Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość ja nie lubie bogatych
ike czyzbys pisal o sobie?

buahahahahahaha - sami sie nie mozecie dogadac o co jej chodzilo a poza tym - jelsi dla kogos sex ma male znaczenie to jak ma w takim razie zaspokajac partnera, dla ktorego ma duze? komiczne ty chyba sam sie tak juz zamotales ze nie bardzo wiesz o czym piszesz. poczytaj sobie swoje wczesniejsze madee posty

pomarańczo- choćbym i chciał- to nie da rady:D ja jestem górnego lotu;) ale ty swoim małym rozumkiem tego nie pojmiesz;)

a jesli dla ciebie liczy sie tylko to zeby partnerka cie zaspokajala i nic wiecej nie ma dla ciebie znaczenia to wspolczuje bo jestes strasznie ubogi emocjonalnie

a jesli ktos pisze, ze nie lubi bogatych nie oznacza to, ze jest taki cudowny, bo lubi biednych, tylko to ze jego kompleksy wyrastaja ponad normalny dla czlowiek pęd ku posiadaniu pewnych dóbr :D

odnośnie głównego tematu - czasami myślę sobie , że faceci tacy już są i koniec - czasami myślę sobie , że wiara w szczere uczucia, głęboką i prawdziwą miłość itp.itd. , że te wszystkie utopijne wizje miłości są domeną nastolatków i niedoświadczonych idealistów - trudno jest się z tym pogodzić , ale coraz częściej przychylam się do opinii , że związek faceta i kobiety to zwyczajna transakcja -po co się męczyć jak można bez zbędnego wysiłku łatwo skonsumować... dołujące

"a jesli ktos pisze, ze nie lubi bogatych nie oznacza to, ze jest taki cudowny, bo lubi biednych, tylko to ze jego kompleksy wyrastaja ponad normalny dla czlowiek pęd ku posiadaniu pewnych dóbr " do końca tak nie jest komik... nie kazdemu bogactwo pisane jak moznaby sentencjonalnie rzec

"a jesli dla ciebie liczy sie tylko to zeby partnerka cie zaspokajala" bo wlasnie to sie liczy dla kazdego - partner ma nas zaspokajac i cielesnie i emocjonalnie i mentalnie...

bo wlasnie to sie liczy dla kazdego - partner ma nas zaspokajac i cielesnie i emocjonalnie i mentalnie... w twoim przypadku tylko cielescie - tak wynika z twoich wypowiedzi

"do końca tak nie jest komik... nie kazdemu bogactwo pisane jak moznaby sentencjonalnie rzec" owszem - ale jesli nie słucham muzyki powaznej, nie musze od razu twierdzic, ze nie lubie muzyków poważnych

kwiatek nie chodzi o to , że każdemu nie jest pisane- chodzi o to, że każdy do niego w jakimś stopniu dąży- nie licząc wyjątków- np. ascetów z powołania

Gość wiecie co komiczne to w sumie
ike ty nieuku wracaj do roboty i do ktoregos tam z kolei meza, wiedzmo nosata tak pisze o tych menadzerkach bo mnie to rozsmieszyło haha, jak kiedys pisales ze to są takie fajne laski, ja wiem ze nie wszystkie są takie fajne, są nudne, zakompleksione, za pensje kilku tysiecy są gotowe szklem dupę podcierać, ale czemu prawniczki są niefajne według Ciebie to nie wiem, ja wlasnie uwazam ze są atrakcyjne i mają wiecej oleju w głowie i ambicji niz te smieszne byznesłomen. a co do samochodow to kiedys sie wysmiewales ze ktos tam jezdzi cieciowozem, juz nie pamietam czy to był fiat czy volkswagen :D no i przypomnij sobie jak nazywasz ludzi ktorzy pracują za 1000 iles tam złotych, nazwałes ich frajerami, a musisz wiedziec ze wiekszosc piszacych tu jest własnie takimi frajerami haha

