Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Celesta - kosmetolog.

ZABIEGI LASEROWE - pytania

Polecane posty

Go艣膰 NITKA nitka
juleczka...Ty r贸wnie偶 powinna艣 walczy膰 o sprawiedliwo艣膰. Przecie偶 ten partacz jeden z drugim dalej b臋dzie niszczy艂 innych ludzi i czerpa艂 z tego profity. Wiem, 偶e nie jest 艂atwo, ale osoby uleg艂e, kt贸re godz膮 si臋 z krzywd膮 nie maj膮 lekko. G艂owa do g贸ry i walcz kobieto! nobildonna....powiedz prosz臋 jak wygl膮da艂a Twoja twarz po zabiegu? Te偶 by艂a opuchni臋ta czy raczej 艂agodniejsze by艂y skutki ? Jaki by艂 czas rekonwalescencji?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 arbuz
Witaj niteczko :-) bardzo lubi臋 moje zdrobnienie zw艂aszcza, gdy Ty je piszesz (powinnam na to wpa艣膰 zak艂adaj膮c sw贸j nick) ja te偶 staram si臋 coraz rzadziej tu zagl膮da膰 i powoli wraca膰 do 艣wiata "偶ywych" w dalszym ci膮gu boli mnie fakt, z kt贸rym nie mog臋 si臋 pogodzi膰, 偶e nowych ofiar przybywa:-( ( tu nie jestem w stanie nic wi臋cej zrobi膰) niteczko m贸j humor to taki troch臋 艣miech przez 艂zy, ale dobre i to ;-). Odno艣nie dochodzenia sprawiedliwo艣ci - MAM DOK艁ADNIE TAKIE ZDANIE JAK TY, mo偶na mnie pozbawi膰 r贸偶nych rzeczy (pieni臋dzy, znajomych, rado艣ci z 偶ycia), ale nie dumy czy godno艣ci. Jestem tward膮 sztuk膮 i nawet krzywdz膮c mnie - nie mo偶na mnie z艂ama膰 (moim jedynym s艂abym punktem jest rodzina). Moja wrodzona dyplomacja (przez lata stosowana w pracy ) w pewnych kwestiach w ge艣cie dobrej woli pozwala mi nachyli膰 si臋 do stwierdzenia, 偶e co艣 ma kolor szary, ale nigdy nie powiem, 偶e co艣 jest 艣nie偶no bia艂e - gdy tak nie jest. W 偶yciu trzeba mie膰 zasady i kr臋gos艂up moralny (patrzy i bierze z nas przyk艂ad m艂odsze pokolenie - nasze dzieci, a czym skorupka za m艂odu nasi膮knie...) M贸j m膮偶 偶artuje i m贸wi, 偶e jestem taka dumna, 偶e nawet drzewa mi si臋 k艂aniaj膮;-) Nie nale偶臋 do os贸b m艣ciwych czy z艂o艣liwych (zawsze wymagam od siebie wi臋cej ni偶 od innych) oczekuje tylko, aby inni post臋powali i zachowywali si臋 w spos贸b uczciwy. Mam ju偶 wypasion膮 dokumentacje (zdj臋cia i nagrania rozm贸w z lekarzem, kt贸ry powiedzia艂 o "jedno" s艂owo za du偶o na swoj膮 niekorzy艣膰, a m贸wili w szkole, 偶e "milczenie jest z艂otem" ;-) ) Na mojej buzi utrzymuj膮 si臋 blizny i dziury (chyba tak ju偶 zostanie). W dalszym ci膮gu jestem na L4 mam wielkie opory wr贸ci膰 do pracy - chyba wszyscy pospadaj膮 z krzese艂 jak mnie zobacz膮, nie jestem na to jeszcze gotowa, a z dnia na dzie艅 b臋dzie mi coraz trudniej to zrobi膰. Rozwa偶am czy w obecnej sytuacji nie powinnam si臋 zwolni膰?. W korporacji, w kt贸rej pracuje jestem jedyn膮 kobiet膮 i prowadz臋 du偶o rozm贸w z r贸偶nymi osobami (twarz膮 w twarz) nie wiem czy b臋d臋 potrafi艂a skupi膰 si臋 na meritum sprawy gdy ca艂y czas mam w g艂owie my艣l,偶e 艣miej膮 si臋 ze mnie. Tak bardzo chcia艂abym t臋 my艣l zresetowa膰 z swojej g艂owy. Buziaki niteczko. Napisz czasem, ale nie kosztem swoich kochanych "cz艂onk贸w"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julecza75
