Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza srasa

Nienawidze Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość dxdsfdg
Wiesz to na prawdę są wyjątki, które pozują na tle wypasionej bryki, czy domu, choć niestety znam takie przypadki...

Gość Sam On
Nie rozumiecie o co chodzi z tą bazą danych widzę ;) Nikomu nie grozi nic poważnego, póki czegoś poważnego nie wywinie w życiu codziennym. potem można się już tylko bardzo zdziwić ;)

Gość nasza srasa
DO wierzącej praktykującej nie oddzywaj się już więcej bo niszczysz topik tak jak to ktoś napisał wyzej, po co się tak wydzierać na innych, a co Ty jakaś obrończyni NK jestes???16 lat masz, że nie potrafisz spokojnie wyrazić zdania???

Gość wierząca i praktykująca
Nie wiem, gdzie wy widzicie te zdjecia z brykami. Moi znajomi mają najcześciej zdjecia z jakichś wyjazdów i to wcale niekoniecznie na malediwy

13:45 [zgłoś do usunięcia] Sam On Mnie rozwala jak ktoś ma np 100 znajomków z czego tak naprawdę zna tylko z 10 góra E tam, ja mam ponad 100, ze wszystkich szkół i kręgów dyskusyjnych, w którym uczestniczyłam, i to jeszcze nie wszyscy. Z czego z ponad połową widzimy się kilka razy do roku, piszemy maile, listy a z resztą wymieniamy życzenia i od czasu do czasu coś się kimuś przypomni :) Chyba, że chodzi Ci o przyjaciół, osoby, z którymi mamy naprawdę trwały i głęboki wieloletni stały kontakt

Bo co ? Bo ty chcesz mieć tu kółeczko wzajemnej adoracji ? Ja wyrazam tylko swoje zdanie, mam do tego prawo tak samo jak ty

Gość dxdsfdg
Wiem o co Ci chodzi w internecie można sie wiele rzeczy dowiedzieć nie znając a realu osoby, tylko kwestia jak się do tego podchodzi wszystkiego...

To znaczy, o przepraszam, już mam ciut mniej niż 100 :) parę osób też miało dość NK :D Portal jak portal... to tylko narzędzie. Kto chce, ten się pochwali, nawiąże romans... Ja nie mam żadnej fotografii ze swoją podobizną :D

Gość nasza srasa
Do wierzącej praktykującej Ty nie rozumiesz co się do ciebie pisze??? Kobieto???a może dziewczynko???

Gość Sam On
A poza tym to po co mam szpanować autem, domem czy wyjazdem?? Chyba tylko po to, aby samego siebie dowartościować jeżeli mam akurat z tym problemy ;) Po co ta góra znajomych z których znam tylko np. z 10,15 osób?? po to, że jak ktoś wejdzie na mój profil to zobaczy "no faktycznie kozak z niego"?? ;) Nie dziękuję :) Mam szacunek do samego siebie :)

Rozumiem, co nie oznacza, że się zastosuję. Przepraszam bardzo, ale nie widzę powodu, dla którego miałabym nie wyrazac swojego zdania na forum publicznym.

Gość Sam On
Energiczna Trzydziestolatka...Nie wrzucam wszystkich ludzi do jednego wora :) Mówię o konkretnych przypadkach, które znam :)

Gość do wierzącej praktykującej
kółeczko to ty masz,ale różańcowe:D:D:D:D:D:D

Gość dxdsfdg
Dodawanie znajomych to już inna kwestia, ale wiesz czasem ludzie mają taki zawód, że znają bardzo dużo osób i to nie tylko tak, że raz widzieli, albo oblecieli wiele szkół, bo byli tacy wybitni ;). Ja natomiast zauwazyłam opór przed pisaniem na forum, za to brak oporu na wrzucanie zdjęć...

