 .............. 27/12 betina340..................30.......lodzkie.......... 14 .................1/12 asiek25......................25.......dolnoślaskie...... .... ....8... .....26/12 MalgaK.....................32.......kuj-pom........ok.4 7..............25/12 SunnyG.....................27.....mazowiecki........4.... ...... .........17.01 justysia88..................23.......lubelskie........... 11..... .............10-12.09 katiaa85.....................26.......wielkopolska......3 5 .............. 3/4.09 Wanda23...................24.........wlkp............ok.2 0...... .....??..10.06?? Mgielka15985.......26........lubuskie.........7.......... . ............???? Maluda82................ .29.......Wlkp...............ok. 17 ................25.04?? tosik............. .27.......śląskie............26... .... ...........16.04 paula 26.....................26.....małopolska.......ok36........ ........ .....?? Niu82............ 29......podkarpacie.....9........... .........13.03 Agaagaaga14.............30.....łódzkie.............ok15 ......... ..........8.04 Beata06......................26.....Wklp...............23 ............ ........17.03.11 zuzka_1......................27......łódzkie........... .20......... ...........23.05 mala_gosienka...........25........zachpom.......4........ ...... .......22.06 Sophia123..................24.........slaskie..........8. ......... ......... .19/20.08 aguuula25,25..............25........śląskie..........19 ........ ...........ok.05.09 kobieciatko32..... ...32...podkarpackie.... 6.......... .........14.09 Ineska...................33 lubuskie..............4...................24.08 Zaczynam od nowa.........31.zachpom...........10...............01.09. UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......SKĄD......ILE CYKLI...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....29....małopolskie.....4.. ..........18.06 zostałam mamą justynp..........32..świetokrzyskie...ok20...... ..........15 sierpnia Vilia.........27.......łódzkie.......... .12..................18 sierpień 2011 asia1983..........28.....zachodniopomorskie.....7........ ...12.12.2011 mooniaaaaa123... .34........mazow........IUI..........19..... ... 26/12 Lovekrove ..........29.........warm-maz..............1................ 2/02 Wanda...............24.........wlkp.....................o k20............17/02 klauduska3.........24...........łódzkie.......13....... .........11/02 elus1982 .............28.........Zach-pom.........3 lata.......16.03.2012

Vilia, 3890 to piękna waga to pieęgnowania i opiekowania sie noworodkiem, ale do rodzenia pierwszego dziecka naturalnie to sporo....ja sie troszke gorzko śmieję, bo wagę urodzeniowa ponoc ma sie zbliżoną do rodzicow...ja 3800, mąż 4050....pocisza mnie to,ze Julka , a zwłaszcza łozysko, jest bardzo nisko (Ł 2,38 nad ujsciem szyjki), wiec moze szybko pójdzie i aż takiej jesieni średniowiecza nie będę tam miała....chyba,ze natura zadecyduje o cięciu

Gość zaczynam od nowa
Alus, zobaczysz niedlugo ze tych kg'mow wlasnej Kruszynki wogole sie nie czuje... Ani sie obejrzysz a bedziesz smigac z Malenstwem na rekach :) Alez sie ciezko dzisiaj obudzic... Cale szczescie ze juz wtorek :) 3 dni i troche wolnego :)

Gość zaczynam od nowa
Asiu mialo byc nie Alus... Zdecydowanie jeszcze srodek nocy dla mnie ;)

Gość zaczynam od nowa
przynajmniej nuno nie bedzie Asiu ;)

Vilia, brzuszkowe klopoty to podobno norma bo jelita po raz pierwszy zaczynaja pracowac. Płacz z Bartusiem ile wlezie -to zupelnie normalne. Pametaj że jeszcze masz hormony ciążowe i to m.in dla tego :) Wanda, miałam odwagę wyrzycic ta podła osobe. Uscislając to siostra mojego męża. Ale żebym jej coś zrobiła? Do tej pory nie wiem dlaczego mi tak wtedy naubliżała w mailach i przez tel. A ja chora jestem :( Byłam u lekarza rodzinnego. Oczywiscie zakaz jakichkolwiek leków a nawet kropli do nosa. Mam płukać gardło solą a nos woda, ewentualnie roztworem z soli morskiej. Garło mnie dosłownie pali jakbym sie wrzątku napiła. Lekarz powiedział że taka infekcja ciąży nie zaszkodzi -szkodzą tylko leki.Jutro w końcu upragniona wizyta u gina :) Żeby tylko biło serduszko, wtedy dopiero będę spokojna. Myslę pozytywnie ale wiadomo że tez się boję

