Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wspieram

czy jestem egoistką?

Polecane posty

Gość a ja wspieram

że wstrzymuję się od zajścia w drugą ciążę, bo boję się porodu?

Gość fdsfrtyhdb
tak skrajną :)

wcale nie jestes;)ja sie wstrzymuje, bo boje sie ciazy (pierwsza przechodzilam fatalnie), boje sie noworodka (kolki, nieprzespane noce), boje sie, ze odsuniemy sie od siebie z mezem, boje sie, ze drugie dziecko calkiem mnie uwiaze w domu... mimo to bardzo chce drugiego dziecka. tylko jak to zrobic caly czas sie zabezpieczajac?:O;)

Gość a ja wspieram
czasami czuję się jak skrajna egoistka, naprawdę ale grudniowa też chcę drugiego dziecka, może po prostu musimy sobie dać więcej czasu a mówili że po porodzie się zapomina o bólu :o

Gość a ja wspieram
czasami myślę sobie - dam radę przecież, czy to aż tak bolało? a zaraz sobie przypominam: przecież powiedziałam podczas porodu - nigdy więcej takiego bólu, trudno będziemy mieli jedno dziecko... heh

nie jesteś egoistką moze po prostu to jeszcze nie ten czas , moze za rok ,dwa stwierdzisz ze bardziej pragniesz drugiego dzidziusia niż boisz się porodu :)

Gość MamusiaSynusia
nie jestes egoistka ja tez boje sie drugiego porodu a jestem 4 miesiace po pierwszym porodzie i do dzis nie zapomniałam jak bolało :( na dzien dzisiejszy nie cche miec więcej dzieci ale wiem ze tak nie mozna bo wiem jak to jest wychowywac sie bez rodzeństwa ale jak pomyslę o porodzie o zarwanych nockach i o kolkach jal tez pisze grudniowa to ogarnia mnie lekkie przrazenie :( a jesli sie zdecyduje to gdzies za 4-5 lat nie szybciej

Gość ja też ja też tak mam
jak sobie radzicie z tym? czy dajecie sobie po prostu czas?

Gość ja też ja też tak mam
na razie mnie sama już ciąża po prostu przeraża, a co dopiero poród, ten moment pierwszych skurczy świadomość że to już i że za chwilę będzie już boleć mocniej i mocniej aż do totalnego odjazdu z bólu... brrrrrrr.... i to bez znieczulenia, bo jestem uczulona i ostatnio nic mi nie dali prócz małej dawk ketonalu