Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Georgia

Szukam faceta w internecie, pomóżcie wybrać

Polecane posty

Gość to proponuję
umówić się z każdym po kolei i zobaczyć, z którym najlepiej się rozmawia, najmilej przebywa.

Gość tylko czwarty
1. waga - rozchwiany, lubi miec wiele kobiet 2. strzelec - zachwycony sobą, skłonność do wielu kobiet 3. skorpion - typowy kobieciarz, skorpiony to dzi.wkarze 4. byk - stabilny, twardo stojący na ziemi, zapewni kobiecie poczucie bezpieczeństwa

Gość nr 3 prezentuje sie najlepiej
ja tam raczej z żadnym się nie umówiła, ale na 4 bym uważała na miejscu autorki... a aswoją drogą ciekawe czy tu zajrzą ci panowie?

Gość ulalalal
1 wyglada fajnie ale przegrany jest bo tak: skonczyl tylko ogolnieak a te wszystkie podpunkty w jakich mail opisac siebie czy tej ktora szuka wydaja mi sie omijajace albo minki albo polslowka.u mnie wygrywa pan nr 3

Ktoś pytał o mój znak zodiaku. Jestem bliźniak :) Ale nie przywiązuję do tego jakiejś większej wagi.

Gość 3 3
i tylko 3 :)

SunsetSuit -- Ty poważnie? :) No bo wiecie, aż tak to ja nie oceniam facetów dopóki ich nie poznam osobiście.

no ale po opisie chyba widzisz czy coś ci sie podoba czy nie i po zdjeciach też? obojętnie któy byleby nie 4!!!!!!

Gość tylko czwarty
Skoro jesteś bliźniak to z czwartym się nie zgodzisz ;-) To umów się z pierwszym z wagą się możesz porozumiec.

Gość tylko czwarty
Waga jest rozchwiana, bliźnięta rozdwojone - razem macie szansę się pobujać 🖐️

Gość wiosenna rosa
Mozna cos doradzić i wybrać tylko po spotkaniu. Zauważ że nie każdy tez może ciebie chcieć. Mialam juz nie raz taki wybór - 3 bardzo zainteresowanych napalonych wszyscy na raz, nie wiedziałam jak z tego wybrnę a w końcu... zostałam z niczym :(

Ojej, pisałam że dla mnie znaki zodiaku nie mają znaczenia. Na to patrzę na samym końcu, albo wcale. No ale jak mówicie, że nr 3... to się mocno zastanowię :)

oj , który "fajny" to się okaże w "praniu" , natomiast najsympatyczniejszą "mordkę" ma kandydat nr 3... reszta coż.. 1- piwosz więc bleee, 2- w ogóle jest jakichś taki ble ble, no a 4 ma spojrzenie urodzonego mordercy:P

Numer 3 wyglada najsympatyczniej i opis tez ma taki znosny :) Jeszcze nad 1 bym sie zastanowila,ale za duzo o sobie nie powiedzial..

Gość agagagaa
1 i 4

No właśnie, on wygląda jak psychol, ale wiecie jaki ma super głos... i jaki jest ciepły :) Parę dni temu rozmawialiśmy na skype.

Gość agagagaa
po gębszej analizie, stwierdzam ze jednak 3:))

psychole zazwyczaj maja mily glos, sa tacy mili, a pozniej nie potrafia sie odczepic

1 - ciężko ocenić, za mało napisał, fajnie patrzy na zdjęciu 2 - ten napisał dużo, całkiem sympatyczny, chyba wesoły, no i na drugiej fotce wygląda nieźle 3 - sympatyczny, po tym co pisze chyba faktycznie normalny :) 4 - mój typ urody, taki w sumie brzydal-psychopata Ale jak mam wybrać to stawiam na pana nr 3 Poza tym polecam umawianie się w ten sposób, bo tak poznałam mojego narzeczonego :)

No dobra, dzięki, na placu boju pozostanie pewnie 3 i 4. Wydają się być różni, będę chciała się z nimi spotkać i przekonać się jacy są naprawdę. Jeszcze z \"dwójką\" mi się super pisało, ale od paru dni milczy, tak więc jego strata ;)

Uważam,że panowie, o których tu tak dyskutujecie powinni przeczytać te brednie i zerwać z autorką topiku kontakt. jak można prywatność przerzucać na publiczne forum? I to nie swoją, a osób trzecich? czy po pierwszych pocałunkach lub seksie też będziesz stosowną "dokumentację" nam przedstawiać i pytać, który był lepszy?

"jak można prywatność przerzucać na publiczne forum? I to nie swoją, a osób trzecich? " hehe przeciez jak publicznie o sobie pisza to juz nie jest prywatność :P

Gość a homologacja ...
a homogacje dziewicy posiadasz , bo chyba homologacji rozumu .... nie posiadasz autorko topiku ..... ?????????????

Kwiatek-przepraszam-ale Wy tu oceniacie trzech facetów na podstawie zdjęcia i kilku zdań, jakie o sobie napisali. Owszem-na profilu randkowym są dostępne wszystkim. Tu jednak dokonuje się jakieś dziwne zestawienie, jak byś się czuła widząc swoje zdjęcie z komentarzem obcych Ci osób, np. "ta wygląda na niezłą dupe", albo "ma głupie spojrzenie, to pewnie idiotka. W dodatku spod znaku..., takie to tylko na raz". umówiłabyś się na randkę z facetem, który urządziłby taki "casting"? Bo ja bym mu dała w pysk!

Po pierwsze, ja tutaj nikogo nie obrażam. Po drugie, podaje tylko linki do stron, a przecież te strony są publicznie dostępne. No i po trzecie, naprawdę traktuję to z przymrużeniem oka. Tak więc nie wiem o co te pretensje.