Gość Sam On
Do wierzącej praktykującej...Haha, lepiej tego nie można było powiedzieć :)

Na przykład po to sie wstawia zdjecie, że jak sie koledze x urodziło dziecko, to nie musi wszystkim zainteresowanym i pomagającym sie wysyłac zdjecia, tylko umieszcza je w swojej galerii. Podobnie z kwestia "przyślij jakieś zdjecie z urlopu". Nie wiem, jakie wy macie wyobrazenie na temat ludzi, których ma sie na liscie znajomych. Ja swoich znajomych lubie co do jednego i jestem ciekawa, co porabiali w lecie albo czy sie spotkali z naszą wspólna koleżanką.

Gość Sam On
dxdsfdg...Tak jak pisałem, nie wrzucam wszystkich ludzi do jednego wora :)

Gość Sam On
Tak albo jak ostatnio jest o tym głośno, wstawia się nawet zdjęcia z samych porodów ze wszystkimi szczegółami :) Masakra :)

Gość dxdsfdg
Ale troszke uogólniasz, co jest krzywdzące.

Gość do wierzącej praktykującej
ehhhhh nudna już jesteś:D:D:D:D:D a Twój chłoptaś to już dzisiaj mszę odprawił??czy ma dopiero odprawiać wieczorną?

Gość dxdsfdg
No masakra, ale na ludzką głupotę nie ma lekarstwa. Mam nawet taką tezę, że teraz robi się zdjęcia na naszą klasę, a nie dla siebie :)

Gość Sam On
Nie uogólniam tylko opisuję doświadczenia moich znajomych, którzy mają konta na NK. Co do nich nie wpadnę to zobacz mam w znajomych tego i tą i mam takie zdjęcie, a takie ;) Żal :)

widzialam jednego goscia tam co mial z 500 znajomkow z czego pewno ze stoma gada i zna hm

Gość Sam On
dxdsfdg...chyba i masz rację z tym robieniem zdjęć :)

Gość Piotr Hans
No to jak już zebrało się grono antyKLASOWE - to trzeba stworzyć NASZA ANTYKLASA. Powiem więcej - miałem osobiście taką sytuację - porównam to do tego jak kiedyś kto pierwszys miał video później antenę satelitarną, komputer, internet - tak teraz trzeba "być" w tym portalu. Ale do rzeczy kiedyś miałem taką sytuację - koleżanka która pracuje w tej samej firmie (i dodatkowo z tej samej klasy) - 15 metrów dalej, a która należy do osób "trudnomównych" potrafiła przesłać mi e-maila - 15 metrów dalej(!) czy jestem na portalu NK. Ale cóż - paranoja... jacy, taki świat - taka i nasza klasa - no... nasza to ona może i była - teraz to raczej ale "KLASA". Ale jak ktoś lubi - może lepsze to niż "Arizona" czy "Mamrot". Jednak co do tych randek - to akurat jestem zgodny - może prowadzić w ślepą uliczkę z której nie ma odwrotu... A jak ktoś mówi że "mój" mąż, "moja" żona - to ok! cieszę się że tak pięknie ufać drugiemu człowiekowi to najważniejsza rzecz w życiu (naprawdę!), ale dziś jest mój a jutro może być jego/jej - nie wierzycie? (tak... tak ... to mnie nie dotyczy???) - to nie życzę nikomu aby musiał tego doświadczyć. Zawsze najpierw jest 101% zaufania (i to jest podstawa) - ale później jest 0%.

Gość Sam On
jedenkot... o tym mówię ;)

Gość dxdsfdg
Nie no, aż tak NK to się nie szczycę, żeby każdemu pokazywać, kto do mnie przychodzi :D.

Wcale nie uwazam, ze wszystko, co ludzie tam wyprawiają, jest w granicach dobrego smaku. Też czasem widzę takie foty, że sie pytam, czy ci ludzie mają dobrze po sufitem. Zdjecie z porodu widziałam jedno i chyba o jedno za duzo. USG płodu. Zdjecie "a to ja z moim misiem w sypialni". Ale to rzadkosć. Przynajmniej ja rzadko takie cos widuję