Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniulka123

16lat i możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość a ze tak zapytam...
aha :) bo ja sie kompletnie na tym nie znam:) do aniulki: amsz sie nei przejmowac bo tylko sie stresu najesz, jak jestes w ciazy to trudno bedziesz miala ladnego bobaska, a jak nei to bedziesz miala dobra szkole na przyszlosc. trzymam kciukii glowa do goryy...

No duża.. jeśli się okaże, że zostaniesz mamą i miałabyś ochotę porozmawiać z kimś, kto był w takiej samej jak ty sytuacji to tu jest mój email. :)

od trzech dni boli mnie podbrzusze i piersi a śluz mam biały i gęsty ale nie wiem od czego. a objawy ciąży to za wcześnie

Gość ania3434
sprawdz szyjke macicy to najwczesniejszy objaw ciazy,jezeli jest duza rozpulchniona to jest ciaza

Gość ania3434
i do tego odchylona w tył,,mam 3 dzieciaczków i wiem co pisze

Boze..jak moglas twojemu \"chlopakowi\" jak go okreslasz pozwolic aby sie w tobie zlał? a masz chcociaz prezyjemosc z sexu? czy robisz to aby poczucie sie dorosla? wiec teraz poczujesz sie prawdziwie DOROSLA bo na 99% zaszlas w ciaze moja droga, wiem o tym, bo ja zaszlam dokladnie w ten sam dzien i miesiaczke tez mialam 26.10.2007 wiec dni o ktorych piszesz sa najwiekszego ryzyka. wiec szykuj sie na topic Sierpniowki 2009 ;)))) idiotka ;/

Gość dziewczyny sa niemozliwe
umia korzysta z internetu, zadawa pytania na wszystkie tematy a nie umia się zabezpiecza. Co niektorym dziewczyno to chyba tyłek całkowicie odbiera rozum

Gość ranyyyyyyyyy
aniulka ty jesteś jeszcze dzieckiem:( a ten twój chłopak:o Ty mu musisz w ogóle mówić o mozliwej ciąży???????????????????????????????????to on nie wie co zrobił i gdzie zrobił????????????masz 16 lat najwiekszą płodność na kalendarzyk sie zamierzacie kochac??????????????no to co rok prorok.W twoim przypadku nie ma dni bezpiecznych!w każdy jeden mozesz zajść a co dopiero w dni płodne.On też nic nie kuma?

Gość ranyyyyyyyyy
przede wszystkim powiedz chłopakowi.Nie widzę powodu żebyś miała sama przez to przechodzić.Jeśli zaszłas będzie miała czas na ochłonięcie i oswojenie się z tą " nowiną" Jeśli wam sie dało to będzie miał nauczkę na całe życie tak jak ty szkoda ze zaraz po nie poszlas do gina.Jeszcze by zaradził od razu

wiem ze bardzo duża jest możliwość ze jestem w ciąży ale bardzo martwi mnie ból podbrzusza

Gość ranyyyyyyyyy
kochana to z nerwów:) za wcześnie na jakiekolwiek objawy

Gość cnie sluchaj ich
w ciaze zachodzi sie dopiero od 18 rokju zycia, wczesniej ma mozliwosci :o

Gość ranyyyyyyyy
a twój chłopak jest pełnoletni?

Gość ranyyyyyyyy
to chociaż tyle:)szkoda mi cię,chętnie bym zabrała ci tę ciąże na siebie:D nie denerwuj się,bo nic już nie zmienisz.Muszisz czekac.Potem możesz ztobić badanie krwi w laboratorium,albo test.I tyle możesz zrobić.Pewnie się jeszcze uczycie.Ciężkie będziesz miała życie

Gość ewelela
Ludzie ja Was nie rozumie!Dlaczego jest wam żal tej dziewczyny i dziecka przecież czesto jest tak że młoda matka więcej potrafi dać miłości niż dojżałe kobiety,ja mam kilka koleżanek które były w podobnych sytuacjach i teraz mają rodziny,kończą szkoły i są szcześliwe!Dziecko to nie koniec świata a wręcz przeciwnie.Ja zaszłam w ciąże w wieku 19 lat i momentalnie wydoroślałam,cieszę się bo pewnie nadal bym myślała o dyskotekach,ciuchach itp.a tak mam 16miesieczną córkę i wspaniałego męża:)Buziaki dla Was!!

Gość żal nam też ciebie ewela
że tak próbujesz na siłę pokazać, że jak wpadłaś to dobra z Ciebie mamusia :-(

Gość ssssssssssddddd
ewelela szkoda że nigdy nie zobaczysz co straciłaś:o I 19 to nie 16 lat.

kurcze nadal mnie boli podbrzusze i mam dużo gęstego białego śluzu. żeby tylko to nie ciażą

Gość ewelela
Nie będe się nikomu tłumaczyć!Chcę tylko uświadomić tej dziewczynie że nie musi ubolewać nad tym że jest w ciąży!Dziecko to dar Boży.ah Tak a propo Ty może byś sobie nie poradziła bo niektórym się wydaje ze ciąża to kara!!!przemyśl to!A do tej 16latki:głowa do góry i nie załamój się:)

Gość ssssssssssddddd
ty za to pewnie doskonale sobie poradzilas i dobrze.Tylko nie uwierzę,że sama,bez pomocy rodziców i rodziny.I jakim kosztem:o dziecko to dar bozy ale nie wtedy kiedy dziecko ma dziecko:o

Gość ewelela
Aniulko jak urodziłam miałam 20 lat a teraz 21.Nie czytaj tych bzdur co Ci ludzie wypisują ja nie rozumie jak tak można!!!A z tym Twoim chłopakiem to na poważnie?