Do arbuz. Nie wiem jak wygl膮daj膮 twoje blizny i dziury. Wsp贸艂czuje Ci. Ale ku pocieszeniu Twemu chcia艂abym aby po laserze zosta艂y mi tylko moje blizny kt贸re tez mam , tylko rozszerzone pory kt贸re tez mam. Ja mam znieksztalcona twarz, nienaturalne opuchniecia, przez ca艂y polik taka jakby szrame ja na to m贸wi臋 艂amie mi sie policzek wp贸艂. Nie wspomn臋 o przebarwie艅iach, odbarwieniach, popekanych naczynkach, tradzik i po nim br膮zowe plamy. Cieniutka s艂aba skora. Chcia艂abym bardzo mniec tylko dziurki i blizny. Ja ju偶 na te blizny nie patrz臋, ja nawet nie pisze o rozszerzonych porach ja patrz臋 na znieksztalcenie twarzy. Wyglada to okropnie , kobiety mi sie przypatruja , przesta艂am chodzi膰 do ko艣cio艂a, nosz臋 du偶e okulary zer贸wki aby zakryc twarz a by艂am 艂adna kobieta kt贸ra troch臋 sie zestarzala. Tak偶e arbuz kochana nie przejmuj sie tym ,j a wiem ze to cie偶ko ale nie masz znieksztalconej twarzy, rysy masz te same. G艂owa do gory zazdroszcz臋 Ci tylko takich skutk贸w ubocznych, a bym chodzi艂a szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arbuz
Juleczka 75 je艣li mog臋 Tobie co艣 doradzi膰 - to nie brnij dalej w lasery bo mo偶e si臋 okaza膰 (na bolesnym przyk艂adzie andreasa) , 偶e z ka偶d膮 podj臋t膮 pr贸b膮 b臋dzie jeszcze gorzej. Lasery nie s膮 dla wszystkich chocia偶 lekarze twierdz膮 co innego, ale oni kieruj膮 si臋 "z艂ot贸wkami", kt贸re maj膮 w oczach bo z tego 偶yj膮 - teraz chyba ju偶 o tym wiesz, 偶e w Twoim przypadku by艂o zbyt wiele przeciwwskaza艅, a mimo to lekarz przeprowadzi艂 taki zabieg. Na co on liczy艂 - na cud?!?! przecie偶 to nie robi艂a przypadkowa osoba, tylko osoba, kt贸ra powinno si臋 wydawa膰 ma wiedz臋 i potrzebnie do tego kwalifikacje - to czemu tak si臋 sta艂o???? Nie poddawaj si臋, dla swojej rodziny b臋dziesz zawsze najm膮drzejsza, naj艂adniejsza i najukocha艅sza :-) i nikt, ani nic tego nigdy nie zmieni. Wiem co艣 o tym;-) Buziaki Juleczko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nobildonna
Nitka - oczywi艣cie, 偶e w pierwszych dniach prze偶ywa艂am istny koszmar, bo by艂am czerwona jak burak, opuchni臋ta te偶 bardzo (tak2-3dni) zanim zacz臋艂o si臋 to 艂uszczy膰. Wtedy opuchlizna ju偶 powoli zacz臋艂a schodzi膰. Nie pami臋tam ju偶 nazw ma艣ci, kt贸rymi si臋 smarowa艂am, ale najpierw wiem na pewno by艂a jaka艣 z antybiotykiem, 偶eby zapobiec nadka偶eniom. W og贸le niepok贸j zwi膮zany z nieciekawym wygladem trwa艂 tak 2 tygodnie, bo to jednak twarz i mia艂am obawy, 偶e ju偶 tak zostanie. Mia艂am na policzku star膮 niewielk膮 blizn臋 z dzieci艅stwa. Tam by艂y u偶ywane inne parametry, mocniejsze, i ta cz臋艣膰 to w og贸le najwi臋ksze wzbudza艂a moje obawy, bo pojawi艂a si臋 wi臋ksza wypuk艂o艣膰 (wynik opuchlizny) i do艣膰 d艂ugo j膮 mia艂am. Ale ju偶 po 2 tygodniach uspokoi艂am si臋 i potem z ka偶dym dniem efekt by艂 lepszy. Po laserze trzeba swoje odczeka膰...aaa smarowa艂am jeszcze 偶elem silikonowym... Ale przypadek Juleczki - zw艂aszcza ta szrama - to jest na pewno jaki艣 b艂膮d osoby wykonuj膮cej, bo przebarwienia,ok, uzna艂abym, taka specyfika organizmu, dziurkowate blizny - chyba nadka偶enie bakteryjne, czyli jakie艣 niew艂a艣ciwe post臋powanie po zabiegu... NO ale szrama? nie odpu艣ci艂abym. niech finansuj膮 teraz jak膮艣 plastyk臋 w ramach reklamacji, bo to jest TWARZ. A jak sam my艣lisz Juleczko - co j膮 spowodowa艂o? by艂a od pocz膮tku po zabiegu czy p贸藕niej co艣 si臋 zacz臋艂o robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nobildonna
