Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhehh

zostawi mnie zablokował na gg i na NK a ja napisałam mu

Polecane posty

Gość pomylilam forum sory

Gość ehhhhhhhhhehh
niee bo zaczełam to od dzisiaj więc dopiero dostał jednego:)ale co za krzywde zrobią mu dwa esemesy dziennnie o trescli miłego dnia i dobranoc?

Gość depresyjna
zostaw go...olej nie pisz...nie badz nachalna...."moj"teraz sie bawi w dziecinade ze raz mnie zablkowuje a na durgi dzien odblokowuje:-P debil bawi sie.mysli ze mnie zprowokuje ale ja nie mam zmairu sie odzywac

Gość ehhhhhhhhhehh
no on mnie nie odblokuje na bank bo go znam...niestety może to śmieszne ale do tej poryw zyznawałam zasadę że na jedną miłość najlepsza jest druga i założyłam na nowo konto na sympati odrazu jak mnie rzuć a tam się poznaliśmy...myślicie że to mnie już zupełnie przekreśliło u niego?pisze tyle wartoścowych ludzi ale ja nie potrafie..

Gość ehhhhhhhhhehh
ja chce żeby wrócił jasne że chce... Wziąść się za siebie....C.R.I.M.E mnie już nic nie pomoże:(

Gość przegralas zycie niestety
:(

To przestań klamac i zachowuj się jak normalny człowiek :-) Przestań pisac i weź sie do robotym, bo samym pisanie nic nie zrobisz :-)

Gość ehhhhhhhhhehh
to uważacie że mam mu nie pisac tych esów..?

Gość ehhhhhhhhhehh
ale ja nie kłamie już i co mi z tego?Moge nei kłamać następnego faceta...ale ja nie chce innego ja chce tego!!

Gość chyba jesteś uzależniona
od niego. Szalejesz bo wydaje Ci się powietrza Ci brakuje a za pół roku nie będziesz mogła uwierzyc ze tak reagowałaś.. A po co Ci te dwa esy? Nie masz co robić z fonem?

Gość ehhhhhhhhhehh
z drugiej strony to może macie racje skoro mnie zostawił to znaczy że nic do mnie nie czuł ani nie czuje:(

Gość ehhhhhhhhhehh
niee on ma mnie gdzieś..nigdy nikt mnie tak nie olał...wczoraj tylko dzwonił jak się wkurzył bo mu pisałam na gg pod wpływem wina.....i wtedy też mnie zabokował

Gość ehhhhhhhhhehh
Crime jesteś facetem czy kobietą..Pwiedz mi jeszcze raz jasno walczyć o niego czy odpuścić?

Nie rób nic, nie pisz, nie dzowń, nie blokuj i nie spławiaj Go jak do Ciebie napisze lub zadzwoni. Mo ze to sa zbyt pochopne decyzje pod wpływem jakis tam emocji

Gość ehhhhhhhhhehh
tak tylko że ja nie mam czasu zbytnio bo od jakiegoś czasu a dokładnie dwóch dni nic nie jem ważę już 44 kilo a tak ładnie przytyłam jak się z nim spotykałam..tJak tak dalej póidzie umrę z niedożywnienia:(

Gość ehhhhhhhhhehh
ale widzisz on ma takie dziwne poczucie HONORU Jak ja sie do niego nei odzywam to twierdzi że mi nie zleży i ujmując się honorem nie napisze nigdy...

Gość ehhhhhhhhhehh
tak ale powiedziałam że będę pisać tak długo dopóki nie zapomne o nim a on wie że mam już nowe konto na sympati i pomyśli sobie że już o nim zapomniałam a ja nie zapomniałam...

Gość ehhhhhhhhhehh
i nic ma mnie gdzieś jak zawsze.. Ostatnio jak się widzieliśmy powiedział mi że moge się pieprzyć z kim chce.........

Przez pisanie sms do niego nigdy o nim nie zapomnisz. Ty chyba jednak chcesz mu udowodnic po przez pisanie dwóch esów dziennie ze Ci zalezy na nim tak?

Gość posrało was
dziewczyno weś sie nie ośmieszaj bo tymi esemesikami go tylko dowartościowujesz, myslisz że powód ,że kłamiesz ,że ktoś do ciebie pisał a potem nie czy jakoś tak to jest powód do rozstania? on poprostu nie chciał z tobą być i wykorzystał okazje(w sumie znalazł beznadziejny powód, myśle ,że nie za inteligentny typ bo taki powód to nawet nie powód do kłótni) albo to prowokacja albo twój luby ma cie za kretynke.

Gość ehhhhhhhhhehh
ale on chyba nic do mnie nie czuje skoro tak mnie olał.. Ja się wczoraj na pocieszenie spotkałamz kimś innym i zamiast mi sie poleprzyć to mi sie pogororszyło bo zaczełam go porównywac i uświadomiłam sobie że nie ma takiego drugiego:(

Dobra. Daj sobie z nim spokój. Olej Go To co robisz jest bezsensu, A poco zakladałas drugi profil na sympatii ?

Gość ehhhhhhhhhehh
a najzabawieniejsz jet to że tydzien temu to ja napisałam mu że powinniśmy się rozstać i nie odzywałam się dwa dni...potem zrozumiałam że nei moge żyć ez niego ale nie było już tak jak wcześniej