Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alegrra

jestem feministką

Polecane posty

Gość gość
„Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść lodówkę na szóste piętro.” często słysze ten tekst, ale przecież mało który facet jest w stanie samemu wnieść lodówkę, raczej z kolegami. Podobnie kobieta wniesie również z koleżankami, więc... polscy mężczyźni to takie prymitywy że aż szkoda się robi.

Gość gość
ja też jestem :) bo faceci to bydło i szczerze nie znosze ich

Gość gość
ja tez. na zewnatrz bardzo atrakcyjna, zadbana, wysokie stanowisko w pracy mimo mlodego wieku i gardze facetami- napawam sie ich uwielbieniem i brutalnie odrzucam :)

Gość gość
heheh koleżanko powyżej robię tak samo :)

Gość gość
też nienawidze mezczyzn :)

Gość gość
Nie wiem co to prawdziwy feminizm ,ale wydaje mi sie ze to ruch wyzwolenia kobiet z niewoli mezczyzn, bo czym jest kobieta jak nie darmowa sila robocza przy mezczyznie tak jak niewolnicy dawniej , ma mu uslugiwac ,prasowac gotowac a on jest panem,wygodnie im. Jeszcze do roboty musi isc zarabiac na siebie bo pana nie stac na darmowa niewolnice,a nie daj Boze kupi sobie cos za zarobione pieniadze -awantura bo koles musi miec od niej forse na nowe auto zeby zaimponowac kochance,

Gość Deviant
Dla mężczyzny, kobieta nie jest jemu równa, jest oczywiście ponad. A feministki próbują zrównać kobietę do mężczyzny. Nie ma przyzwolenia na to, wiedźmy.:P:P:P