Nitka - oczywi艣cie, 偶e w pierwszych dniach prze偶ywa艂am istny koszmar, bo by艂am czerwona jak burak, opuchni臋ta te偶 bardzo (tak2-3dni) zanim zacz臋艂o si臋 to 艂uszczy膰. Wtedy opuchlizna ju偶 powoli zacz臋艂a schodzi膰. Nie pami臋tam ju偶 nazw ma艣ci, kt贸rymi si臋 smarowa艂am, ale najpierw wiem na pewno by艂a jaka艣 z antybiotykiem, 偶eby zapobiec nadka偶eniom. W og贸le niepok贸j zwi膮zany z nieciekawym wygladem trwa艂 tak 2 tygodnie, bo to jednak twarz i mia艂am obawy, 偶e ju偶 tak zostanie. Mia艂am na policzku star膮 niewielk膮 blizn臋 z dzieci艅stwa. Tam by艂y u偶ywane inne parametry, mocniejsze, i ta cz臋艣膰 to w og贸le najwi臋ksze wzbudza艂a moje obawy, bo pojawi艂a si臋 wi臋ksza wypuk艂o艣膰 (wynik opuchlizny) i do艣膰 d艂ugo j膮 mia艂am. Ale ju偶 po 2 tygodniach uspokoi艂am si臋 i potem z ka偶dym dniem efekt by艂 lepszy. Po laserze trzeba swoje odczeka膰...aaa smarowa艂am jeszcze 偶elem silikonowym... Ale przypadek Juleczki - zw艂aszcza ta szrama - to jest na pewno jaki艣 b艂膮d osoby wykonuj膮cej, bo przebarwienia,ok, uzna艂abym, taka specyfika organizmu, dziurkowate blizny - chyba nadka偶enie bakteryjne, czyli jakie艣 niew艂a艣ciwe post臋powanie po zabiegu... NO ale szrama? nie odpu艣ci艂abym. niech finansuj膮 teraz jak膮艣 plastyk臋 w ramach reklamacji, bo to jest TWARZ. A jak sam my艣lisz Juleczko - co j膮 spowodowa艂o? by艂a od pocz膮tku po zabiegu czy p贸藕niej co艣 si臋 zacz臋艂o robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sophie sophie
Juleczko Ja te偶 stosuj臋 ten krem z wit.c z ziaji, ale ten na noc, na dzie艅 mam polecenie u偶ywania kremu z filtrem przez p贸艂 roku po laserze i 偶adne przebarwienia mi si臋 nie zrobi艂y. A je偶eli chodzi o tr膮dzik, to ja te偶 nie jestem ju偶 najm艂odsza i przez przypadek znalaz艂am dobry spos贸b: jak mi si臋 zaczyna robi膰 jaki艣 pryszcz to to miejsce omijam i nie smaruj臋 kremem tylko przemywam p艂ynem micelarnym, te偶 w艂a艣nie z ziaji, to mo偶e tak w艂a艣nie spr贸buj. A co Ci m贸wi膮 lekarze o tych opuchni臋ciach i zniekszta艂ceniach twarzy, czy to kiedy艣 zniknie i czy wiedz膮 dlaczego tak si臋 sta艂o? Nie wiem, mo偶e w niekt贸rych miejscach mia艂a艣 zrobione za mocno i si臋 za du偶o kolagenu wytworzy艂o, ale to przecie偶 powinno po jakim艣 czasie ust膮pi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drusilla
Juleczka, To mo偶e jak skonczysz Skinoren przerzu膰 si臋 na Acne-Derm. Niby to samo,ale dziewczyny pisz膮 偶e lepiej dzia艂a. Poza tym pami臋taj 偶e za d艂ugo go nie mo偶na u偶ywa膰. Ziaja ma dobre kremy polecam. Inny dobry to Emolium. Mi bardzo pom贸g艂 na wra偶liw膮 podra偶nin膮 twarz. I co wa偶ne- bez zatykania por贸w i nowych pryszczy. Je偶eli masz przebarwienia pozapalne a wynika z tego to, 偶e tak. Piszesz 偶e masz br膮zowe plamy po pryszczach- to one powinny znikn膮膰 same. Troche to potrwa, ale raczej znikn膮. Wit. C i rutyna jest wa偶na "od wewn膮trz" bo wzmacia naczynia krwiono艣ne. I lepiej kupi膰 jaki艣 Rutinoscorbin ni偶 Redbloker. Poczytaj jak wmnocni膰 naczynka. To jest do艣膰 wa偶ne, bo 偶eby z tego nie powsta艂 Ci tr膮dzik r贸偶owaty. Poza tym jak b臋dziesz kupowa膰 filtr to zwr贸膰 uwage 偶eby kupi膰 dla cery tr膮dzikowej. Filtry same w sobie mog膮 zapycha膰, wi臋c lepiej jak kupowa膰 to pod sw贸j typ sk贸ry. Filtry dla cery tr膮dzikowatej ma m.in. Bioderma, Iwostin. SVR. Tak btw. M贸j niedosz艂y lekarz u kt贸rego pocz膮tkowo mia艂am robi膰 naczynka ma 偶one prawniczk臋 i to przyuczan膮 u jednego z najlepszych prawnik贸w w moim mie艣cie. Tak偶e w razie spaprania zabiegu (a podobno co艣 przeskroba艂) adwokata ma od razu pod r臋k膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NITKA nitka
