Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

quot

pierwsze opakowanie nie w dniu miesiączki

Polecane posty

hej...Mam taki problem...pierwsze opakowanie zaczyna sie od pierwszego dnia miesiaczki, a ja zaczelam brac wczesniej bo chlopak zrobil mi niespodzianke i bire je tak tydzien czasu.nie mam zadnych problemow z bolami glowy itp troche piersi mi sie zwiekszyly :) i nabralam apetytu ale sie ograniczam...chodzi o to czy drugie opakowanie mam brac jak dostane okres czy po miesiaczce ?I czy one mają takie samo działanie pomimo ze biore je nie tak jak powinnam...W sumie odstawila bym je teraz i poczekala do miesiaczki ale boje sie ze rozreguluje sobie miesiaczke i zaczna sie dopiero wtedy problemy...czekam na odpowiedzi pozdrawiam

i zapomniałam dodać że to są novynette ;)

mam nadzieję, że zabezpieczałaś się dodatkowo przez pierwszy tydzień, bo jesli nie, to może byc problem... po 1 opakowaniu zrób przerwę i po 7 dniach zaczynaj 2 opakowanie i będziesz zabezpieczona. broń boże nie przerywaj brania teraz i nie czekaj do następnej miesiączki, bo rozregulujesz sobie organizm! pozdrawiam :)

Gość aska1234567
bardzo wazne jest wziacs w pierwszy dzien okresu i rowno po 7 dniach nastepne opakowanie mozesz byc w ciazy jak nie dostaniesz okresu w czasie 7 dniowej przerwy to gratulacje

spoko:) zabezpieczalismy sie dodatkowo, nie wiem czemu podkusilo mnie zeby wziac tabsy inaczej niz w ulotce, chyba dlatego ze to byl pierwszy raz i jakis wewnetrzny lek miałam w sobie pomimo tego ze wiedzialam ze to nic nie da od razu...ale dzieki za pomoc:) Wlasnie nie przerywam brania tabletek, tylko balam sie ze jak nie zaczelam w dniu miesiaczki to nie zabezpiecza mnie tak jak powinny