Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna645

Dziwne zachowanie córki...

Polecane posty

Gość Katarzyna645

Dobry wieczór. Nigdy wcześniej nie pisałam tutaj, ale ostatnio jestem bardzo zaniepokojona zachowaniem mojej córki. Wcześniej byla trochę przy kości, teraz jest... nienaturalnie chuda. Nie znam innego określenia. Przez przypadek zobaczyłam ją dzisiaj, kiedy się ubierała. Wystawały jej kości żeber, łopatki wyglądały... jak skrzydła. Jej nogi były... jak patyki. O mało co nie zemdlałam. Wcześniej tego nie mogłam zauważyć, ponieważ córka praktycznie cały czas nosi obszerne, workowate ubrania... Czy powinnam się niepokoić? Co jej jest, może bierze narkotyki ? ... Dlatego tak schudła?

Gość Katarzyna645
wiem , ze zaczela intensywnie wyczynowo uprawiac sex . czy to może byc powód ?

Anoreksja albo inna choroba.Pewnie,ze powinnaś reagować.Może nie jest za późno.

jeśli by miała schudnąć od narkotyków to musiała by palić bądź brać marihuanę.

twoja córka bierze na 100% AMFETAMINE !!!!!!! wpisz to w googlach i przeczytaj!!! jesli te obajwy się zgadzają to znaczy ze bierze amfetamine: -nagły spadek wagi -cienie pod oczami -brak apetytu -bezsennosc -rozszerzone zrenice -gdy jest pod wpływem to rozpierająca energia, pomysłowosc, gadatliwosc -smród chemii w pocie i moczu

Gość ktoś bardzo życzliwy
To wcale nie musi oznaczać, że bierze narkotyki. Może po prostu ma jakieś problemy, coś ją gnębi, jest zestresowana. Może ktoś powiedział jej coś na temat wyglądu i tak się przejęła, że zaczęła się odchudzać.

magnolia2 co ty pierdolisz!!! po marihuanie sie własnie tyje bo gdy schodzi ona po 2-3 godzinach z organizmu po spaleniu to człowieka łapie przeogromny apetyt dosłownie na wszytsko co sie nawinie pod ręke!! Autorko- jesli chodzi o narkotyki, corka na pewno bierze amfetamine

Gość Katarzyna645
-nagły spadek wagi -cienie pod oczami -brak apetytu -bezsennosc -rozszerzone zrenice -gdy jest pod wpływem to rozpierająca energia, pomysłowosc, gadatliwosc To chyba jednak tak... Schudła, wcześniej ważyła ok 67 kg teraz może 50 kg. W miesiąc... Nie wiem , to nie mozliwe...

Gość faktycznieeee
albo anoreksja albo amfa. Magnolia, ubawiłaś mnie. "Palić bądź brać marihuanę". Jak się bierze marihuanę? :D

Gość .....ka
moga byc jakes lekina bazie amfetaminy np adipex

Gość Katarzyna645
Moja córka dobrze się uczy... To nie może być anoreksja. Może po tych narkotykach tak schudła?

Gość tez na to chorowałam
stawiam na anoreksję, rozmowa owszem ale przede wszystkim psycholog, psychiatra. Sama jej nie pomożesz niestety i pospiesz sie anoreksja to smierc.

zanim sobie wmowisz, ze to narkotyki to najpierw poobserwuj ja podczas posilkow, zwroc uwage na to co ona je i czy tego moze nie chowa. poza ytm....JAK TY MOGLAS TEGO WCZESNIJE NIE ZAUWAZYC? mi to smierdzi prowokacja

Nosi obszerne ubrania, aby maskować chudość, obserwuj Autorko dyskretnie czy je. Pewnie mówi, że już zjadła, że bierze ze sobą do szkoły, że jadła na mieście. Kiedy ostatni raz widziałaś jak ona wkłada coś do ust i to połyka? Czy może odwraca się i wypluwa choćby za okno?

