Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milytvardziel.

A w sobotę zrobię sobie GŁODÓWKĘ ................................

Polecane posty

Gość milytvardziel.

Wszyscy to wiedzą ale mało kto praktykuje. Głodówka oczyszcza organizm , dlatego w sobotę sie poświęcę :) A ktos z was robi sobie co jakiś czas jednodniową głodówkę ?

dlaczego akurat w moje urodziny? 😭 będe miala wyrzuty sumienia,jeśli umrzesz z głodu,a ja w tym czasie będę się obżerac urodzinowymi przysmakami :P

Gość milytvardziel.
blanka , hehehe :D Złoty , wiem wiem :) Zielona pije na co dzień :)

ja tez sobie zrobie glodowke ale w piatek ale tylko dlatego ze zalozylam sie z chlopakiem o 500 dolarow ze w miesiac schudne wiecej niz on z tym ze ja waze 60 kg a on 130 hehe

Gość freeze
Kto zaczyna glodowke od jutra?? ja na glodowce schudlam 15 kg z 70 na 55 i 2 lata to sie utrzymalo i zaczelam palic i bec... dlatego ja jutro wraz z rzuceniem jedzienia(chwilowo) rzucam palenie(mam nadzieje ze na stale) Kto chetny

chciałabym zacząć głodówkę od jutra, bo bardzo zależy mi żeby schudnąć sporo i w szybkim czasie, kiedyś już próbowałam, ale ciągle podjadałam .. :( ile można zrzucić kilogramów w czasie tygodniowej głodówki?

Gość marzenka217
Ja też zaczynam od jutra głodówkę, czekam na chętnych do współpracy.Pozdrawiam

hejka ja juz miałam głodówke jest super czujesz sie lekko i chce ci sie wszystko robić:)ale ja podjadalam zawsze mimo wszystko schudłam 7kg teraz waże 47 i od poniedziłku też zaczynam myśle że bede pić nadal zielona cherbatke i jesć jabłka jest to bardzo skuteczne na zwalczanie głodu :)) kto ze mną???

witam wszystkich głodujących...:}:} czytam was z podziwem swojego rodzaju ...teraz zaczynam głodówkę ,ostatnio trwała ona 3 doby ,i efekty były zdumiewające ,ale teraz próbuję nie co dłuższą kurację :}:}Piję tylko wodę mineralną niegazowaną i nic oprócz tego ...więc uważnie będę śledził wasze poczynania ,i wspierał jak tylko mógł ...pozdrawiam serdecznie ..Michał.

Gość munlajt
ja robie co jakis czas glodowki jedno, dwu lub trzydniowe.co prawda bol glowy tragiczny ale niestety tak organizm sie oczyszcza.samopoczucie za to wspaniale,ten plaski brzuszek i uczucie jakby mialo sie fruwac.

Gość raziel111
pierwszy dzień bez jedzenia przeszedł spokojnie:}:} bardzo ważne jest aby podczas głodówki brać chociaż witaminy np:centrum ,albo coś innego ,po jednej tabletce dziennie ,gdyż pijąc dużo wody wypłukujemy wszystkie składniki z naszego organizmu...najważniejszym jest chyba fakt jak zachowywać się po głodówce ,aby nie dopuścić do efektu jojo,bo wtedy wszystko na marne ...cała nasza silna wola...czy jeszcze ktoś głoduje ???pozdrawiam :}:}

Gość laseczka z dzwoneczkiem
ja wytrzymałam kiedyś 7 na samej wodzie ale nie polecam, można kipnąć

ja tez mam post;d juz z 7 dni. ale nie odstawilam jedzenia calkowicie, nie wytrzymalabym. jem sniadanie, obiad i bidną kolacje.;d pije wode niegazowana i zielona herbate. cwicze codziennie. pomimo glodu czuje sie lekko i zdrowo. patrze na to co jem. koniec z kilkunastoma kanapkami na dzien,obiadem jak dla wojska, slodkosci i chemicznych sokow. koniec papierosow, a alkohol tylko czasem. mysle ze takie oczyszczanie i odchudzanie jest lepsze od zycia na samej wodzie. dlugo tak nie pociągniecie.