Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

czy to mozliwe ze od sudocremu mam na brodzie doslownie same gule pod skórą?co z

Polecane posty

Gość juh

tym zrobic????? smarowalam punktowo wypryski na brodzie sudocremem,i mam 5 wielkich podskornych gul ,broda az zapuchnieta i strasznie boli!!!!!!!!

Gość grrrrrrrrr
mozliwe,teraz mascia jakas na pryszcze typową maźnij

Gość misiulkaaa17**
no w sumei do tak po sudocrem ne jest na syfy...niesluchajcie tych lasek co tu na forum pisza ze takie specyfiki jak sudocrem pomagaja na tradzik albo cos bo to nieprawda!!!ktos kto ma tradzik taki wlasni z gulkami to zalicza sie tylko i wylacznie do leczenia hormonalnego lub antybiotykami!!!!

Gość juh
no wlasnie mam na to i inne moje wypryski isotrexin od dermatologa ale na forum tak sudocrem chwalili ze sie skusilam :( nigdy nie mialam na brodzie takiego sajgonu jak teraz

Gość tatarata
sudocrem nie jest na pryszcze??? hehe dziewczynki poczytajcie sobie etykiete na opakowaniu - pisze jak byk ze takze dla doroslych z problemami skornymi!!! mamwiele kolezanek na ktorych dziala sudocrem, na mnie niestety nie. o wiele skuteczniejsza i tansza jest masc cynkowa!!!

Gość Mila_25
Bo tak sie kończy jak czegoś sie używa bez zastanowienia sudocrem nie jest na trądzik i nigdy nie był, ktoś coś napisze i zaraz tłum w to wierzy, podobnie jak oliwka niby ma pomóc na tłustą cerę bzdura. Możesz kupić teraz w aptece masc ichtiolową kosztuje ok 2zl jest bardzo brudząca bo ma prawie ze czarny kolor i strasznie śmierdzi ale jest skuteczna posmaruj ją na czysta umyta skórę i pochodź w domu tylko nie kładź sie w niej spać bo będziesz miała cała brudna poduszkę a ciężko to odeprać. Mi ta maść przyspiesza gojenie