Gość mooniaa123
cześć dziewczynki, uśmiałam się z tych M pochodzących od mniej rozwiniętej emocjonalnie małpy. Coś w tym jest niezaprzeczalnie :-) Zora, ja też się nie oszczędzam i na razie odpukać wszystko OK. CHoć z płukaniem mokrego prania, to faktycznie się upieprzysz. Z tym zginaniem nisko, to dziwnie, bo mi taka pozycja bardzo odpowiada, rozciąga się kręgosłup i wzmacniaja mięśnie krzyża. Vilia, też pewnie będziemy płakać na początku. Jak sobie pomyślę o tym wszystkim nowym, ogarnąć to wszystko, to mnie to przeraża. Ale potem widzę jakieś śliczne zdjęcie dziewuszki i wiem, że będzie dobrze. Damy radę, kto jak nie my?

Wczoraj powiedziałam M że wyżaliłam sie dziewczynom z forum (czyli wam :) ) że dla niego to TYLKO PORÓD i że napisałyście że każda po kolei zaprasza go na swój poród :D ale buraka złapał hahaha. Coś pod nosem wymamrotał jak obrazone dziecko. Ale miałam ubaw :D

mooniaaa, mnie tez jest wygodnie tak na lekko ugietych nogach ale skoro Asia zabroniła ;) Lepiej dmuchac na zimne :)

Cześć! Witam nowe dziewczyny:) Byłam na pobraniu krwi utoczyli ze mnie 7 fiolek, na szczęście nie mam siniaka na ręku jak to mi się często zdarzało. Zorka tylko spokojnie proszę Cię. Tak jak mówią dziewczyny zabierz M na wizytę do gina to mu się oczy otworzą. Ja tam ze swoim chodzę, żeby usłyszał, że to nie są wymysły. Asia co dobrego dzisiaj jemy?? Ja ostatnio mam nasiloną ochotę na owoce. Mam nadzieje, ze wyniki wyjdą dobre, bo nie chciałabym pić soku z buraka. Bleeee... Ja oglądałam wczoraj Mamma Mia, bardzo mi się podobał ten film. Pozdrawiam

Zora trzymaj się mój M chce byc przy porodzie - najpierw nie chciał ale poczytał trochę i stwierdził że nie będzie gorszy od tych lalusiów z gazetek ;) Fajnie, bo bardzo sie boję i jesli mam rodzic naturalnie to napewno nie sama, ale on? Jak mnie odbierał kiedyś ze szpitala i mi wenflon wyciagali to wyszedł aż pielegniarka sie śmiała A to właśnie Vilia mi przypomniała bo po tym nieszczęsnym hsg też mi nie dlai majtek załozyć tzn. nie byłam wstanie i też chodziłam z samolotem i jak tak wstałam przebrac sie do łazienki idąc drobnymi kroczkami to on wogóle był zielony na twarzy Mało wstydu sobie narobie drąc się tam to jeszcze zielonego męza zabiore :)

Vilia - staram sobie wyobrazić ten armagedon - ale ja jako osoba uporządkowana to dopiero przeżyję jak nie bedę miała kontroli nad domem. Trzymajcie się dzielnie z Bartusiem i oby bóle brzuszka przeszły. Mam nadzieję, ze mój Mikołaj nie będzie nerwuskiem jak ja. Zorka- to płukanie gardła wodą z solą jest rewelka - jak kiedyś traciłąm głos i mama poleciła tę płukankę - przeszło po 2-ch dniach - nie dobre ale skuteczne. Na którą jutro masz wizytę? Wanda - te nasze nieemocjonalne małpiszony same nie wiedzą czego chcą - mój M też widzę, że pęka się być przy porodzie - no ale wszyscy bracia byli więc pewnie będzie. Zresztą decyzję mi pozostawia - chyba go wezmę bo jak roniłam sama to później nie miał pojęcia jaki to ból - a warto by nabrał nieco facet szacunku do kobiecego przesranego losu :). PS - witam nowe dziewczyny :)

A byłam dzisiaj w laboratorium I pytałam babki o te badania z kalendarza Mówi, ze moge je zrobić bo nie jest za późno ale najlepiej porosić lekarza o skierowanie, bo kupa kasy za samą morfologie i mocz zapłaciłam 12 zł Ineska z Zg witamy 4 cykle to jeszcze nie tak długo Masz juz Synka więc napewno prędzej czy później się uda Badania jakies robiłaś, hormony, usg??

