Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał1988

problem z kobietą i rajstopami

Polecane posty

Gość Michał1988

chciałbym się zapytać głównie kobiet, gdyby facet mial w swojej garderobie jednoczesnie kalesony i rajstopy, tylko rajstopy typowo zimowe typu: http://allegro.pl/item474591840_oblio_dwuwar stwowe_rajstopy_250_den_rozm_4.html to czy odbierały by go kobiety jako dziwaka i nienormalnego seksualnie, czy normalnego faceta jak na co dzień. Mam 19 lat i moja mamuśka mi kupila na zime właśnie 2 pary kaleson i te właśnie rajstopy, gdy sie jej zapytałem po co mi rajstopy kupiła to powiedziała że przez pomyłke 2 pary zamówiła i że co to za różnica zimą, taka bielizna zimą zawsze bedzie bielizną osobistą, i nikt mi pod spodnie nie zajrzy, ale niewiem jaka na to moja dziewczyna spojrzy.

Gość zielona filizanka
hmm.. faktycznie :P nie zeby od razu dziwak ale fakt duuuuzy chlopczyk w rajstopach wyglada... zabawnie ;] moze jak spotykasz sie z dziewczyna to nie zakladaj.. sama w zimie nie zakladam wlasciwie niczego pod spodnie.. chyba ze jest bardzo zimno to zwykle rajstopy jak do sukienki spodnicy.. zreszta jak bedzie zima taka jak ostatnio to nie masz sie co martwic.. prawie jak wiosna...:P a jak zimno to kalesony;] P.S. mamusia ma racje.. nikc Ci pod spodnie zagladal nie bedzie :P:P:P:P chyba... :P