Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

To ja Niezapominajko od razu mam pytanie do Ciebie Jakie to łożeczko- solidne, bo też chciałam to zamówić, ale boję sie że prześlą mi jakieś lyroczące padło(znajoma takie kupiła ale też oszczędzała bo takie za 150zł)- czy wszystko wygląda tak ładnie jak na zdjęciach? a wózek śliczny z tymi kwiatuszkami:) tylko cały czas mam dylemat przy kółkach dziecko chce jeżdzić przodem, ale jak jest trochę starsze- Maleństo powiedzmy 7-miesięczne lepiej mieć przodem- przynajmniej ja tak miała z moim podopiecznym(zdejmuje buciki i gubi, wyrzuca butelke i czapeczke, zapluje sie, zasmarka i tego nie zauważysz czasem ale takie starsze to chce wszystko widzieć, a najlepiej iśc po nóżkach:) nie moge się tego wszystkiego doczekać

A wiec tak: Poczulam, ze to juz ta chwila dopiero wtedy, kiedy orkiestra przyjechala razem z moim ukochanym do mnie, kiedy to wchodzac zaczeli grac turum burum :-) i wtedy ta prawdziwa lza zakrecila sie wokol oka, myslalam ze rozplacze sie jakby mi kogos zabierali, jeszcze jak zobaczylam lzy u siostry ehh, ale jakos podmuchalam reka i przeszlo i zaczelam sie smiac ;-). Mielismy innego ksiedza niz zapisany nam byl w ksiedze, ale super luzak normalnie pyta sie nas jaka chcemy msze czy spokojna czy hardkor, wiec ja mowie ze ma byc wesola i z pompa :-) no i taka byla. Jak trzasnal w ambone to az sie wystraszylam i mowi: W koncu dotarlismy tutaj :-) to bylo piekne. Na blogoslawienstwie rodzicow tez patrzylam na krzyz, zeby nie patrzec na oczy pelne lez u rodzicow, ze szczescia czy jak to tam nazwac i tez sie smialam. Moge nawet komus wyslac zdjecie jak obydwoje sie smiejemy. Ktos moze pomyslec ze jacys durni czy cus, ale wolalam tak niz umazana byc czy patrzec w ziemie :-/ tak jak widzialam na wielu kasetach czy zdjeciach.

Lovekrove-kończysz jesc, zegarek na oko i czekasz tyle ile kazali Ci odczekac :) ile masz -godzine czy dwie? cos mówili o wielkosci Twojego cukru? keto-diastik paski tez dostałaś do mierzenia cial ketonowych w moczu? Niezapominajka juz Ci wyslałam moją listę :* dziękuje za Twoją

i to jest Lovekrove jedyna wada x-landera bo naprawde fajnie wygląda a i zawsze ważne jak wygląda spacerówka bo ona służy dłuzej-głęboki to jak dziecko koło pól roczku zacznie siedzieć, to zwyczajnie nie będzie chciało leżeć Więc tekst że wieksza gondola mnie nie przekonuje-chyba że mam w swoim otoczeniu same małe wariaty- a moje bedzie grzecznie leżało

W kosciele tez sie smialam czasem, bo ksiadz nas rozsmieszal oczywiscie kiedy potrzebna byla powaga to byla. Ja to bez konca sie patrzylam na ksiedza i sobie smialam sie pod nosem hehe no i czasem w zaleznosci od sytuacji spojrzalam na swojego mezczyzne :-) mowilam po cichu kiedy ma na mnie patrzec :-). No i msza sie skonczyla. Jedziemy na sale, fajne uczucie, jak jedziemy a tu klakson pip pip a sie ludzie ogladaja. Kieliszki sie pobily 2. Wszyscy zasiedli to stolu ogrzac sie cieplym rosolem. No i pierwszy taniec, a tu baloniki zaczely sie sypac po nas i tylko puf puf depczac po nich naczely tak strzelac jak petardy, az sama pomyslalam co to he. Oczepiny byly super od poczatku sie smialam jak przyszlo sie dawac nagrode, a tu niespodzinka cytrynka hihi a tak ladnie bylo zapakowane, ze nawet nikt nie pomyslal ze to mogloby byc cos takiego. Kazdy patrzyl z ciekowoscia hehe :-). Nastepnie tort poprosilam aby moj M pokroil maly kawalek, aby dlugo siebie nie karmic. Fajnie bylo kazdy na nas patrzyl jak w obrazek :-). A tak mi stopy bolaly, nie wiem skad znalazlam sile na taka zabawe.

Wanda23 Mąż rozpakował i stwierdził,że porządne.Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciu super cały komplet i polecam naprawdę!!!!WARTO! Wszystko masz już w tym komplecie kołderka poduszka materac też super.Jedyne co to kołderka nie jest za gruba,ale myślę żeby osobno kupić jedną a po drugie każda z Nas będzie miała jeszcze jeden gruby koc. ROŻEK po prostu PRZEUROCZY można wyciągnąc wkładkę usztywniającą. DZIEWCZYNY POLECAM WAM NA PRAWDE! aguska1 Super!:):)I masz już za sobą:) Ja poroszę o zdjęcie:):):*

Pozniej pojechalismy do domu spalismy 3h to tamto i trzeba bylo jechac w plener, ktory trwal 3,5h, jak wrocilismy pojachalismy do pracy zawiesc conieco a potem u mnie poprawiny i zjazd rodzinki :-). No ale pomalu po tym wszystkim zaczelismy odpoczywac. Nie wiem chyba wszystko ujelam na szybkiego :-)

no wiec Niezapominajko jak liczyłam to wychodzi taniej zamówić i wszystko śliczne a powiedz mi jeszcze jak długo czekaliscie?