arbuzik...oczywi艣cie, 偶e b臋d臋 zagl膮da膰 i nie zostawi臋 Was tak bez s艂owa, mo偶e tylko rzadziej:) Ciesz臋 si臋, 偶e masz takie podej艣cie, a z prac膮 poczekaj jeszcze troch臋. Przecie偶 zawsze mo偶esz to zrobi膰, a by膰 mo偶e stan b臋dzie zadowalaj膮cy i niewielkie niedoskona艂o艣ci pokryje makija偶. Po za tym dla ciekawskich mo偶esz wymy艣li膰 jakie艣 ma艂e k艂amstewko. ;) Nie musz膮 zna膰 prawdziwych powod贸w. Ja, o ile brzydz臋 si臋 k艂amstwem, tak w艂a艣nie bym post膮pi艂a. Jako艣 mam dziwne przekonanie, 偶e w Twoim przypadku wszystko dobrze si臋 sko艅czy. Zobaczysz:) Mam intuicj臋:) nobildonna - wi臋c nie ma nic bez cierpienia? Tym bardziej jestem przekonana, 偶e to nie dla mnie. Najgorsze jest to, 偶e nawet niewielka zmiana parametr贸w, z艂y dzie艅 lekarza, czy inne, mog膮 spowodowa膰 skutki jak wy偶ej. I niestety, 偶aden lekarz nie przyjmie krytyki. Na kosmetologi mieli艣my zaj臋cia z psychologi, i scenki jak wm贸wi膰 klientce, 偶e wina le偶y po jej stronie, niestety nie by艂am dobra w te klocki. Domy艣lam si臋, 偶e lekarze mieli to w wersji poszerzonej. Taka fa艂szywa asertywno艣膰. St膮d te偶 pewnie mamy takie problemy w dochodzeniu prawdy. Trzymajcie si臋 ciep艂o. Ciekawa jestem jaki jest procent os贸b pokrzywdzonych. Pewnie ca艂a masa, ale nie ka偶dy wchodzi na forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NITKA nitka
drusilla ma racj臋. Cer臋 mocno naczynkow膮 nale偶y leczy膰 u dermatologa, bo prowadzi do tr膮dziku r贸偶owatego. Aczkolwiek w przypadku bardzo cienkiej sk贸ry efekt widocznych naczynek jest norm膮. Tak czy inaczej proponuj臋 uda膰 si臋 dermatologa rejonowego i dzia艂a膰. Pomoc od wewn膮trz jest bardzo istotna przy naczynkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biankakama
ja wlasnie siedze home po fraxelu..juz drugi dzien..a dzisiaj mnie swedzi wszystko i boje sie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biankakama
a wiecie co jest najgorsze? ja juz raz laser robilam u innego lekarza i wtedy on mi powtarzal wielokrotnie, ze mam uzywac blokerow na twarz przez pare miesiecy, i potem wysokich filtrow..i tak robilam i opalalam sie cale lato tyle, ze z blokerem na buzce i nie mialam zadnych przebarwien..a teraz robilam gdzie indziej i ta lekarka slowem o tym nie wspomniala..dobrze, ze sama mam ta wiedze..ale czy to nie przerazajace, ze lekarze nie informuja o tak waznej rzeczy?? przeciez to moze zawalic caly efekt i czlowiek moze nabawic sie nieusuwalnych przebarwien na cle zycie..koszmar..jak np Jola..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drusilla
Prawda jest taka, 偶e najlepiej samemu wszystko wiedzie膰, bo na lekarza czasami nie ma co liczy膰. To samo tyczy si臋 post臋powania przed zabiegiem. Trzeba odstawi膰 np. kremy z retinolem, czy te偶 aspiryn臋. Nie zawsze przed zabiegiem lekarz zapyta o to. A potem oczywi艣cie jest wina pacjentki. Tylko sk膮d my mamy wszystko wiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

