Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Georgia

Szukam faceta w internecie, pomóżcie wybrać

Polecane posty

Szukam normalnego faceta na portalach randkowych. Wiem, nie warto, ale już z paroma się spotkałam i nie byli tacy tragiczni :) Teraz po pewnym czasie szukam ponownie. Zrobiłam wstępny przesiew i zostało mi trzech osobników. Wydaje mi się że są normalni, przynajmniej na takich wyglądają i też w miarę normalnie się z nimi pisze. No więc co o nich myślicie? 1. http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1419440 2. http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1217556 3. http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1463246 4. http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1415013 Muszę się zdecydować na jednego, no może góra dwóch :)

Gość Iaromina
Pan nr 2 bo lubie wyglądających młodo facetów koło 30stki ;) A tak poza tym to trochę bez sensu, tak jakbyś chciała żebyśmy za ciebie męża wybrały...

1. odpada- pije! 2. odpada-filozof grecki :O 3. odpada-skoripon lubiacy Amelie :O:O 4. odpada- zle mu z oczu patrzy [boi sie]

Ojej, przecież ja nie szukam męża, to tylko zabawa, potraktujcie to z przymrużeniem oka :)

"Szukam normalnego faceta na portalach randkowych" a sa tacy tam? :P kurde nie lepiej na żywo poznawac :P

Są! Bo z jednym takim byłam w dłuższym związku, niestety się nam rozwaliło. W realu nie poznam faceta, bo nie mam takich możliwości - brak czasu, znajomi się wykruszyli, a Ci ktorzy zostali mają już żony/mężów/dzieci.

Gość 2gi
jest zabawny i ciekawy...no i wszedzie stawia buzki ;) co znaczy ze pozytywnie nastawiony jest do wszystkeigo

Gość wenetka wiki
1

"2gi jest zabawny i ciekawy...no i wszedzie stawia buzki " po zdjeciach oceniajac jest jakis zdystansowany.. opisu nie chce mi sie czytac - ile on tam nawalił :o

drugi dzieciak, trzeci za stary, czwarty jakis.. psychopata :O pierwszy z wygladu najbardziej mi podchodzi, taki normalny

Gość sie okazalo
pan nr jeden jest najprzystojniejszy

Gość Iaromina
A nie mozesz wybrać tego z którym najfajniej Ci się pisze? Poza tym skąd wiesz czy ten którego wybierzesz będzie zauroczony Tobą? :P

no a opis pana nr 1. cytuje muzyke " Moja muzyka drum'n'bass hiphop metal punk techno trance" techno - to nie muzyka :o trance - muzyka dla wyalienowanych ludzi punk - syf metal - za ostry

Gość tylko czwarty
:-) fajny jest A ty spod jakiego znaku zodiaku jesteś?

No właśnie mam problem, bo z każdym pisze mi się ciekawie, ale z każdym też nieco inaczej.

Gość nr 4 prezentuje sie najlepiej
i nie mowię tylko o wyglądzie a nr wygląda trochę jak psychol:p

Gość 2gi
jedno Ci powiem - nie patrz TYLKO na wyglad jak wiekszosc tutaj pisze... posluchaj Iarominy ;)

Gość nr 4 prezentuje sie najlepiej
sorki! miało być ze 3 najlepszy a 4 psycholowoaty!

tez mysle ze 4ty troche psychopata mi zajezdza... a ten trzeci . no jak lubisz ..