Co tam sobie przesylacie?? Bo nie jestem w temacie :-). Niezapominajko juz chwila wysylam Ci zdjecia przed jak wygladalam i z niedzielnego pleneru :-).

Lovekrove, może faktycznie X-Lander wizualnie jest lepszy (spacerówka). My zastanawialiśmy się nad wersją xq x-landera (ma przekładaną rączkę), ale ma wąską spacerówkę. Nie widzę w niej ponad rocznego dzieciaka :)

Asia - generalnie olewka i dziadostwo. Nic nie wspomnieli o ww ani ig. Dali listę co można jeść co nie i iź Pani badaj cukier......No ale dzięki Tobie wiem z czym to się je (mam nadzieje, ze to pomoże). Badać : - na czczo - po sniadaniu 1h - po obiedzie 1h - po kolacji 1h Czy po posiłu mogę pić wode? - ona nie ma ww :). Prze posiłkiem teraz miałam 75 - chodz nie muszę mierzyć to z ciekawości to zrobiłam. Powiedzieli, że cukie wskazuje na cukrzycę (nie na nietolerancje), że za dużo przytyłam, ze dzidzi waży troszkę za dużo, że mam ładnie rozłożony tłuszczyk na korpusie bo równomiernie i mi tego zazdroszczą - generalnie cyrk :)). Diostałam recepte na paski - (niepodpisaną przez lekarza - więc podrobiłam podpis) i w aptece dali mi paski za darmo !!!! - bo niby choroba przewlekła....Nie dostałam niczego co mogłoby być związane z moczem :)). Zapisałam się do programu eksperymentalnego - bedą mnie badać dogłębnie - wpływ cukrzycy na dziecko, na mnie i na mnie i dziecko w przyszłości. Robią mi wyniki za darmo i patrzą jak wpływa na mnie cukrzyca...... będę chodzić (jak zechce - jeszcze nie wiem) na wykłady itp. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ze się zgodziłam - zobaczymy - przysłużę się przyszłym pokoleniom. Dzieki Asiu

http://allegro.pl/3w1-implast-bolder-sd-ecoline-fotelik-nowosc-i1858100216.html a co sądzicie o tym http://allegro.pl/roan-marita-kolorystyka-elegance-i1859443355.html te mają świetne koła ale spacerówka wygląda niezbyt fajnie, bratowa ma taki- mnie ledwo zza niego widać niestety http://allegro.pl/najlzejszy-wozek-gleboko-spacerowy-roan-4runner-i1873653430.html a ten gorąco polecał mi pan w sklepie i rzeczywiście nie czułam się przy nim jak przy nim taka mała, aele te kólka mnie nie przekonują

9 października zamówiłam ale kase wpłaciłam 15 także szybko:) No ja właśnie też tak zliczałam i wyszło o wiele taniej i mam wszystko w komplecie i to jakie supeR!!:):):):) Jestem w 100% zadowolona:) aguska1 wysłąłam aście co na wyprawkę dzisiaj kupowałam:)

Lovekrove, może i dobrze zrobiłas. badac Cię mogą, faszerowac specyfikami juz raczej nie, ale teego chyba tam nie ma... no to "miło" Was przyjeli...ja za paski place 3 grosze, bez recepty 49,99 :) keto diastik kosztuje bez recepty kolo 17 zl. jest 50 paskow, zanurzasz w porannym moczu , czekasz 15 sekund i porownujesz kolorek z paskiem kontrolnym-jak masz ciemny kolorek to jest źle, bo spalasz białka, a nie węglowodany. jak nie zrobili Ci badania Hbcostam to zrob sobie prywatnie, duzo nie powinno kosztowac. cukru przed jedzeniem nie wato mierzyc-jak zauwazyłas masz 75, jak zjesz to powiedz mi ile bedziesz miec.norma do120 (czy podali Ci inna?)..i tu dlaczego nic nie powiedzieli o 2.sniadaniu i podwieczorku i ewentualnie 2.kolacji? ciężarna jest głodna i co ma jesc 3 posilki dziennie? wiadomo,ze te 2 są małe i lekkie, ale jak wypije kubek mleka czy zje łyzke makaronu z sosem to bedzie miala cukier i ma zyc w nieswiadomosci...

a!cukier na czczo jest wazny-niedokladnie napisalam , piszac,ze przed jedzeniem jest niewazny :) wode pij do oporu, przynajmniej nerki płuczesz i zapalenie pecherza Cię minie:) gdzies czytalam,ze u bobusia woda sie filtruje co 3 godziny :)

Asia są podwieczorki i te inne - ale ja przy nich nie musze się mierzyć :))))). Wynik 113 - więc sama nie wiem - zjadłam 3 kanapsy razowego i furę warzywek i może 100 g (alebo nawet i nie to) twarożku. Sama nie wiem coś czuję, ze bez insuliny się nie obędzie.....

fajne te wozy :) jak nie kolorek, to zgrabnosc, to kóleczka ale , wybaczcie, ja juz mam jeden upatrzony i nie chce sobie w głowie mieszac i zastanawiac sie nad ich walorami :) ...ale wizulanie są śliczne

113 jest ok. mi podała normę po posilku godzina 120. najadłaś się? no to mozesz myslec co zjesz o np.19 :) a co przegryziesz o 21 a mi sie zdaje, ze dasz rade bez insuliny! jak raz-dwa zdarzy Ci sie w tygodniu wyjsc poza norme to tez bedzie ok...ale do 140!

Najadłam się. Kazała mi robić przerwy 2h między posiłkami - wtedy akurat głodnieje więc mi psuje. No zobaczymy. A Ty Asiu średnio jaki masz wynik godzinę po posiłku?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się