Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettyy

Dieta norweska zapraszam do walki z kiloskami!!!

Polecane posty

Gość kesjaa
dzisiaj moj pierwszy dzionek:) waze 72,5 kg 167cm

Gość kesjaa
zawalilam od jutra znow ruszam..ale mi wstyd ty masz taka mala wage a jaaa?:(

ale ja tez wczorajszy dzien zawalilam zwlaszcza wieczxorem. mam nadzieje ze przez to nie przytylam hi hi:D to od dzisiaj tak? a masz w domu wage zeby kontrolwac swoje osiągnięcia??

Gość kesjaa
tak mam wage wlasnie pije kawe:) mosimy sie wziasc i to porzadnie bo dni uciekaja a my nic nie robimy:( musze sie zmusic jeszcze do jazdy n arowerze a tak mi sie nie chce bleee

Gość kesjaa
duzo dzisiaj czytalam na temat tej diety i jestem zmotywowana i dam rade!!!!!!!!! mam nadzieje ze bedziesz tu trwac ze mna;) ide zaraz do sklepu po grejfruty wode i czerwona herbatke i bede wieczorami sie zapijac;p

Gość papusna
chetnie dolacze do was:) 167-65kg chce 10kg schudnac. (Dodam ze juz 5 schudlam:)) Wiec zaczynam od jutra...

napewno bede trwac z Toba hi hi:) mam nadzieje że wkońcu nam sie uda. ja dzisiaj nie kupiłam grejfrutów bo były jakieś stare... heh:) jutro pójde wieczorkiem po ang. do supermarketu bo do godz. 19 nie bd miała jak kupic...same zajęcia:) i chyba dopiero wkońcu zaczne od piatku ale za to dzisiaj i jutro bd stosowac ograniczanie i jedzenie samych zdrowych rzeczy:)

za mna juz 5 dzien norweskiej, zrzucilam 1-3 kg (nie wiem dokladnie bo nie wazylam sie bezposrednio przed dieta tylko jakies 2 tyg przed:D) aktualnie waze 52 kg przy 164, moj cel 50-48:) odliczam dni,ale czuje sie swietnie, spodnie ze mnia spadaja, a ja czuje sie taka lekka:) nie spodziewam sie ze zrzuce 10kg, bo tyle moze zrzucic naprawde pulchna osoba,ale jak mi ubedzie jeszcze troche to bede przeszczesliwa:P