Lovekrove, wizyte nie dość że mam dopiero jutro to jeszcze o 18:00 bo tak mnie połozna zapisała :( Ale najwazniejsze że to juz tuz tuz :) Te 2 tyg były koszmarnie długie!! Vilii ciąża mi szybciej zleciala ;)

Zora...sól emska? ją masz na mysli pisząc o soli morskiej? mi pomagał miód z cytryną zalane wrzatkiem jakiegos powera załapałam :) umyłam sie, pozmywałam gary, umyłam gazówke, zlew, przetarłam szafki i blaty w kuchni, zrobiłam 1 pranie, teraz kreci sie2....czekam az sie skonczy, przywitam sie z luteinka i do 12-13 LB (lezenie bykiem) Gosia a ja od jakiegos czasu zajadam sie płatkami kukurydzianymi z ciepłym mlekiem...faza na owoce tez byla :) ale cos dzis mam ochte na arbuza i nektarynki. ogórki wogóle mi przeszły:)

A ja mam ochote na gruszki!! Na inne owoce tez i na słone potrawy ale i tak nic nie przebije gruszkowej zachcianki. Mialam zobaczyc co takiego ma gruszka ze sie jej oprzec nie mogę :) W pierwszej ciąży juz zaraz po owu musialam codziennie jesc lody.

Witajcie moje Kochane stareczki a wszystkim mamuska kochanym buziaczek...strasznie sie ciesze z tych szczesliwych wiadomości......i trzymam za Was i wasze malenstwa kciukasy ...ja dzis mam 3 dzien na clo....wczesniej oczytałam sie ze sa jakies dolegliwości ...ja dzieki Bogu miałam tylko skrócona @ 7 dni na 5 ...czuje czasami ze janiczki mi pracuja delikatnie...a czy uda sie ....Boze mam taka nadzieję....ze moze moze jednak...jak patrze na mojego jak on patrzy na te wszytskie maluszki ..jak mu przykro jak przychodzi ta straszna @...to mi serce sciska....i jak tu nie myslec że sie chce mec najcudowniejszy skarb....ja sie czasami łapię ze gdy przytulamy sie wcale o tym nie mysle...ale moje kochanie po zawsze mi przypomina .....leż na brzuchu..nie wierc sie....pilnuj dzieci a nie pozwalasz im uciekac:);) to tak dla poprawy humorku;)

Gość KALA85
Zorka niedoczytałam za bardzo o co chodzi ale te siostrzyczki Naszych M to Nam obu bokami wychodzą, moj ma aż 5 i łącznie z matką to 6 ropuch których mam tak dosyć że to się w głowie nie mieści;/;/;/;/porażka na całego:( Dziś mnie po tej lutce tak zalało, do tego brzuch mnie boli jak na @ i myślałam że dostałam ją, na szczęście nie, mam nadzieję że wszystko dobrze.....

Asia, nie wiem sama jaką sol morska mam na mysli. Lekarz podał nazwe ale sam jej pewnien nie był wiec kazał isc do apteki i poprosić o roztwor z soli morskiej :)

kobieciatko, przypomiałas mi co mój M mówił ,,po''. Zwykle godzine po stosunku leżalam bo tak kazał gin a potem oczywiści spacer do wc a mąż wtedy wielce urazony (ale w żartach) ,,..to ja sie tak napracowalem a Ty idziesz chłopakow w kiblu utopić..'' :D

Kala i Zora - powtarzajcie jak mantrę: "Póki biało w gaciach - wszystko dzidzia jest zdrowa !!!!"

buziaczek z rana Kobieciatko :* ...chyba to i lepiej, jesli przy robocie nie myslisz,czy sie uda czy nie

KALA, nie martw się. Moj mąz ma tylko jedn a siostre ale za to mnóstwo kuzynek ktor trzymaja sztamę z moją szwagierką :/ Rodzina męza mnie akceptuje, ciotki, wujaszkowie itd ale nie kobirty w przyblizonym do mnie wieku. Zazdrosne czy co?! Olewam ich wszystkich :) M ma takie samo zdanie o nich co ja więc jest ok. Ale na tesciową to za często przy nim narzekac nie mogę bo wielce urazony

Wiem Lovekrove, ale wtedy tez bylo biało bo doopek podtrzymywał a teraz Lutka. Kala mo ze być spokojna bo serduszko bije itd a ja dopiero przed ta wielką chwilą. Ale jest ok. Stresik minimalny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się