Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzona księżniczka

Prawdziwy mezczyzna powinien swoja kobiete traktowac jak ksiezniczke

Polecane posty

Gość trolinga
Tak ,masz racje taki jest prawdziwy facet z jajmi.Ja mam takiego,nie nie jest moim sponsorem.Ja tez pracuje ale zarabiam duzo mniej od niego,jednak on to docenia ze mam swoja prace a o reszte jego zdaniem nie powinnam sie martwic bo marze o czyms to to sie stanie.

Taki facet to zwykły pantofel i ciota.Ja w życiu nie związałabym się z takim typem.Czułabym się jak kupiona kurewka jakaś.Tu nie ma miłości żadnej.Gość Ci płaci a Ty mu codziennie dajesz,proste :O

Gość rozczarowany
powiem tak , traktuje ja normalnie - bawi sie w księżniczkę.. traktuje ja jak ksiezniczke jest jeszcze gorzej .. ni chuja za wami trafic i tyle..

Gość do: rozczarowany
Gdybys wybral normalna kobiete, nie mialbys problemu. Bylaby wdzieczna za dobre traktowanie i odwdzieczala sie w podobny sposob, bez problemu bys sie z nia porozumial. A ze wybrales glupawe podksiezniczkowate przykurwie - to Twoja brocha. Czemu tak wybrales? Bo toto pewnie mialo duze cycki albo apetyczna doope? Faceci i ich wybory :o

Gość papierowa
powiem wam cos: ksiezniczki sa, i to prawdziwe. i wcale nie potrzebuja waszej kasy. tylko prawie nikt na nie nie zasluguje i dlatega sa same.

chyba z kasą bo potem dostanie seks ale ty przestaniesz być księżniczką i się zestarzejesz a w tedy piosenka typu zamienię ciebie na lepszy model i nie żal mi was takich próżnych bo nie zasługujecie na nic więcej