Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona9991

POMOCY!!!Brak okresu przy 7-dniowej przerwie przy stosowaniu plastrow EVRA

Polecane posty

Gość maja12343
Hej. Stosuję EVRE 2 lata i wszystko było jak w zegarku (zmiany plastrów i miesiączka ) do wczoraj... Powinnam dostać okres jak zawsze kolo 15 - 16 popoludniu a jest poniedziałek a miesiączki dalej nie ma... czy mogę się spodziewać że jestem w Ciąży ??

Gość gość
Witam mam podobny problem, właśnie skończyłam pierwsze opakowanie plastrów EVRA, w środę ściągnęłam ostatni powinnam dostać teraz "okres". Wczoraj myślałam że to już, bo mam jakieś dziwne plamienie brązowe wraz ze śluzem, Trochę jasnej krwi jest myślałam że dzisiaj dostanę normalnego bardziej obfitego plamienia które powinno wystąpić. Wstałam rano z taką nadzieją jednak tu nic.. dalej to samo co wczoraj. Kochałam się bez zabezpieczenia. Czy jest możliwość że jestem w ciąży? Wiem że plastry nie dają 100% bezpieczeństwa jednak chciałabym się dowiedzieć czy to co mam należy traktować jako ten prawidłowy okres czy coś jest nie tak? :/ nie znalazłam nigdzie na forach jak powinno wyglądać prawidłowe krwawienie pomiędzy plastrami. Proszę o odpowiedź

Gość gość
Cześć a ja mam pytanie odnośnie tego - Pierwszy plaster z paczki nalepialam w 12 dc i teraz czy okres sie przesunie czy przyjdzie tak jak jest planowany ? Potrzebuje go przesunąć i tyle gin dał mi 2 opcje do wyboru albo przykleje i po tygodniu ściągnę w ten sposób wywołam @ wczesniej albo bede nosić przez 3 tyg i dopiero zrobię 7 dniowa przerwę . Ktoś tak kombinował ???