biankakama mnie tez po laserze po paru dniach swedzia艂a skora uzna艂am to za efekt gojenia i tak ez by艂o:), mia艂am robiony frakcyjny co2 na rozstepy na piersiach...6 marca mam 2 zabieg. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ODWA呕NA JESTE艢......
robi膮c laser na piersiach...s艂ysza艂am,偶e serwisanci m贸wi膮,偶e to "poruszacz" raka...brr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arbuz
haniaa80... Twoje rozst臋py s膮 dla Ciebie a偶 tak WIELKIM kompleksem, 偶e chcesz ryzykowa膰? osoba o niku odwa偶na jeste艣 ma racje - teraz mo偶na mie膰 raka od byle pierdo艂y (przedawkowania i nieodpowiedniego zabezpieczenia przed s艂o艅cem, solarium, a tak偶e od laser贸w) w ka偶dym z nas mog膮 by膰 w stanie hibernacji kom贸rki rakowe i nie wiemy co i kiedy mo偶e spowodowa膰 ich aktywacje ( bardzo brutalnie wida膰 to na przyk艂adzie dzieci, kt贸re coraz cz臋艣ciej s膮 dotkni臋te t膮 chorob膮). Nie chc臋 Ci臋 straszy膰 prosz臋 tylko, aby艣 jeszcze raz dok艂adnie si臋 zastanowi艂a bo kiedy艣 w przysz艂o艣ci mo偶esz sobie wyrzuca膰 swoj膮 lekkomy艣lno艣膰. Ja BARDZO 偶a艂uje, 偶e nie uczy艂am si臋 na b艂臋dach innych.

