Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

zaproponowałam wyjazd do karpacza znajomym

Polecane posty

i teraz załuję, bo straciłam fajną koleżankę. nie żybysmy sie tam jakos super przyjaźniły, ale zawsze miałam z kim pogadac na gg jak mi się w pracy nudziło. wymyśliłam sobie wyjadz na ten długi weekend do karpacza z moim kochaniem, zeby troszkę odpocząć, powygłupiać się, pobyc ze sobą. zapytałam kolezankę czy nie mieliby ochoty wybrać się z nami. zawsze to raźniej. i to był najgorszy błąd... jej facet wydzierał się na ulicach cwaniakując jaki to on jest super a wszystkie baby do garów się nadają:o wykrzykiwał do mojego faceta dlaczego jestem taka zła:o zaprosiłam ich na kolację ktora sama zrobiłam, potem musiałam ją jesc przez 3 dni bo poszli sobie do knajpy i nie raczyli powiedzieć ze nie mają ochoty na moje zarło:o w czasie wyjazdu poprosił ją o rękę potem zaprosił nas na wino z tej okazji, ale jak wrócili do pokoju to na paluszkach zebysmy przypadkiem nie usłyszeli...:o teraz od 2 godzin się kłócimy bo ona uważa ze jej pawełek jest super święty a ja zamykam grześka z włotej klatce, po tym jak wyraźnie jej powiedziałam ze ja tam jadę zeby spędzić ful czasu z moim facetem a oni się poobrażali bo pawełek chciał grzeska na kolejne piwo naciągnąć:o straciłam kolezankę:o to przykre...

Gość asssssssssikkkk
Nie bardzo rozumiem o co chodzi w tej opowiesci.

wiem zagmatwałam. ale jest mi tak przykro ze musiałam sie wygadać. koleżanka której ufałam, której pisalam o wszyskim, teraz twierdzi ze pantofluję mojego faceta, bo pokazałam niechęc do jej faceta:o

Gość asssssssssikkkk
Jej facet jej sprawa. Twoj facet Twoja sprawa. I po co sie wtracac? Jej odpowiada taki typ, u Was zwiazek wyglada inaczej. NIe rozumiem o co sie klocic?

ona mi się wpierdziela z buciorami i wytyka ze ta jestem władcza i nie wiadomo co jeszcze...

Gość asssssssssikkkk
No to powiedz ze Ty sie jej nie mieszasz w zwiazek.

Gość uuuupppp
I właśnie takie są koleżanki :( Co ją to wogule obchodzi jakie są układy między Tobą a Twoim facetem ???!!!! Nic jej do tego. Może zazdrości Tobie takiego faceta. Bo jej "men" zamiast spędzać czas z nią woli wyskoczyć na piwko. Ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu ... w takich sytuacjach właśnie poznaje się swoich "przyjaciół"

nie wiem czy zazdrości czy nie:o ona do urodziwych nie należy, ma 23 lata, ten jej facet po rozwodzie i 13letnią córkę ma. uczepiła sie go bo myśli ze innego nie znajdzie...a tam ja czeka super przyszłośc z pijaczkiem.

Gość asssssssssikkkk
NIe wydaje mi sie bys miala nad czym rozpaczac.

Gość dlatego na wyjazdy
bierze sie sprawdzonych znajomych czy przyjaciół, w przeciwnym razie rowalą cały wypad.... niesprawdzonych lepiej ulokowac w sąsiednim pensjonacie niż w sąsiednim pokoju....w razie "niewypału" łatwiej sobie wzajemnie schodzić z oczu....

Gość dlatego na wyjazdy
sama prosiłaś się o kłopoty bo jadąc w dwie pary nie ustaliłaś czy jedziesz tam by się prowadzać z tamtą parą czy po to by być na sam ze swoim facetem trzeba było ustalić że w ciągu dnia każdy robi to na co ma ochotę a np wieczorkeim idziecie razem do knajpy, albo odwrotnie

no i to właśnie było ustalone. na samym początku jej powiedziałam zę ja mam zamiar spędzić max czasu z facetem, a ona z tekstem ze ich zostawimy w pokoju a same pójdziemy podbijać karpacz:o powiedziałam nie...no i tu ona stwierdziła ze ja nigdzie nie chcę faceta puszczac:o ona była zaufana:o do momentu kiedy powiedziała pierwsze zdanie na temat tego jej fagasa:o ochydnego i oblesnego:o przy niej powiedział zę go kuszę siędzac w piżamie pod kołdrą z wystawioną nogą. starałam sie zachowywac stosownie i nie pokazywać zbyt wiele, dlatego nakryłam sie kołdrą a ze było gorąco to wystawiłam nogę, a ten z tekstem ze go kuszę:o

teraz już wogóle nie mam sie do kogo odezwac bo jedyna osoba z która się dogadywałam czyli moja kuzynka też stwierdzila ze jak mam faceta to już z nią nie pogadam i jak proponuję spotkanie to się wykręca:o