Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza srasa

Nienawidze Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość Nasza srasa

uważam to za portal randkowy, te wyuzdane małolaty, i jakieś odnajdywanie starych miłości, tylko się problemy w związku robią:(

Nasza-klasa jest tylko po to, żeby się czymś chwalić, kłamać i plotkować. Mnie tam nie ma i nie lubię pytań w stylu: \"A jesteś na naszej-klasie?\" Nasza-klasa to nuda, chyba, że ktoś lubi ploty i chwalenie się

Widze,ze komus ten portal "zaszedl za skore" i to ostro:P Poza tym NK to nie portal randkowy:P

Gość Nasza srasa
ja też nie lubię jak ludzie się przechwalają samochodami, domem, gdzie to nie byli i czego nie zwiedzili-śmieszne

Gość Nasza srasa
jest to portal randkowy, bo jak rozumieć jak ludzie się umawiają i niby jakieś stare miłości odnajdują??po co???i jeszcze swoje dane podają......bleeeeeeeeeeeeee o fuj!

Gość alutka1979
nk to złoooooooooo

Gość Sam On
Ja przez NK straciłem Kobietę więc zdanie mam już też wyrobione ;)

Gość asssssssssikkkk
Nk jest beznadziejna .

Gość alutka1979
czemu ludzie się podniecają tak tym portalem? prawie tak samo jak fotka.pl

Gość Sam On
Pewnie dlatego, że można się pochwalić tym i tamtym, a w szczególności może jeszcze wpaść w oko jakiejś dawnej miłości?? ;)

Gość czarna kafe
ja mam profil na Nk mąż ma i jakoś nic się z nami nie dzieje nie zdradzamy się z byłymi to zależy od ludzi a nie od portalu rownie dobrze trzeba zakazać oglądać telewiz chodzić do knajpy na imprezki itp

NK to tylko kolejna okazja, aby z człowieka wyszło co najgorsze. Jeżeli ktoś jest rozsądny, to nagle nie zgłupieje przez jakikolwiek portal...

Gość Sam On
Dobrze napisałaś...Ty z MĘŻEM ;) Wiesz jest troszkę różnica jak ma się już zobowiązania, a gdy się ich jeszcze nie ma :) Ale racja, to w wielkiej mierze jest uzależnione od ludzi.

Gość Sam On
Persymona... dobrze napisałaś, że jeśli ktoś jest rozsądny to nagle nie zgłupieje przez NK, ale może natomiast zgłupieć przez osobę, którą dodała do "znajomych" ;) A poza tym licytowanie się na liczbę "znajomych, z których większości nie znam, ale mam" to jest głupota ;)

Gość zegzula
mnie najbardziej gorszą sexualne pozy dziewczynek począwszy od 12 roku życia. Kiedyś tu na forum pokazali profil 8 -latki jak pozuje w mini i widać jej majteczki i inne pozy w wytkniętym języczkiem ,wypiętym tyłkiem, robieniem dziubka.Szok normalnie i żenada :-O

Gość alutka1979
zgadzam się

Gość Sam On
Dziubki na zdjęciach najbardziej mnie rozwalają na łopatki ;)

Gość czarna kafe
widocznie te osoby was nie kochały skoro tylko przez fotki poleciały do byłych masakra zobowiązanie że mąż/żona nie chroni przed zdradą a jedynie własny rozzm

Gość Sam On
Dokładnie, nie chroni przed zdradą, ale przynajmniej wymusza w pewnym stopniu dokładniejsze przemyślenie za i przeciw aniżeli w wolnym związku gdzie wystarczy tylko powiedzieć Pa i jest po problemie. Nikogo ani niczego nie można być pewnym to jedno wiem :)

Gość ankasranka
ja mam przez to chujostwo obsesje na punkcie bylych lasek mojego chlopaka, ja pierdziele...Straszne.

Gość wierząca i praktykująca
A każe wam ktos umawiać sie z tymi starymi miłosciami, dodawać wyrozbierane dziesieciolatki do znajomych? Ja tam juz siedzę od ponad roku i jeszcze ani razu nie umówiłam się z zadnym chłopakiem z czasów podstawówki, ani razu nikt mnie nie nagabywał. Jak sie chce, mozna sie pozasłaniać wszelkimi blokadami, że nikt nas nie znajdzie , jak nie bedziemy chcieli, a jak znajdzie, to tylko nazwisko, i juz. Mnie sieten portal podoba, bo zawsze sa jacys znajomi, których sie lubi, a z którymi sie nie utrzymuje kontaktu - i tak ten kontakt mozna nawiazać, a juz na pewno ma sie wrażenie, że ta osoba nie przepadła gdzieś w otmecie dziejów, tylko gdzieś jest, ma jakaś tam rodzinę, coś tam robi.

Gość Sam On
Skoro byłaby faktycznie taką wielką znajomością to uwierz że kontakt by nie przepadł i nie trzeba byłoby wyszukiwać się przez NK ;) Ale każdy robi, co lubi :)

Gość czarna kafe
ok przyznam pare razy oglądałam fotki byłych męża ale tak bardziej dla żartu czasem nawet z nim hi hi ale myśle że skoro wasi faceci/laski tak się zachowały to zrobiły by to i bez NK przy jakiejś pierwszej okazij :)

Gość alutka1979
a po co mam zakładac??zeby moj chlop sie napalal na moje kolezanki?albo na swoje?

Gość dxdsfdg
Popieram post wyżej, również jestem rok na NK i też jeszcze nie zgłupiałam ;), traktuje to jako zabawę i mam duży do tego dystans

Gość Sam On
A poza tym skoro można się pozasłaniać za "różnymi blokadami" to dlaczego kazano wykasowywać masowo profile pozakładane przez służby publiczne?? Pomyśl nad tym...