Udost臋pnij ten post

odwa偶na jestes- mo偶e i tak ale od czego teraz nie mozna miec raka od wszystkiego, mo偶na ca艂ezycie uwa偶a膰, dbac o siebie zdrowo sie od偶ywiac a i tak nie daje ci to gwarancji 偶e uchronisz sie od chor贸b... Arbuz ano s膮 moim mega kompleksem iniby mozna je schowac ale mam na tym punkcie hopla ....bo wiesz s膮 rozst臋py i ro偶stepy a na moich piersiach by艂y az rowki ..strasnie mnie to razi艂o...widze ma艂y efekt po 1 zabiegu pewnie dlatego decyduje sie na drugi.... ale przyznam, 偶e po waszych historiach buzi nie zrobi艂abym .. ARbuz dziekuje za troske ale ze mna jest tak, 偶e musze sama sie przekonac:).. oczywiscie bede was ca艂y czas informowac pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

kurcze...czytam te wpisy(tak od strony nr 55)i jestem przerazona,sama mysle o laserze i sie teraz wystraszylam....w sumie dobrze ze ktos nas przestrzega .ja mysle o fraxelu ale szczerze mowiac nie wiem czy to twardy czy nie twardy,ablacyjny czy nieablacyjny,czy co2 czy tez nie...-i teraz zglupialam...mialam juz robiona probe(4 kwadraciki w okolicach ust) zeszly "kropeczki" po 4 dniach,bez powiklan ale w tym miejscu jakiejs rewelacji nie widze....moze bedzie widoczna jak zrobie cala twarz...bo nie chcialabym wyrzucic pieniedzy w przyslowiowe bloto...wrzuce ponizej linka z nazwa lasera ktory zamierzam zrobic -moze ktos z Was mi cos doradzi(chociaz jaki rodzaj jest to rodzaj lasera i czy warto-zamierzam zrobic 1 gora 2 sesje)-z gory dziekuje! http://www.pollogen.com/pollogen-products/maximus.html

Udost臋pnij ten post

Haannia 80 Pamietam s艂owa mojej przyjaci贸艂ki przed zabiegiem. M贸wi艂a" wiem, ze jeste艣 m膮dra kobieta i ne zrobisz tego zabiegu....... Pami臋taj jak go zrobisz to obudzisz sie z r臋ka w nocniku....." Ja bym nigdy w zyciu nie zrobi艂a 偶adnego zabiegu laserem jakbym mogla cofn膮膰 czas. NIE ZROBILABYM!!!!!! A teraz trzymam r臋ce w nocniku.

Udost臋pnij ten post

Juleczko zrobilam juz 1 zabieg i nie obudzilam sie z reka w nocniku...mam nadzieje ze po 2 tez sie w nim nie znajde..ja nikogo nie namawiam do zrobienia, powtarzam po waszych opisach, twarzy nmigdy nie zrobie...natomiast z biustem nie mam nic do stracenia gorzej raczej juz nie bedzie ... patrycjapati ja mia艂am robiony laser frakcyjny eCO2 firmy lutronic pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ja m贸wi臋 tylko o sobie 偶e ja 藕e zrobi艂am. Mi ten zabieg zrobi艂 spustoszenie na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Juleczko rozumiem i bardzo wsp贸艂czuje...mam nadzieje ze z czasem choc troche ci sie poprawiii

Udost臋pnij ten post

dziekuje Haniu za odpowiedz,kurcze-mam zaufanie do mojego lekarza ale on ma (ten akurat rodzaj lasera,poniewaz ma tez inne) od jakiegos roku i boje sie ze moze cos nie wyjdziemoze nie zrobil jeszcze na tyle zabiegow,kurcze jak czytam Wasze wpisy to sie troche zmartwilam.... Juleczko-nie czytalam twoich wszystkich wpisow ale pytalas o owal (na forum o mezoterapii) wiec juz domyslam sie ze musialas stracic jedrnosc lub objetos twarzy...