Gość nie wykluczaj anoreksji
bo doprowadzisz do tragedii

Marihuana(przetwory konopii) jednorazowy kontakt:euforia połączona z wielomównością,przekrwawienie gałek ocznych,nadwrażliwość zmysłów"światło mnie razi",kaszel,zaburzenia koordynacji ruchowej długotrwałe branie:wychudzenie,zaburzenia sny,przewlekłe zapalenie krtani i oskrzeli,apatia.trudności z koncentracją,zmienność nastrojów. Amfetamina(narkotyk syntetyczny) jednorazowy kontakt;euforia,duży przypływ energii,brak potrzby snu,agresja,rozszerzenie źrenic długotrwałe branie:bezsenność,zmiany nastroju,wielomówność,drżenie kończyn,wymioty,wysypka,halucynacje

Gość borborra
17 kg w miesiac? tak chidna ludzie chorzy na raka. zapewne nie zauwazylas wczesniej sympotmow. sama mowisz, ze chodzi cly czas w obszernych ubraniach. pewnie proces chudniecia zaczal sie wczesniej? a jak u niej ze spozywaniem posilkow? je z rodzina? unika wspolnych posilkow?

Gość 15tkaaa
Droga pani Kasiu. Prawdopodobnie twoja córka bierze amfe po to, żeby schudnąć. Wiem, ponieważ sama tak robiłam. Amfa sprawia, że chudniemy w zaskakującym tępie. Jeśli pani córka jest uzależniona od amfy, to może to doprowadzić do anoreksji... Niestety.

Gość skontaktuj sie
z monarem w swoim miescie, onkt monaru znajdz i idz porozmawiac nikt nie musi wiedziec o twojej wizycie a ty dowiesz sie konkretnie co robic jak to dragi, objawy, potencjalne zagrozenia...

Gość Samotna wśród ludzi
Anorektyczki mają bardzo dobre oceny w szkole przynajmniej na poczatku kiedy jeszcze ich mózg jest w stanie funkcjonować, mówią sobie że muszą być idealne pod każdym względem: chude i przy okazji o szkole nie zapominają. Poczytaj o tym w internecie, jest duzo artykułów na ten temat. Jeżeli opdejrzewasz, że to jest to nie działaj pochopnie. Obmyśl sobie plan działania, to bardzo cieżka choroba i może prowadzić do śmierci.

Gość ktoś troszke życzliwy
mi to wyglada bardziej na anoreksje niz na narkotyki.skoro nosi workowate ubrania,to chce ukrywac swoje chude cialo,takie zachowanie to też dowod na ta chorobe.a czy pani córka je ze wszystkimi,czy u siebie w pokoju? jesli u siebie,to znaczy,ze wcale nie je,tylko wyrzuca to jedzenie. no i moze brac przy tym tussi na chudniecie,a to tez narkotyk.a to,ze sie bardzo dobrze uczy,to racze kolejny dowod na ane,bo anorektyczki sa ambitne. ;]

Gość Katarzyna645
Nie zauważyłam wcześniej, ponieważ nosi obszerne ubrania, które pożycza od brata i chłopaka. Mam na myśli takie bluzy, co mają rozmiar XXL i szerokie spodnie... Śniadań jak sama mówi nie je nigdy, ale w szkole zawsze coś ze sobą ma. Daję jej przecież pieniądze na jakąś drożdżówkę czy coś... Obiady... je w swoim pokoju. I zawsze je wszystko.

Gość po co ma sie z monarem
kontaktować jak nawet nie wie co jej jest a moze to anoreksja? w monarze nie leczy sie anoreksji

dziękuję za brawa. marihuane można palić czyli smażyć temat, albo brać-jeść kuleczki z krzaczka-popularnie mówiono niegdyś na to dropsy

Gość borborra
no i niewykluczone, jak podejrzewasz, ze to narkotyki, to trzeba bedzie zrobic male przeszukanie w pokoju. a jak w ogole sie zachowuje dziewczyna? czy jej zachoanie zmienilo sie ostatnio? ma jakies tajemnicze telefony? dziwnych znajomych? ile przebywa w domu? jaki macie z nia kontakt? jak sie uczy?

własnie autorko!! jak sie dobrze uczy ( a szczegolnie lepiej niz zawsze) to juz jest wiecej niz pewne ze bierze amfetamine. poniewaz po niej da sie maxymalnie skupic na nauce, przez co wszytsko wchodzi do głowy raz dwa. cpaja tgo studenci przed sesjami...jest to jeden z najbardziej wyniszczających i uzalezniajacych narkotykow....