Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza srasa

Nienawidze Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość aswill
wierząca praktykująca, w kogo Ty wierzysz i czyje nakazy praktykujesz, skoro brakuje Ci moralności! Chyba zaraz nowy temat założe!

Gość DO WIERZĄCEJ
ktoś się podszywa pod wierzącą?:D

Gość do wierzącej i praktykującej
fajny jestem??? Darek jestem, zobacz i napisz bo widze,że tak samo jak ja lubisz NK, spotkajmy się na NK,pozdrawiam,całuski sto dwa http://big.photos.nasza-klasa.pl/2437586/3/m ain/1303061824.jpeg

Gość kociczkaa
ta nasza klasa to dno, ja o nią nie raz sie z chłopakiem pokłóciłam... :( beznadziejna jest i tyle. a wogóle nie mówiąc już o tych wszystkich dziewczynkach wymalowanych i wypudrowanych które tam się lansują, odkrywając przerózne częsci ciała i wogóle... żal i żenada

Gość nasza srasa
:D:D:D:D:D chyba już nie ma wierzącej i praktykującej:)

Gość nasza srasa
up up up up

Gość dxdsfdg
nie wrzucajcie linków, usuną topik!

Gość wierząca i praktykująca
tato wybiera a wśród zagrozeń naszej klasy wymieniane były też zdrady itd, prawda ? Wiec moze i zdjecie byłegto lowelasa jest, być moze i on mi wysyła propozycje, ale to moja decyzja, czy podejmę, tak ? A nie naszej-klasy. Jak ktoś wstawia zwykłe zdjecia, to nikt mu sie nie bedzie włamywał. Bo co mi może ukraść, co zobaczył na moich zdjęciach ? Kota ? Rower ?

nie wiem, skad pomysł, że brakuje mi moralności

Gość Piotr Hans
Wprawdzie już kończyłem swoją wypowiedź (ostatnio) - ale jeszcze tak przyszło mi na myśl - dobrze byłoby zrobić badania statystyczne i wiedzieć jaki jest najpopularniejszy przedział wiekowy NK. Myślę że starsi ludzie - napewno podchodzą do tego właśnie z sentymentem z pewną nutą "wspomnień" zaś "bojówki" młodzieżowe - to chyba po to żeby zaistnieć na zasadzie portalu randkowego. Te NK - to kojarzy mi się z skrótem "NIEWIADOMO KTO" - tak ja wspominałem "pozy"... Umiejmy się zachować z "klasą" w życiu codziennym "naszą" klasą. Jeszcze raz miłego dnia :-)

Gość DO WIERZĄCEJ
Tu jest doskonały przykład na to, że zdjęcia z NK można pokazywać na kafe...Zawsze jakiś życzliwy znajdzie się.

Gość dxdsfdg
Piotr Hans, to zróbmy takie badania :). Miłego dnia Ci życze.

Ok. A czy ktoś wam każe tam się meldować ? Nie chcecie - nie meldujcie sie. Chcecie, ale bez zdjęcia - proszę bardzo. Nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma

Gość dxdsfdg
:)

ale może znajdzie się jakiś fajny chłoptaś na małe co nieco??bo chętna jestem i praktykować lubie:)

Gość Sam On
Piotr Hans...Dokładnie jak piszesz, bojówki pragną chyba tylko zaistnieć na zasadzie Fotki.pl i nic poza tym.

Gość a ja się nie zgadzam
Jak ktoś może pisać takie głupoty, że przez n-k rozpadł się związek? to chyba nie przez n-k tylko przez to , że ludzie są niedojrzali!!! na pewno niektórzy naszą klasę traktują jako miejsce do wylansowania się i można się przy okazji pośmiać ze starych znajomych, ze wrzucają sobie kilkadziesiąt zdjęć z każdej strony. Ale można też odnaleść starych znajomych, zobaczyć jak wyglądają, czy mają już rodziny. I to jest fajne. Ludzie wspominają, rozmawiają, spotykają się i to jest naprawdę sympatyczne.

widziałam kolesia na naszej srasie który miał 1046 znajomków! :D 500 to jeszcze nic w porównaniu z tym :D, jeśli ktoś widział kogoś z więcej znajomkami niech poda, ciekawa jestem czy ktoś przebije, ale bez ściemniania...

Gość nasza srasa
up up up

uważam to za portal randkowy, te wyuzdane małolaty, i jakieś odnajdywanie starych miłości, tylko się problemy w związku robią a raczej szpanersko - reklamowo- albumowy :P

Gość Witam.............
do nie dawna też miałam profil na NK założyłam go w pażdzierniku ubiegłego roku w takim celu w jakim miał służyć czyli odnalezieniu osób z którymi chodziłam do szkoły a nasz kontakt się urwał. Na początku bardzo mnie to fascynowało, gdyż miło było zobaczyć osoby bo tak długim czasie .Oczywiście miałam nadzieję że dojdzie do jakiegoś spotkania ale niestety chętnych do spotkania czy też nawet pogadania było bardzo malutko więc odpuściłam. Profil oczywiście dalej istniał więc często gęsto tam zaglądałam......no i zaczęło się, zaproszenia od osób które ledwo znałam lub znam:( masowe dodawanie ogromnych ilości zdjęć ......miałam wrażenie że ludzie sprzedają w tych galeriach calą swoją prywatność, lansując się na wszystkie możliwe sposoby, najgorsze jest to że sama trochę dałam się w to wciągnąć ale na szczęście oprzytomniałam. Teraz już patrząc z dystansem cieszę się że to zrobiłam, mam swoje życie, realnych znajomych i nikomu nie muszę tego udowadniać.:)

Gość Do Witam.........
BRAWO!!!! tylko więcej takich trzeźwo myślących jak Ty:)pozdrawiam

Witam............. rozsadnie piszesz... ale sa ludzie i ludzie na NK jeden ci potrafi galerie na 100 podstron zrobic a drugi ci wkleji jedna fote i jest git..nie mozna generalizowac Osobiscie uwazam ze ten portal nie jest zły ,jesli sie rozsadnie i z głowa s z niego korzysta

Gość Witam................
bracie .......zgadzam się z Tobą, ale ta zdecydowana większość osób nie potrafiących z niego korzystać zniechęciła mnie maxymalnie, pozdrawiam[cześć}

z podanych wyżej trzech linków dziala tylko jeden, ale fotka do ktorej prowadzi to fotka reklamowa firmy bieliźniarskiej...