Udost臋pnij ten post

Nobildonna-sprawdzalam ten laser o ktorym pisalas-Mixto Sx,mowisz ze bylas z niego zadowolona?ile seansow zrobilas i czy poprawia ogolna kondycje skory-mnie najbardziej zalezy na pozbyciu sie pojawiajacej sie (niestty) siateczki drobnych zmarszczek,nie mam blizn,duzych zmarszczek czy problemow z owalem.Z gory dziekuje za odpowiedz musze poszukac gdzies blizej tego lasera-musialabym jechac z 30 kilometrow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arbuz
Patrycjapati... ja mia艂am robiony zabieg laserem, kt贸ry nale偶y do laser贸w z najwy偶szej p贸艂ki i ma艂o kogo sta膰 na kupno takiego "wypasionego" sprz臋tu do swojego gabinetu (kosztuje fortun臋, ale jak wida膰 to nie jest wyznacznik udanego zabiegu). Pierwszy zabieg bez 偶adnych nawet male艅kich powik艂a艅 z gabinetu wysz艂am bez potrzeby nak艂adania pudru, a drugi zabieg zniszczy艂 mi twarz i 偶ycie. Szkoda, 偶e nie mog臋 cofn膮膰 czasu - teraz wiedzia艂abym jak膮 podj膮膰 decyzje. Tobie te偶 偶ycz臋 podj臋cia m膮drej i w艂a艣ciwej decyzji.

Udost臋pnij ten post

kurcze szczerze troche sie boje...zwlaszcza ze nie mam jakis wiekszych problemow ze skora-mam 40 lat i pojawiaja sie drobne zmarszczki,chcialabym skorzystac z zabiegu ktory zatrzyma ten proces,nie chce napychac twarzy kwasem hialuroniwym dlatego pomyslalam o laserze-wydaje mi sie ze wlasnie dziala bardziej zapobiegawczo,pobudza kolagen non i przy okazji tez i poprawi dotychczasowy stan skory ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arbuz
Patrycjapati...wybierz si臋 do dobrej kosmetyczki tam te偶 mo偶esz poprawi膰 stan i kondycje swojej sk贸ry, a ryzyko - 偶adne. Teraz s膮 SUPER zabiegi (nieinwazyjne) na bardzo dobrych i skutecznych kosmetykach - sprawd藕 z pewno艣ci膮 taki zabieg Ci臋 nie oszpeci, a mo偶e nawet oka偶e si臋 wystarczaj膮cy:-) Ps. Ja te偶 mam 40 lat ;-)

Udost臋pnij ten post

patrycja co do lasera na twarz to zgadzam sie z arbuz zwlaszcza ze jak sama piszesz nie masz wiekszych problemow. ja mam 32 lara twarz rowniez w miare oku ale jaj przyjda wieksze zmarszczku to wlasnie skorzystam z kwasu hialurynowegi. takze w tym przypadku tez odradzam ci lasera bo wkoncu to twarz u mnie ostatecznie cycki da sie ukryc wiec obawy mniejsze. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

patrycja co do lasera na twarz to zgadzam sie z arbuz zwlaszcza ze jak sama piszesz nie masz wiekszych problemow. ja mam 32 lara twarz rowniez w miare oku ale jaj przyjda wieksze zmarszczku to wlasnie skorzystam z kwasu hialurynowegi. takze w tym przypadku tez odradzam ci lasera bo wkoncu to twarz u mnie ostatecznie cycki da sie ukryc wiec obawy mniejsze. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Dok艂adnie. W dobrym salonie wykonaj膮 Ci porz膮dne zabiegi laserowe na twarz. Bardzo dobry sprz臋t do laser贸w to jest Harmony XL. zadna chi艅szczyzna i efekty s膮 naprawd臋 zachwycaj膮ce. Popytaj w kt贸rym salonie maj膮 takie urz膮dzenia bo warto skorzysta膰

Udost臋pnij ten post