Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonyMąż

sA tu jacys mężczyzni któży zdradzają swoje żony ?

Polecane posty

Gość znudzonyMąż

Jestem żonaty od 5lat zdradziłem żone w tym czasie z 20 razy\czuje sie glupio jednak caly czas to robie czy Wy tez tak macie?

Gość gall anonim..
jaśniej :o

Gość kiedysss
kiedys ci ten choooj odpoadnie:o

Gość znudzonyMąż
sĄ żonaci którzy nie zdradzają?

Gość takajednaz...
czas na wizytę u psychologa i seksuologa chłopie!!!! albo daj spokój żonie, póki czas niech układa sobie życie z kimś, kto ją będzie szanował. Wystarczy męska decyzja!!!

Gość Kulturalny
8 lat po slubie. Nie zdradzilem. Nie pocalowalem innej, nie porzytulilem, nawet nie flirtowalem i nie tanczylem;) Zdrada jest do dupy.

Gość gall anonim..
ja 2 ciągu 5 lat zdradziłem 20 razy z rożnymi babkami

Gość takajednaz...
dramat!!!! zastanówcie sie nad sobą. Nie potraficie zapanować nad sobą. Kurcze 5 lat małżeństwa, toż to samo najlepsze w związku, a wy już zdradziliście 20 razy. Średni o4 razy w roku! I z jakiej to przyczyny?

Gość zxxzcxz
Ja jeszcze nie mam zony ale bede zdradzal

Kulturalny fajnie, że piszesz coś takiego. nie rozumiem związków, w których ludzie zdradzają. jak macie potrzebę ciągłej zmiany partnerów to się nie wiążcie. i dajcie spokój tym biednym kobietom. bo to jest czysty brak szacunku. w życiu nie wybaczyłabym zdrady,

Gość kobiety tez zdradzają

Gość salamandrrra
09:29 [zgłoś do usunięcia] Kulturalny 8 lat po slubie. Nie zdradzilem. Nie pocalowalem innej, nie porzytulilem, nawet nie flirtowalem i nie tanczylem A w ogóle umiesz tańczyć? Bo jak mi powiesz, że taniec z kimś jest ZDRADĄ to Cię wyśmieję :D Tak samo jak zwykły buziak w policzek ( jak żegnasz się z ciocią? :P)

Gość gall anonim..
chodzi o inność :)

Gość gall anonim..
żeby sie ustatkować i z miłości ale pewne żeczy mijają a seks jest fajny lubię urozmaicenie z ta sama osoba ciągle to nudne :)

Gość salamandrrra
bo taniej wychodzi zona z intercyzą niż sprzataczka i kucharka na etat :D

Gość Kulturalny
salamandrrra A w ogóle umiesz tańczyć? Bo jak mi powiesz, że taniec z kimś jest ZDRADĄ to Cię wyśmieję Tak samo jak zwykły buziak w policzek ( jak żegnasz się z ciocią? ) Tanczyc umiem i tanczymy zmyslowo, tak ze nie rzadko ludzie sie patrza, a przy wolnych "kawalkach" zmyslowosc jest na takim poziomie, ze mojej zonie robi sie mokro, wiec z innymi nie tancze m.in dlatego. Ale pewnie Tobie chodzilo o taniec przytupywany w dyskotece czy jakies ruchy ala woz z weglem? Nie, nie, mowie o tancu. I taniec to nie zdrada, ale od tanca latwo zaczac. Buziak to nie pocalunek, widze, ze chyba masz gora 17 lat. W pracy u mnie wszyscy daja sobie buzi (tzn babki z babkami i babki z facetami) ja osobiscie tego nie praktykuje. Twarzy nie daje dotykac swojemu lekarzowi wiec na pewno tez nikt z pracy nie bedzoe tego robil - to moja granica intymnosci juz.

Gość kkddaaaaaaaaaa
To są męskie kurwy i dziwki, tak się nazywa tych panów co dają dupy na prawo i lewo.

Gość reaaay
"znudzonyMąż (damnes@o2.pl) Jestem żonaty od 5lat zdradziłem żone w tym czasie z 20 razyczuje sie glupio jednak caly czas to robie czy Wy tez tak macie?" No to dałeś chłopie dupy wieeele razy.

Gość Kulturalny
@imperia: no takie "amerykanske" troche ale ja tego nie kupuje. Ale kazdy juz wie, ze sie z nikim nie caluje, tylko "dzien dobry" czy "czesc", ale jak widze te sztuczne calusy to... eee

Gość gospodyni08
kulturalny - ty nie wiesz co straciłeś. ale wszystko przes tobą. szkoda że nie trafiłeś na mnie. Na pewno nie nudziłbyś się i nie żałowal. umiem pocieszać załamanych facetów. jestem dla nich lekarstwem.

Gość znudzonyMąż
Sex z jedna kobieta do konca życia ja mówie Nie

Gość zdradzacz
ja przed i po slubie zdradzalem i zdradzam