zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Asia, Beti jest chyba moją para :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 hm-hm...powtórze sie...tabeleczka...może by sie Mamusie poprzepisywały moze bysmy tygodnie dodały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 cytryne masz? może czosnek powąchaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Ja sie nie przepisze dopóki nie zobacze serduszka. Być może już jutro. Ale Wanda zapomniała się wypisac z góry (ale jest juz na dole). Nie mam cytrynki. Czosnek mam. Tylko nie pisz o jakiś ulepkach/miksturach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Gosia tez jest juz w długo za dlugo u gory rozumiem obawy, zeby nie zapeszyc a Wanda to jest i u gory i na dole a czosnerk....nie, tak tylko do nosa, zeby zakrecilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lovekrove 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Tygodnie i płeć :). Tak tak - Gosia - na dół zapraszamy !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam od nowa Napisano Sierpień 23, 2011 Zora, a jakies inhalacje? pomoga chociaz z katarem walczyc? ma moze rumianek? pomoze w walce z zatkanym nosem? a jak nie to chociaz troche soli albo sody oczyszczone (jesli wolno w ciazy?) na wrzatek wrzucic i powdychac troche? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Siłą ją! Siłą! ja za nogi pociągnę, a Ty Lovekrove za ręce łap! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lovekrove 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Ja już trzymam a Ty? Rozbujamy i przerzucimy na drugą stronę tęczy !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 trzymam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Zaczynam od nowa, lekarz mi kiedys radził inhalacje z miety. Rumianek tez mam. Zapomniałam o tym. Dzięki :) Zaraz spróbuję. Tesciowa mi kazał wodę nosem wciągnąć. Ale jestem zła!! Ból nosa taki że szok (cisnienie) az mnie ucho zaczęło boleć ale trochę lepiej mi sie oddycha. Asia, Lovekrove -tylko jej konczyn nie uszkodzcie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Własnie, dziewczyny się nie przepisały i teraz nie wiadomo kto jest czyją parą ;) A ELUŚ1982 jest jedyna marcówką??? I czemu Wanda jest przed Klauduską3 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 mi sie zdaje ze sa na marzec....ale nie chce mi sie cofac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 2 dziewczyny na marzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Sierpień 23, 2011 zora, mi na katar pomaga inhalacja z majeranku i rumianku (razem zagotowane), więc możesz spróbować i tego :) jeszcze lepiej działa wypicie herbatki z zaparzonego majeranku, ale nie wiem, czy w ciąży można... życzę szybkiego powrotu do zdrowia i oczywiście usłyszenia bijącego serduszka jutro na wizycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Dziewczyny Kochane przepiszę się po 1 września, bo jak byłam u gina to jeszcze nie liczył mi daty porody tyle co się opieram na kalendarzu internetowym a on pokazuje że too by wypadało na 01.04.2012:) W dodatku niedziela:) Proszę o jeszcze tydzień cierpliwości:) Zora nic nie płaciłam za te wszystkie badania, bo dostałam skierowanie od NFZ i zamierzam z tego korzystać. Wolę odłożyć na pampersy:) Jak będzie potrzeba, to pewnie będę płacić za wynniki, ale póki co będę ciągnąć z NFZ-tu:) Ja pichcę kabaczka na obiad:) Pachnie w całym domu:) Miłego popołudnia:) Wysyłam pozytywne fluidy:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Dziękuję justysia88 Mam nadzieję że do jutra mi zelży bo mnie ciężarne na poczekalni wzrokiem zabiją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 mala_gosienka, mnie ten kalendarz pokazuje mniej więcej na 20 kwietnia. Nie chce!! Niech się urodzi dzien pozniej i będzie byczkiem jak mamusia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 dobra, Lovekrove...puszczamy Gosię poszukałam i chodziło mi o Oczekujaca szczesliwa...ale Ona pisało o 2010 roku Justyna z Villą Monia ze mną Lovekrove z Wandą? i Gosią? ...jak dalej ? Zora z Kalą? i Beti? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Klauduska i Elus-przepraszam za skleroze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 kala była przede mną :) jest 2 tyg wyżej. Ale fajne pary. A tam nawet trójkącik ;) Beti, ściagaj nastepną!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 na luty sa chyba 4 -Lovekrove, Wanda,Gosia i Klauduska (halo! Klaudia co u Was?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Ale tak jaby parami poszło bo pamiętam jak prosiłam Gosienke żeby mi Kali i Pauli narazie nie ściagała bo my musimy koniecznie razem :) Czyli jest parzyście :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 ta, parzyscie to Beti jest parą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooniaa123 Napisano Sierpień 23, 2011 Lovekrowe, możliwe, że czujesz dzidzię, ja tak wcześnie to raczej nic nie czułam. Teraz też (23tc) 3 dni cisza całkowita a potem nagle meksyk i odbijanie się od ściany do ściany ze 2 godz. Kala, śmiesznie z tymi 6-cioma ropuchami. Może jak je pocałujesz wszystkie, to się pozamieniają w księżniczki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Monia jak sie czujesz? jakies ciazowe aspekty sie pojawiły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HANKA81 Napisano Sierpień 23, 2011 Witajcie dziewczynki! Dawno mnie tu nie było... A właściwie jestem ale nie piszę bo u mnie bez zmian. Po pierwsze chciałam pogratulować przyszłym Mamusiom!!! Szczególnie Kaluni i Zorce, bo te swego czasu i mnie pocieszały...... Ja nadal nie zaszłam w ciążę ale się nie poddaję:):):) Trochę mi wstyd bo za chwilę będę tu rekordzistką jeśłi chodzi długość starań, jestem już prawie na samej górze tabelki, a że dziewczyny co jakiś czas chcą ją zrewidować to pewnie polecę pierwsza:D:D Najlepsze jest to, że czytam Was jakbym oglądała jakiś serial co najmniej....chyba się uzależniłam:) Pozdrawiam wszystkie starające się, może i my się doczekamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Hanka, myślę,że nikt nikogo nie wypisuje...my tylko przepisujemy:) ostatnio czytałam forum od poczatku i faktycznie "troche" czsu juz ono istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HANKA81 Napisano Sierpień 23, 2011 Oj tak Asiu,jeśli zniknę z górnej tabelki, to mam nadzieję że tylko dlatego, że znajdę się w dolnej. Oby to nastąpiło jak najszybciej!!!!!!!!:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach