Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwSIEDLCE

SIEDLCE - JAKIEGO GINEKOLOGA I SZPITAL POLECACIE???

Polecane posty

Gość wwwwSIEDLCE

Gość peelle
witam ja chodzę do doktor Wojnickiej-Lach na kasę do Centrum dla mnie jest bardzo dobrym i kompetentnym lekarzem, no ale jeśli chodzi Ci o prywatnego to większość znajomych poleca ZYdlewskiego i Łazukę. a co do szpitala to zależy ja np rodziłam w starym szpitalu porodówka supeer w porównaniu do nowego bo są oddzielne sale prysznice ale za to sale poporodowe i patologii ciąży katastrofa ciasne i prawie zero intymności zwłaszcza jak odwiedzający się schodzą nowy szpital jest bez porównywania w tej kwestii konkurencyjny. opieka po porodzie nad matką i dzieckiem to w starym jest bardzo dobra, lekarze neonatolodzy super położne też dla mnie miłe były a leżałam 2 tyg po porodzie, przy dziecku wszystko sami zrobią tz kąpanie , przemywanie pępka itp no a w nowym podobno samemu się większość robi a i nie słynie z miłych położnych no i np podobno jak dziecko ma żółtaczkę to leży w inkubatorze przy tobie a tak to ni jak wypocząć, wybór należy do Ciebie.

moim zdaniem jak chcialo sie miec dziecko to i powinno sie chciec samemu przy nim robic. polozna jest od tego by ci pokazala raz i wytlumaczyla co i jak robic,a nie do odwalania calej roboty za nas. ja rodzilam w minsku mazowieckim i bylo super. choc do siedlec mam o 20 km mniej niz do minska.

Gość ja w wojewodzkim
rodzilam, jest moze ładniej, ale polozne nie do konca mile, wiadomo, kazdy moze miec zly dzien, ja lezalam tez 2 tyg i tyle co sie naplakalam to nikonu nie polecam. polozne kąpią dziecko, przemywają pępek, ubierają - to normalne, ale przy zmianie pieluszki w ciągu dnia samemu sie przemywa pępek-wiadomo. zydlewskiego nie polecam, ja slyszalam same zł e opiniena jego temat