Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsgsd

najbrzydsze oczy to te zielone

Polecane posty

Gość gfdsgsd

przynajmniej moim zdaniem nie wiem czym ci ludzie sie tak podniecają:O a najpiekniejsze to te szare jak pochmurne niebo i błękitne:)

Gość vxzvz
ja widziałam w swoim zyciu albo te brazowo zielone (nuuuda ze szok:O ), widzialam tez kilka, ktore były z przewawa zieleni ale własnie brzydkie:O szare, błekitne i niebieskie te jasne - piekne

Gość a ja wole-
zielone niz szare czy niebieskie i co mi zrobisz?

Gość najladniejsze to brazowe
niebieskie, szare i zielone sa ladne tylko w obrobce PS :P

Gość twoje zdanie nikogo
nikogo nie obchodzi. ja mam zielone oczy i to w odcieniu, jakiego nawet nie widziałeś, matołku.

Gość całkowicie czarny kot
gfdsgsd a tos dowalił :-o

Gość gfdsgsd
najładniejsze brazowe bo ty takie masz?? pfuu brazowe sa takie bez wyrazu, ot zwyczajne i sama mam brazowe jakby co nie wiem które brzydsze - brazowe czy zielone?:O

Gość gfdsgsd
twoje zdanie - ooo, jak sie oburzyła:D dziecko, pogódź sie z tym ze są rózne gusta, a co do twojego odcienia - a nie bądź taka pewna

Gość najladniejsze to brazowe
nie, nie mam brazowych :) ale rozumiem Nosownska dlaczego chodzi w brązowych kontaktach :) wlasnie brzaowe maja najwiecej glebi, najwiecej wyrazu. niebieskie sa zimne, wyrazic cos nimi to jak wgapiac sie w jakas tafle wody, nic nie zobaczysz, brazowe moga przedstawic wszystko co chcesz :)

Gość ja mam takiego jak wkleil
calkowicie czarny kot:)

Gość magiczna miktura
pierdzielicie glupoty, mam zielone oczy i nie raz slyszlam od obcych ludzi, ze mam niezwykle oczy :)

Gość gfdsgsd
w brozowe mozesz sie patrzec godzinami i nic w nich nie ujrzysz:P a szare, niebieskie dodają człowiekowi lekkości, powabu i są takie tajemnicze a z drugiej strony delikatne

Gość gfdsgsd
raczej nie, bo poprostu mi sie one nie podobają

Gość kolejna zakompleksiona
gowniara :O na peczki was jest. gdzie nie splunac zaraz sie takie zenujace goowno pojawi :O

Gość magiczna mikstura
najwiecej sie pewnie znajdzie zwolenniko niebieskich czy szarcyh, bo w Pl takie sa najbardziej pospolite, najczesniej spotykane. mało osób ma wyrazna zielen

Gość okropne są szare
oraz bardzo jasne niebieskie. TYlko jeden niebieskiegojest ładny, takie mocno niebieskie.

Gość szare i niebieskie są bez
wyrazu, takie jak wszyscy. i niesety tez mam takie szaro-niebieskie, a chcialabym zielone albo brazowe.

Gość jasne niebieskie sa brzydkie
takie....wodniste:O a ciemnoniebieskie mało kto ma:)

Gość no bez przesady
ja mam niebiesko-szare i podobno sa bardzo ładne, wiekszośc osób zwraca mi na nie uwage i komplementuje, bo jestem ciemna z natury, ciemne włosy i ciemna oprawa oczu a tęczówka bardzo jasna i to ciekawie wygląda, także kolor oczu zależy w większości od urody delikwenta :) Jeśli ma się typowy polsko-kartoflany pysk to sie nie dziwie że oczy też są brzydkie, bo nie maja czego zdobić ha :P

Gość gdsgdsgsd
a ja mam szare oczy i czasami ludzie sie zatrzymują i mi mówię ze mam piekne oczy, wiec to zalezy chyba od człowieka:O a tak w ogóle, to jest to udowodnione ze w krajach eurpoejskich najrzadziej można spotkać szary. brązowy-niebieski-zielony-szary

ten temat jest bez sensu, zaraz się zacznie licytacja które oczy są ładniejsze od których...

Gość gdsgdsgsd
I nie jestem wcale ciemna. Właśnie przeciwnie - jasne włosy, takie troche złociste:P, ciemne brwi i rzęsy, jasne oczy i jasna karnacja

Gość kurrrrrrczaczek
najladniejsze moim zdaniem sa ciemno brazowe, prawie czarne zawsze chcialam takie miec :( niestety mam niebieskie, fakt ze zmienia mi sie kolor w zaleznosci od oswietlenia i czasami mam tak jasne jakbym miala soczewki. zielone oczy sa ladne ale tylko jesli kolor ten wpada w szmaragdowy, rzadko mozna spotkac naprawde ladna zielen, wiekszosc zielonych jest pomnieszana z niebieskim i szarym, a takie ladne nie sa...

Gość kurrrrrrczaczek
szare ladne - hmmm zartujecie chyba :P