Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiszka/

kurwa mac ale jestem na siebie zla/iepotrafie miec silnej woli/

Polecane posty

Gość kiszka/

otuz...staram sie od paru dni troszke odchudzic noi postanowilam ze bede jesc wieksze sniadanka i obiadki ale za to kolacji juz nie....noi kuurwa przychodzi godzina 21.30 a mi tak sie zrec chce za az sie częse;/masakra;/i zezarlam dwie kromki z kielbasa!!!!wezcie mnei zabijcie jestem beznadziejna;/

Gość zapachniona siostra zaczadzone
Może zapiekaneczkę,świeżą chrupiącą albo pierogi ruskie albo pizze,byś zjadła

Gość kiszka/
powiedzcie mi jak to zrobic by poprostu olac zarcie;/

Gość ykhvguhjufr
kup sobie blonnik i lykaj go regularnie, popijajac duuuza iloscia wody (minimum jedna szklanka!), a poza tym, jak cie najdzie glod wieczorem, to jedz warzywa (wszystkie poza straczkowymi mozna jesc bez ograniczen), jablka albo grejpfruty. Grejpfruty i arbuzy sa jedynymi owocami, które podczas diety można jeść bez ograniczen, jablka trzeba sobie dawkowac, najwyżej dwa (trzy małe) dziennie. Mozesz tez zjesc gruszke, ale tylko jedna na dobe. W kazdym razie, nawet, jakbys wieczorem nie wytrzymala i zjadla 3 gruszki, to i tak lepiej, niz nawcinac sie kielbasy...

Gość nie_
jestes sama....ja tez nie mam silnej woli, zre,zre i zre

wię postanówmy coś z tym zrobić !!!!! zacznijmy razem się odchudzać i będziemy tu pisać jak nam idzie !!! w grupie siła .;) więc co zaczniemy ? próbujemy ?

Ja próbowałam w marcu diety kopenhaskiej i pomogło. Przed weselem siostry schudłam 3 kg w 2 tygodnie. Polecam da się wytrzymać ! Myslę czy znów się za nią nie zabrać. Kupiłam steper i narazie ćwiczę codziennie pół godzinki. Polecam...

Gość kiszka/
okej margoska:)zabieramy sie za siebie razem bedzie fajniej:)no ja dzis zjadlam makaron z jabluszkami o 5 i od tamtej pory zero:)nie amm zamiaru nic jesc:)a tak wogole to zero slodyczy i tluszczy ahaaa noi miesa oczywiscie;)

hejka ! dobra to zaczynamy. Ja dzisiaj zjadłam tylko zupę pomidorową. A tak pozatym to dużo piję herbaty czerwonej pu-erh. Trzymajcie się dziewczyny ;)

kiszka jak myslisz zabieramy się za jakąś wspólną dietę czy tak każda na swoją rękę ?

Gość podstawowa zasada by uniknąć
napadów głodu: JESC MAŁO A CZĘSTO 5-6 niewielkich posiłków co 2-3 godziny i nei ma mowy o tym by chciało się jeść o 21.30, zapewniam;)

Gość byle przeżyć
pierwsze dwa dni ja tak od jakiegoś czasu próbowałam się odchudzić i nic aż w końcu powiedziaąłm sobie dość, inne laski super wyglądają super ubrania a ja tylko raktyczne z porzytecznym i wziełam się za siebie, mam silna wolę bo powtarzam sobie że jedzenie jest i zawsze będzie a teraz cierpię i to tylko na chwilę dla dobra siebie a jak nie pomoaga to oglądam zdjęcia kiedy wyglądałam super tzn schudłam 2 lata temu na ślub siostry 5 kg 3 tygodnie dieta kembricz. od dwóch tygodni jestem na diecie czyli prawie nic nie jem tylko woda woda i jeszcze raz woda powoli widzę efekty jakieś 2 kg i nie dam się bo pierwsze dwa dni były najgorsze więc nie zmarnuję tego ale jedno co wiem i wam powiem nie można jeść jabłka po 12 w dzień dlatego że ma cukier którego nasz organizm nie strawi, dowiedziałam się tego od dietetyka a całe zycie myśłałam że jabłko n adobranoc super rzecz a jednak byłam w błedzie życzę powodzenia i nie dajcie się macie silną wolę tylko tak sobie wmawiacie zróbcie cos ze soba dla siebie.:)

Jest dużo sposobów motywacji, ja np. kupiłam sobie spodnie w wymarzonym rozmiarze i odchudzałam sie dotąd az sie w nie zmieściłam...najgorsze jest to ze mam wizje przed soba (bo i tak efekt jojo niszczy wszystko) ze jesli juz brac sie za odchudzanie do do konca! Ale powtarzam sobie ze jedzenie jest i bedzie zawsze, nie ucieknie, a teraz cierpie tlyko dla dobra siebie...

Gość laski a więc
do betyy1 a jaką masz wagę i jaki rozmiar bo ja 60 kg przy 170cm i tak kupuję rozmiar 38 ale chcę schudnąc 2-3 kg i tez sobie powtarzam to dla mnie jedzeni ejest i będzie nie licząc wojny jak moja prababcia powtarzała :)

ja mam 165 cm i waze 65 kg teraz ale odchudzam sie wlasnie...nosze rozmiar 40, czasem42, a chcialabym 38 :)

Gość grubiutka0000
witam dołańczam się do was ja mam wzrost 163 waga 55 /56 i też chce schudnąąc wieczory są najgorsze jesteśmy razem jesteśmy silne !!!!

Gość michalos
na to zawsze sex najlepszy!!!