Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planetaaaaaa

czy dostalyscie jakiegos zakazenia przy tabl anty?

Polecane posty

Gość planetaaaaaa

np grzybica? i jakie to byly tabletki?

Gość planetaaaaaa
bo na ulotce moich, jest napisane ze mozna dostac zakazenia drozdzakami itp, chcialam wiedziec czy to czesty skutek uboczny?

Gość planetaaaaaa
up

Gość brakCierpliwosci
oj częsty!!!!sa nawroty grzybicy a jak to od tablet to mozesz wydac kupe kasy na leki a i tak nie pomoga bo bede wracac a no i lecz partnera jak cos

Gość tak ja dostałam
od razu przy pierwszym op. Jeanine dostałam zakrzepicy i drożdżaków, matko co za koszmar, a miały być takie nowoczesne ! Teraz mam zmienione na Cilest i jest rewelacyjnie, zero skutków ubocznych.

też miałam cilest i przez rok było ok a przez następne pół roku się leczyłam na infekcje różnymi lekami, aż w końcu musiałam odstawić tabsy w ogóle.

Gość nieprawda nieprawda
tabletki wpływają na pH w pochwie i jak "nie podpasują" to są przyczyną rozwoju infekcji drożdżakowej Ja także dostałam grzybicy po Jeanine, od razu przy braniu pierwszego opakowania, a wcześniej miałam inne tabl. i było ok. A moja koleżanka w ogóle nie może brać żadnych tabletek, każde powodują u niej zmianę pH (sprawdzane przez gina) i infekcje.

no moim zdaniem właśnie że tabletki sprzyjają powstawaniu infekcji , bo zanim zaczęłam je brać to nie miałam żadnych problemów, ateraz jak już nie biorę to też wszystko u mnie ok.Pigułki osłabiają naturalną florę bakteryjną u kobiety i stąd te infekcje niestety

Gość Mela___
Ja biore yasminelle. miałam już 'ropne zapalenie narządów ropnych' - nawet nie pytajcie jak swędziało i bolało, zwłaszcza przy siusianiu... a teraz ciągle miałam upławy ;/ dlatego z facetem zaczęliśmy kupować najtańsze gumki, ale jednak żeby coś było... i chociaż o te kilka 'atrakcji' będize mniej... mam nadzieje ; /