Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podpisze sie

jaka kare mu zadac? Dawac pomysly !

Polecane posty

Gość nie podpisze sie
MOWILAM WCZESNIEJ- MASZ RACJE.

Gość nie podpisze sie
a wibratorek juz do mnie idzie hihiihihih szkoda tylko ze moj nowy ken nie szepnie mi do uszka- kocham cie:P dr slawooo- zawsze mialam ciagotki do starszych mezczyzn:P

Gość dr slawooo
a ja biesko to jakeś 350 km dalekooooooooooo :)

Gość mówiłam wcześniej
moja Droga..-wibrator to może jest i dobry..ale na chwilę :)...nadal przez to nie rozwiążesz problemu...-sugeruję wnikliwą dyskusję o tym co się naprawdę dzieje...bo wszyscy My-tutaj na forum-tylko domniemamy i dywagujemy ..niestety

Gość nie podpisze sie
dobrze kochani, ide spac ( hehehe), gdzies za 2 godziny powinien sie zjawic moj onanista ktory sie obrazil po wczorajszym nazwaniu go walikoniem, wiec zmykam,rano trzeba wstac i zyc. jutro napisze wam co i jak bylo, lub raczej czego nie bylo. ogolilam wszystkie mozliwe wloski, balsam na cialko, feromony na skore, czarna koszulka, pomalowane pazurki, ale przed tym wszystkim pobawie sie sama ze soba, a co mi tam! dawno tego sie nie praktykowalo. jutro zdam relacje KOCHANI JESTESCIE, naprawde trzymacie mnie na duchu i mi pomagacie, Wielkie dziekuje , dobranoc i zycze Wam udanej dzisiejszej nocy z Waszymi wybrankami. BUziaki;*

Popłakałem się ze śmiechu jak \"bez podpisu 2\" napisała, że obawia się, że skoro jej facet chce ją widzieć w szpilkach i pończochach to może jest gejem albo trans :D No taki majsterszyk interpretacyjny nieczęsto można znaleźć. To prawie tak, jakby stwierdziła, że skoro nie upija się w trupa to znaczy, że na pewno jest alkoholikiem :D

Gość facet ktoremu nie chce sieSpac
chyba wygrała opcja "odcinamy kabel od neta" ;-)

Gość nie podpisze sie
uahhahahaahah!!!!!!!! moj maz mial 2 dni wolne,bo jak rzekl chce ze mna spedzic czas:D dlatego tez nie moglas do was wejsc;/ a wiec... tej nocy co osttatnio pisalalam,ubralam sie w ta koszulke i co..? maz wrocil iiiiiii...? DOSTALAM OPIEPRZ! ZA CO? co to za koszulka? skad masz? dla kogo sie tak ubrallas? buahahaha o smiac sie chce;/ wczoraj mielismy sexik..pierwszy raz od 3 tygodni(ponad) tzn.on mial sexik ja nie. bylo zajefajnie, w pozycji 69 chyba z 25 minut, lizal,piescil,bylam tak mokra ze mu kapalo na twarz ( blee), no i co? wszedl we mnie, pokrecil sie w cipce z minutre i mowi: o kuzwa,niemozliwe! ja mowie co sie stalo? a tu patrze a na moja mordke laduje pol kilograma spermy kisielowej, wiec co tu mowic NIE DOSZLAM I HUK:( nie wiem dlaczego ale polecialy mi wtedy lzy, nie dosc ze ten idiota sie onanizuje a potem dochodzi w trakcie sexu , to ja jeszzcze tak naprawde od tych 3 tygodni zadnej przyjemnosci nie mialam ( czyt. orgazm). hehehe na szczescie polazl dzis do pracy,ufff

Gość nie podpisze sie
jestecsie kochani?

Gość dr slawooo
witam cię "skarbie" kurka widzę że twoje życie wygląda trochę ja moje ja już jak wcześniej wspominałem męczę się tak 15 lat też jak ty mam ochotę na 2 3 razy na tydzień ale ja mam brdziej pod górkę moja żona wygląda jak DODA a po pierwsze nie całuje się cipkę muszę lizac pod kołdrą i przy zgaszonym świetle a sex przeważnie uprawiamy w pozycji na pieska.Najlepsze w tym że lodzika to może za całe 15 lat miałem tyle razy że na palcach jednej ręki policzę a sex to tylko kiedy ona ma ochotę .Tyle tylko że ona nie brandzluje się sama .Hi hi i kto ma bardziej przechlapane.Jedno mnie trzyma przy niej to że ją strasznie kocham i wiem że ona też ale nie jedną łzę uroniłem w samotności a jestem facet .Jest oziębła jak żadna .Wiele razy obiecywała zmiany to jak z alkoholikiem na jeden miesiąc może na dwa a póżnie wszystko wraca do normy .Rozumię cię jak mało kto na tym forum .Ja już mam najlepsze lata za sobą i pogodziłem się z tym faktem że dzióra w desce po sęku ma więcej uczucia niż moja zona.A muszę dodac że jestem dobry w te klocki ponieważ jestem jedynym facetem z którym miała orgazmy a miała ich prze demną wielu.I tak jak już wcześniej pisałem szukaj kochanka lub spieprzaj z tego związku nim będzie póżno bo dla mnie jest już za póżno na zmniany i się pogodziłem

Gość nie podpisze sie
jak DODA? tzn..? taka blondi z wielkim biustem? opisz ja, podnieca mnie to troche. a dlaczego sie pogodziles? uwazasz ze juz nie masz prawa do "normalnego " sexu? jak mozna zyc bez loda? ludzie! nie wuobrazam sobie sexu bez laseczki ;) sluchaj kiciu, dawaj do mnie,zrobie z toba takie rzeczy,ze...zamienisz dode na angeline jolie:D

Gość dr slawooo
dokładnie taka blondi z wielki biustem ale nie rasowanym jak u Dody tylko sama natura tak naprawdę już bym darł zelówy do ciebie tyle tylko że nim zajade do Wa -wy to ci ochota przejdzie i nie mam tak wielkiego ja twój koniobijca ja mam skromne 15 cm mały ale wariat:)

Gość nie podpisze sie
mi ochote przejdzie? oj nie zartuj, zawsze i wszedzie:D acha i niewazne ile ma cm, wazne zeby wiedzial co ma robic i jak robic zeby mojej cipuszce bylo cudownie;)

Gość dr slawooo
dla czego się pogodziłem? Bo nie mam czasu na szukanie innej miłości nie jestem na tyle atrakcyjny że panny na mnie lecą i brak czasu mam dwuch synów i cały wolny czas dzielę pomiedzy nich i prace oraz dom .a aby miec kochankę trzeba miec czas

Gość dr slawooo
angeline joli??????? ja pierniczę chyba jednak zaplanuję wypad w interesech do stolicy:))

Gość nie podpisze sie
no to przyjezdzaj:) a za to moj maz uwielbia dode:D wali sobie jak ja widzi w internecie;(

Gość dr slawooo
to by se pewnie spasowali:)idealne małżeństwo łózko tylko do spania hi hi .Jak się kiedyś wybierzesz na narty w nasze okolice daj znac slawekmrow@wizja.net

Gość 4 lata
daj mu poczytać ten topic... a później o tym porozmawiajcie...

Gość nie podpisze sie
zapisałam:)