"owszem - ale jesli nie słucham muzyki powaznej, nie musze od razu twierdzic, ze nie lubie muzyków poważnych" paralela nietrafna komik... bo lepszych od siebie niespecjalnine sie lubi bo sie na ich tle blado wypada... a inny typ muzyki? ani mnie to grzeje ani ziębi

"w twoim przypadku tylko cielescie - tak wynika z twoich wypowiedzi" gratuluje logiki wnioskowania - temat traktuje o seksie, wiec mowie o seksie i moim do niego stosunku nomen omen

komiczne bardzo cie prosze nie odwracaj kota ogonem juz sam nie wiesz co napisales i gubisz sie w swoich teoriach.

komiczne- mamy chyba tą sama fankę :D jedyne co wyedukowała ze wszystkich dyskusji na kafe- to twoje menadżerki i mój nos zdolllniacha nie ma co :D

komiczne napisz jeszcze cos ciekawego to jutro poczytam i sie posmieje.teraz zegnam

no tak komiczne sie zamotal i nie bardzo wie o czym pisze heh komiczne nie wiedzialam ze masz takiego nieksztalconego obronce w postaci ike

"A w przypadku Kwiatka to ja nie wiem, gdyby mnie poproszono o wytrazenie opinii to chyba poprosilabym czas do namyslu " w sumie... przyjmuje to jako komplement :)

"ale czemu prawniczki są niefajne według Ciebie to nie wiem, ja wlasnie uwazam ze są atrakcyjne i mają wiecej oleju w głowie i ambicji niz te smieszne byznesłomen" aaa czyli jestes prawniczka i zabolało Cie to, ze kiedys cos takiego napisalem :D ok informuje Cie oficjalnie - to byl żart, bo prawniczki klasyfikuje rowniez do grupy biznesłumen :D:D ulżyło? :D

komiczne nie wiedzialam ze masz takiego nieksztalconego obronce w postaci ike tak a propos garkotłuków... przyganiał kocioł garnkowi ;)

"paralela nietrafna komik... bo lepszych od siebie niespecjalnine sie lubi bo sie na ich tle blado wypada... a inny typ muzyki? ani mnie to grzeje ani ziębi" trafna, tylko Ty rozumujesz przez pryzmat zakompleksionego Polaczka... ja lubie ludzi majacych lepsza ode mnie sytuacje materialna..

komiczne zyje w swiecie swoich fantazji, wydaje mu sie ze jest James Bondem

" komiczne zyje w swiecie swoich fantazji, wydaje mu sie ze jest James Bondem" i mysli tylko o tych biznesłumen, które spedzaja sen z powiek pomaranczce :D:D

no nie, garkotłukiem to ja raczej nie jestem

no nie, garkotłukiem to ja raczej nie jestem to "raczej" jest takie zastanawiające :D

\"trafna, tylko Ty rozumujesz przez pryzmat zakompleksionego Polaczka... ja lubie ludzi majacych lepsza ode mnie sytuacje materialna..\" komik, wszystko zależy od tego co Ty chcesz osiągnąć w danym momencie :D mozesz lubić szefa swojej kancelarii albo nie... ;) przecież polegniesz w rywalizacji z lepszymi od siebie-czy bedzie to dla ciebie przyjemne? ;) nie podejmiesz po prostu wyzwania jezeli nie bedziesz mial szans na wygrana :P nie mowie ze nie mozna lubic-jezeli ktos bogatszy jest w porzadku wobec \"maluczkich\" to moze nawet dostac ich uwielbienie ;)

ike nie masz sie co tak podlizywac komicznemu bo i tak byc cie nie chciał z twoim wygladem, wykształceniem i drażniącym charakterkiem

"ja lubie ludzi majacych lepsza ode mnie sytuacje materialna" ja za to lubie ludzi ktorzy potrafia ze swojego rzemiosła utworzyc sztukę, lubię mistrzów a jednocześnie ludzi skromnych

Gość kwiatek nie nudz juz
masz tu jedną artystkę ike, podoba Ci sie?