Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaajanaaa

NIEATRAKCYJNA .. 20 LATKA Z CIAŁEM 15 LATKI..

Polecane posty

Gość uściślając
spotykasz sie z mężczyznami, którzy myslą, że masz 15 lat, a jak sie dowiedzą, że 20, to uciekają, bo za stara dla nich jesteś? :o

Gość daaaajanaaa
Z 20 LATKAMI... I WIADOMO NA DZIEN DOBRY NIE MOWIE 'MAM 20 LAT..' A ONI CHYBA MYSLA ZE JESTEM 15 LATKA.. A GDY ZAPYTAJA .. ODPOWIADAM A ONI SIE SMIEJA I PYTAJA ' A POWAZNIE.. ' ?

Gość black raven
boze swiety...dziewczyno!jestes niedorobiona!:-O wiesz ile bab chcialoby miec takie cialo?!Jak ty chcesz wygladac?!jak spasly kaszalot z walami sadla,cycami do samej ziemi i wielka sraka?!Zastanow sie lepiej...masz swietna figure!ciesz sie zamiast pierdolic glupoty,poczytaj lepiej jak narzekaja te o "kobiecych"ksztaltach ze nie moga sie pozbyc nadwagi :-O przynajmniej mozesz zalozyc bikini albo miniowke.

Gość daaaajanaaa
Ale ja mam 20 lat.. a moje cialo przypomina wyglad 15 latki.. miniowke moze tak.. ale piersi.. sa male.. ramiona chuda w bikini wygladam okropnie

Gość do daaajaaaana
masz zrasowany mozg bo po pierwsze 20letni chlopcy to jeszcze nie faceci po drugie powinnas sie cieszyc ze cie biorą za mlodszą za pare lat za tym zatesknisz a po 3 i tu tylko male ale cialko masz ok ale cycki to zadne fakt :(

Gość do daaajaaaana
rany dziewucho zamiast tu wypytywac ludzi idz do jakiejs stylistki to powie ci co masz nosic zeby wygladac super i w stroju kapielowym i w mini i w dresach i wczym tam jeszcze chcesz i problem z glowy

Gość bili
masz ladne cialko. za pare lat, kiedy Twoje rowiesniczki beda wygladaly jak stare baby, Ty bedziesz nadal piekna

Gość jnb
Sliczna1990 a w morde chcesz ?

Gość piersi to masz mikroskopijne
ale ci faceci ...niezli pedofile

Nie przejmuj się. Jeszcze z 5 lat i nabierzesz kształtów które będę cię satysfakcjonowały. Cierpliwości.

Z resztą, teraz też wcale nie wyglądasz źle. Po prostu bardzo młodo jak na swój wiek.

Gość coneser
świetnie ciało i super piersi- małe są najlepsze... :-) głowa do góry

Gość ana ana ana
o boże al anoreksja, fee zero kobiety, może kiedyś

Gość blondynek18
Nie potrafie zrozumiec sensu twojej wypowiedzi jak chcesz doglebnie przedyskutowac temat ktory Cie zamartwia i nurtuje napisz na Moj E-mail jerzy1957@op.pl

Gość a ja mam 23 i
tez tak wygladam :) mój facet za mną szaleje i na prawde każdy z którym byłam uwielbiał moje małe acz kształtne piersi :D

Gość a ja mam 23 i
naprawde :P

Gość kubek kawy
Kochana, ja mam 24 lata i taka samą figurę. Więc nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale tak już może Ci zostać. :)

Gość uwielbiacz
jesteś bóstwem .

Gość koloboss
zero figury, kościsty obrzydliwy patyk

Gość a mnie się podoba..
..A mnie się podoba, masz perspektywy, a jak to przedmówcy zauwazyli, dłużej będziesz mlodziej wygladać. Nie wszyscy lubia cycaste babsztyle (bo to bywa nieestetyczne). Co do facetów.. jakoś nie chce mi się wierzyć zeby woleli 15 latki od 20 latek ;> Co najwyżej mogą uważać ze jeśli ich zdaniem kręcisz ze swoim wiekiem to możesz nie miec 15 lat, a to juz bywa naganne ;) Jesli chcesz o tym podyskutować, chętnie przedstawię więcej argumentów ;P

mam ten sam problem i mam 21 lat. na dodatek dochodzi do tego 15letnia buźka :P znajomi pocieszają mnie, że jak będę miała 40 lat, to każda będzie mi zazdrościć, bo będę wyglądała wreszcie na 20 :D

Wiesz też mam takie kompleksy!Patrząc na twoje ciałko to tak jak bym siebie oglądała!Normalnie mam identyczne piersi!Wszystko bym dała żeby były większe.Mam 24 lata więc raczej już nie urosną!Ale nie martw się małe też może być piękne.Wiem co czujesz podczas zbliżenia z facetem ....że może Ciebie wyśmiać.....Ja to już mam za sobą przestałam się tym przejmować, jeśli się nie podoba to spi......j! Są przecież na tym świecie faceci co wręcz przepadają za małymi...:)

Kobieto masz piekne cialo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze piekniejsze piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ten plaski sexowny brzuszek... I piersi... Mam taka sama figure i jestem szczesliwa ze mam tzw. kobiecych ksztaltow-bo to masakra!

Gość madziattt
mi sie bardzo podoba,naprawde :),ale nie jestem facetem.

Hej, kolezanko, ja mam 17 lat, nosze rozmiar 38, piersi rozmiaru 75DD i oddałabym wszystko za takie ciało jak TY! Co z tego, że ludzie biorą mnie za 20? Jestem gruba. Ty masz piękne ciało, piękne nogi, pośladki, brzuch, piersi, wszystko!. Takie jędrne ciało... Zamienimy się? :)

Gość 45645gfhgfh45
ALE TRZEBA BYC JEBNIETYM, ZEBY WKLEJAC NA TO FORUM SWOJE FOTY NAGO I SZUKAC AKCEPTACJI...

A kazal ci ktos tu zagladac? Aaaaaaaaa, zainteresowalo cie to jednak. He he...

Gość Leśny
Masz śliczne ciało. Piersi takie jak lubię..... jeśli do tego masz olej w głowie to jesteś ideałem..... A że mówią że wyglądasz młodziej niż w rzeczywistości..... za parę lat będziesz z tego dumna :D