Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23*

czy ze mną jest coś nie tak kilka rzeczy chciałabym pozmieniac może ktoś pomoże

Polecane posty

Gość ona23*

mam 23 lata i nigdy nie miałam chłopaka bardzo chciałabym to zmienić ale nie bardzo wiem gdzie mam szukać swojej drugiej połówki bardzo często jest tak ze jeśli już ktoś się mną zainteresuje to niestety ale nie jest w moim typie a jak ktoś mi wpadnie w oko to chyba ja mu nie odpowiadam w ogóle mam tak że jak już kogoś poznam i widzę ze w jakiś sposób zależy mu na mnie to od razu myślę co będzie za jakiś czas gdy on będzie chciał iść do łóżka a ja jestem dziewicą jeszcze i do tego jestem nieśmiała i zaraz szybko kończę znajomość bo to mnie paraliżuje do tego mimo iż jestem dziewicą nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o seks ba nawet nie widziałam na żywo nagiego faceta ale szukam podświadomie w facecie tego jaki on może być w łóżku nie wiem czy jest coś zemną nie tak ale bardzo chce faceta który jest "ostry" w łóżku który pokażę co i jak i mnie wszystkiego nauczy oczywiście nie mówię tu o przygodzie tylko chce stałego faceta i czasami zastanawia mnie to jak dziewczyna taka jak ja (dziewica) może myśleć o czymś takim bo nie spróbowała seksu ani namiętnego ani dzikiego a już wiem co bym chciała troszkę chaotycznie napisałam ale po prostu piszę o swoich problemach i szukam tu pomocy bo nie mam nikogo komu mogłabym się poradzić

Ty wiesz ze miałam dokładnie tak samo:P I znalazłam swojego władczego faceta który mnie wszystkiego nauczył pomimo ze on sam nie miał duzego doświadczenia:P Więc wydaje mi się ze to jest całkiem normalne. Nie bój się facetów postaraj się do nich zbliżyć i nie odpychaj ich. Co nie znaczy ze masz im do łóżka wskakiwać.

Gość ona23*
a czy każdy facet potrafi być ostry i stanowczy w łóżku czy nie każdy bo wiadomo seks z uczuciem tez sie liczy delikatny i namiętny ale od czasu do czasu fajnie było by zaszaleć

Gość ona23*
po pierwsze nie jestem już dzieckiem bo 23 lata już skończyłam zmienić sposób myślenia o sexie a może ktoś podpowiedzieć jak bo ja mam jakaś blokadę