Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza srasa

Nienawidze Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość Sam On
Piotr Hans...Podpisuję się pod Twoim postem

Gość dxdsfdg
Nie wrzucajcie linków, bo zaraz usuną topik!

Gość wierząca i praktykująca
A co do uczniów - każdy niech robi jak chce, ale jakbym była nauczycielką, to nie przyjmowałabym swoich obecnych uczniów do mojej listy znajomych.

Gość zobaczcie
ale to jest cala prawda o nk!! same dupy i zboki!!

Gość Sam On
Rzadko widać zdjęcia z porodów, ale będzie z pewnością częściej ;) Jak ludzie nie mają już się czym chwalić to trzeba bardziej niekonwencjonalnie...:)

Gość nasza srasa
a ja właśnie znam taka jedną co to uczy w podstawówce i naśmieszniejsze jest to,że 3/4 jej znajomych to dzieciaki które uczy,a nie koledzy czy koleżanki i do tego jeszcze zamieściła kilka zdjęć z takim dekoldem ze same cyce widać

Gość dxdsfdg
Mam różne osoby w znajomych, czasem nie grzeszące inteligencją, szczególnie te z podstawówki, ale bardzo zawiodłam się na tych że tak powiem "inteligentnych" co wrzucają co drugi dzień fotki swoich dzieci...

Gość Sam On
Albo taki mały przykład kozaków...Jest na siłce, zrobi szybko biceps, triceps, lekko najszerszy i kumpel obok strzela mu z 3 foty i lecą one na NK a Kobiety szaleją "Co on jadł, że taki duży" ;) Dzieci :)

Gość dxdsfdg
Mnie akurat zdjęcia, że tak powiem właścicieli kont, mówie tu o dorosłych ludzi że tak mało obchodzą, bo to ich profil, są dorosli i niech się poniżają jeśli tego chcą, ale przerażają mnie fotki malutkich dzieci wystawianych na tym portalu w masowych ilościach...

Gość dxdsfdg
Poza tym często można się uśmiać :D

Gość Sam On
O dzieciach to już nawet nie wspominam...

Gość mnie też już
znudziła ta nk. Co po wielu ,wielu latach ma się wspólnego z dawnymi kolegami.Życie ma kazdy takie jakie sobie potrafił ułożyć ale nie widzę powodu żeby opowiadać teraz o tym swoim dawnym znajomym.Cóż ich to obchodzi tak naprawdę jeśli tyle lat przezyli nic o mnie nie wiedząc.Po co im te wiadomości ?Jaki mamy ze sobą związek, co wspólnego po wielu latach ?

Gość Sam On
W końcu jedna konkretna odpowiedź :) I zarazem pytanie :)

Gość dxdsfdg
Też się zgadzam z tym...

Gość nie loguję się
Mój dzieciak dostał kiedyś zaproszenie od starszej pani(wiek ok 60) z drugiego końca Polski.Widać jakaś desperatka była, bo żeby powiększyć liczbę znajomych wysłała mu zaproszenie.To jest chore!!!I

Gość dxdsfdg
Ja np. próbowałam rozkręcić ludzi na forum, straszny opór był, że napisać choćby kilka zdań...natomiast tak jak pisałam wcześniej foty wrzucają masowo, nie wiem w czym tkwi ten paradoks, może nie umieją pisać :D, kultura obrazkowa, a nie słowa :D

Gość Sam On
Raczej nie mają o czym pisać, ale za to CZYM się pochwalić hehe ;)

Gość Sam On
To może jeszcze się z jakimś dzieciakiem umówi, bo nie będzie chciała sprawiać mu przykrości?? Głupota :)

Gość dxdsfdg
Ale opisać nowy samochód też można na forum :D

Gość Sam On
Ale widać słowa nie oddadzą prawdziwego uroku hehe :)

Gość wierząca i praktykująca
Wiele wspólnego to się rzeczywiscie nie ma. Jedno spotkanie klasowe, drugie i na trzecie juz nie ma chętnych. Niektórzy myślą, ze będzie tak jak w klasie, ale nie będzie. Ale o czym to swiadczy ? Jak jeden nie ma nic przeciwko, żeby drugi miał lekki wgląd w jego życie,a drugiego to intersuje, to przecież nic złego sie nie dzieje. Jak na razie nie ubyło mi od tego, ze ktos zobaczył moje zdjecie z kotem, z psem. Zdjęć mojego faceta nie umieszczam, bo uwazam, ze kazdy powinien sam decydować, czy chce być gdzieś umieszczany, czy nie

Gość dxdsfdg
Widać tak, poza tym trzeba trochę się wysilić ;)

Gość Sam On
Tak albo każdy powinien sam decydować czy umieścić zdjęcie swojego faceta/kobiety, bo może to doprowadzić do opustoszenia się skrzynki pocztowej z wiadomościami wiadomej treści ;)

Gość aswill
Haj! Ja tak sobie Was czytam i coś się robi gorący temat! :) I prawidłowo! Ja Też kiedyś miałam profil na NK ale zrezygnowałam. Z moich obserwacji, to faktycznie nic to nie jest dobrego! Nie dość, że wszyscy tam sie przechwalają i rzeczywiście próbują się dowartościować, to jeszcze wiążą się z tym duże niebezpieczeństwo! Wierzącą Praktykującą proponuję zostawić, bo i tak nic nie zmieni jej upartego zdania. Niestaty takie osoby nie widzą, żę tan świat nie składa się z samych wierzących i praktykujących. ;) Jest mnóstwo osób, któte poprzez zamieszcone zdjęcie widzą z czego można Cię okraść i ze zdjęcia nawet można się dowiedzieć gdzie mieszkasz. NIe musisz komuś zajść za skórę, żeby miec problemy tego typu. Wystarczy że się pochwalisz nowym cackiem i już możesz spodziewać się gości! Co do zdrad różnego typu to ja już nie będę się wypowiadać, bo to i tak nic nie da. Kto nie ma zasad moralnych to czy przez NK czy gdzie indziej pójdzie na lewo! :/ A jeszcze chciałam do dać, że największy wpływ ma na dzieci i młodzież. Pogoń za lepszym zdjęciem, kreowanie lepszego siębie, jakim być na żywo nie można. Smutne... :( Ja to w ogóle bym usunęła tego typu wynalazki! :) Chociaż mogą być pożyteczne, bo możesz znaleźć różne osoby, to istnienie tak dużego ryzyka nie jest warte żednych przyjemności! Mówcie co chcecie, ale ja jestem na NIE! :)

Gość dxdsfdg
Nie mylmy tu, że tak różnych celów dla których ludzie zakładają profile na NK. Mnie na początku zupełnie, to nie interesowało i nie wiedzieć czemu nagle zmieniłam zdanie ;).

Gość Sam On
Dokładnie, trzeba trochę się wysilić, a przecież łatwiej zarzucić zdjęcie, które mówi samo za siebie ;)

Gość Jestem za i przeciw...
Niektore zdjecia mnie smiesza i ponizaja wlascicieli, choc zalozenie napewno jest takie, zeby sie pokazac, ale powiem Wam, ze z radoscia odnalazlam starych znajomych z podstawowki i lo i szczeze sie ucieszylam mogac ich zobaczyc, a przy okazji ich rodziny, tym bardziej, ze niektorych nie widzialam od 15 lat. Dzieci jest rzeczywiscie odrobine za duzo, luksusowych samochodow i marmurowych kominkow rowniez, osobiscie nie zamiescilabym nic takiego, ale niektorzy ludzie kieruja sie innymi wartosciami...