Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetka....

Bo faceta trzeba olewac!!

Polecane posty

Gość wogole sa normlani faceci
i gdzie z moja lupa(nie mylic z dupa) mam ich szukac

Gość facetka....
jesli chcesz normalnego faceta to lepiej zrezygnuj i zostan stara panna... Normalny facet jest ograniczony umyslowo

Gość Faceci the best D
widze że wypowiadaja się w tym temacie praktycznie same "pokrzywodzone przez zycie" laski :) , mezczyzni nie sa od was w niczym gorsi takie myslenie typu facet to gorszy i bardziej ograniczony to charakterystyczne tylko dla dziewczyn z komplekasami ,wszyscy nalezymy do jednego gatunku i jestemy sobie równi ,zadna plec nie jest lepsza od drugiej

Każda ma swoje wady i zalety. Kobiety należą do bardziej spostrzegawczych, ale zazwyczaj zdolności matematyczno-logiczne i wyobraźnia przestrzenna są u nich ograniczone. Nie ma ideałów:P

Gość facetka....
Nie pisze ze sa gorsi, tylko ze ich ograniczone spostrzeganie swiata zmusza nas koiety do tego zeby obchodzic sie z nii jak z dziecmi

Gość kunedundzia bar
Dokładnie jest tak jak napisałaś. Trzeba mieć swoje pasje, które nalezy z szacunkiem pielęgnować. Ale to nie wszystko w zwiazku potrzeba zawsze szczerej rozmowy najlepiej zawsze. Ale na poczatku dobrze jest poprzez wiele rozmów wyjaśnić pewne sprawy i wzajemne oczekiwania. Ja naprzykład z moim facetem ustaliłam, że w razie sytuacji awaryjnej zawsze pierwszy wyciąga rękę do zgody ten który uważa że jest niewinny.