Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza srasa

Nienawidze Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość Piotr Hans
Dokładnie podpisuję się pod Wami - ten portal to tak jak gazetka brukowa dla "gwiazd" - tak ten portal to miejsce na przechwałki - jakie ja mam dzieci, a jaki samochód, a jaki dom a jakiego "mena". Nie znoszę tego portalu i podpisuję się pod SAM ON - może nie dokładnie tak jak Ty ale pewna "cecha" z tym się wiąże... Jeszcze dodatkowo - oznacza że "się ma komputer w domu i się ma Internet i nawet obsługiwać potrafi". Żenujący kicz. A ktoś kto mówi, że to tak jak telewizja itd. - to należy pamiętać, że do telewizji własnego zdjęcia nie prześlę i profilu nie założę np. w TVN24. Pytam dlaczego w takim razie - tak mało jest chętnych do uczestniczenia w zjazdach klasowych czy szkolnych albo kiedy spotyka się kogoś znajomego na ulicy to czasami tak mało ma do powiedzenia i szybciutko ucieka. To jest jeden wielki fałsz tych ludzi - ukrywanie się za zasłoną zdjęcia, opisu i ilości "znajomych" w tym portalu. Podobnie jak do niedawna psychologowie alarmowali, że e-maile, sms, telefony są właśnie elementem biernych więzi międzyludzkich - tak to nazwę, to ten portal ma jeszcze jeden dodatek - tzn. zdjęcie - gdzie można się pochwalić dalką podróżą lub figurą "partnera/partnerki". Choć oczywiście założenia i cel tego portalu był pewnie dobry. Takie ploteczki dla szarej masy...

Gość Sam On
Haha, ja nie neguję od razu wszystkich, którzy maja tam profile po prostu są tacy, którym się w głowach po przewracało i tacy, którym się dopiero po przewraca...no i tacy, którzy pozostaną normalni, żeby nie było ;)

Gość wierząca i praktykująca
Sam sie zastanów. Jak ktos jest takim idiotą, że foty i wszelkie dane udostep;nia, bedąc tajniakiem, to juz jego sprawa. Ja się tam nikogo nie boję, więc i galerie, i szkoły mam odkryte, i przez wyszukiwarke można mnie znaleźć, a czego nie chcę podawać, tego nie podaje i już. Miasta nie podałam, gg, skajpa, telefonu. I co, ktos mnie namierzy ?

Gość nasza srasa
zgadzam się w 100% z Piotrm Hansem, jak spotykam koleżanki z liceum to każda ucieka,żeby tylko nie pogadać, a na profilu sie wychwala itp.itd. poza tym ostatnio w 10 rocznice ukończenia liceum zorganizowaliśmy spotkanie, miało być multum ludzi, przyszło 6 w tym wychowawczyni, porażka...........nk to jedna wielka przechwalanka

Gość Sam On
No to chyba nie znasz się na necie na to wygląda, bo wiesz, akurat jak będzie bardzo chciał (i potrafił) to pewnego dnia się zdziwisz :)

Gość dxdsfdg
W dużym mieście na pewno Cię nikt nie namierzy :), ja też nie mam nic do ukrycia, choć mam tylko jedno zdjęcie, bo uważam że więcej, to jest niesmaczne...

No chyba sie nie zdziwie, bo nigdy nikogo nie zdradziłam, nie oszukałam, nie mam wrogów, wiec raczej nie sądzę, zeby ktoś koniecznie chciał mnie namierzyc i zamordować

Gość dxdsfdg
Teraz jak ktoś bardzo chce, to nawet za granicą namierzy kogo będzie chciał...

ja kiedyś miałam konto, bo chciałam zobaczyć co słychać u ludzi z podstawówki czy lo. skasowałam konto jak zaczęłam dostawać zaproszenia od znajomych nie ze szkoły, i obrażenia za to że nie przyjmuję...a po co jak normalnych znajomych to mam na gg. jakieś klany głupie, jacyś obcy ludzie...nie taka idea tego była. więc skasowałam.

Gość Sam On
Nikt nie mówi o mordowaniu ;) Po prostu wiele razy było, że NK robi również za bazę danych ;)

A ciebie, myślisz, nikt nie da rady namierzyć ? Myslisz, ze nikt, żadna osoba na ziemi, nie zna twojego adresu zamieszkania ? I że jakby ktos chciał cię znaleźć, to by nie dał rady ? Mimo że nie masz konta na naszej klasie?

Gość dxdsfdg
a co do tych spotkań klasowych, to się zgadzam...

Gość Sam On
Mnie rozwala jak ktoś ma np 100 znajomków z czego tak naprawdę zna tylko z 10 góra ;)

Gość dxdsfdg
Tak wiem, że to niby baza danych...tylko sorry, ale numeru domu, nr dowodu tam nie podaję...

Gość Sam On
Jedenkot...już się o to nie bój, mają swoje sposoby ;)

No też jestem ciekawa Dowiedzą sie, że skończyłam taki a taki kierunek i mam kota Wow

sam pomysł naszej klasy był fajny. nie fajne jest co zrobili z tego internauci.

Gość Sam On
A znacie coś takiego jak "adres IP"?? ;) I wszystko jasne ;)

a nie boisz się pisać na kafeterii ? IP i wszystko jasne

Gość Sam On
Haha widać pewne przekonania są tak samo mocno zakorzenione jak i u wierzących w Ojca R. ;)

Gość dxdsfdg
e IP, po pierwsze dla zwykłych ludzi to jest nieznane, a po drugie czasem korzysta sie z róznych miejsc, różnych kompów...

Gość do wierzącej praktykującej
no jak siedzisz myszko szara cały czas w domu i nie masz faceta, to kogo miałabyś zdradzić????hahaha............jeżeli tylko do kościoła chodzisz to się nie dziwie, a po co mieliby Cię namierzyć??może ksiądz???ale ksiądz też woli dupeczke fajną a nie jakaś kura

Gość Sam On
Dokładnie czasem korzysta się z różnych miejsc, ale zauważ, że przeważnie ten kto bawi się w konta i profile na necie to raczej nie korzysta z kafejek??

Gość do wierzącej praktykującej
lepiej już się nie oddzywaj bo niszczysz topik:D:D:D::D

Gość dxdsfdg
Ostro przesadzacie z tym namierzaniem. No właśnie po IP kafe też można namierzyć...

A ty głupi jesteś i wierzysz we wszystko, co ci sie napisze. Tak, dla takich jak ty net jest niebezpieczny. Mam faceta, miałam przed nim dwóch innych, ale nikogo nie zdradziłam. trudne do pojecia, prawda ? Nie martw sie, nie musisz wszystkiego rozumieć

Gość Sam On
Po IP kafe też można namierzyć to fakt, ale nikt tu się nie przechwala, ani nie pozuje na tle bryki sąsiada :)

Gość dxdsfdg
Powiem tak, nikt normalny nie udostępnia nawet tel. dla wszystkich na NK, choć łatwo nr zmienić, ale że by coś poważnego groziło mi przez przez używanie NK głęboko wątpię...Duzo ludzi wchodzi na NK z pracy ;)