Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaZDlugimNosem.

jakie jest Meskie spojrzenie na zdradę

Polecane posty

Gość diupa...
kto to teraz wie kim on jest.....

Gość diupa...
koszmar... istny koszmar... metlik w glowie i tysiace dziwnych mysli.... ulotnic sie tak to pierwsze co przyszlo do glowy, bo jak mozna zyc z kims takim... ale zaraz przychodzi to cos co mowi ze to nie tak, to sie niemoze tak skonczyc... bo jak czlowiek ktory mowi ze kocha pokazuje to naprawde calym soba, swoim zachowaniem, czuloscia, i zyciem moze nam robic cos takiego? to niewyobrazalne......chore... ze az trudno uwierzyc...powalone to wszytsko autentycznie...

Gość ano... problem...
porazka..... boshe uchron.................

Gość diupa...
z jednej strony jestem za stara na takie zabawy, ale z drugiej niechce gdzies tam w srodku go tracic... wiem jestem naiwna... boje sie tego wsyztskiego.... boje sie go stracic ale znow niechce go takiego... nieradze sobie z tym... to wyszlo niedawno, niemielismy nawet szansy o tym pogadac bo ja wyjechalam.... niewiem jak z nim gadac co powiedziec co robic.....

Gość diupa...
odpuscic?? a co z miloscia? co z checia bycia razem? tak wziasc wymazac z pamieci? zapomniec? niewiem czy potrafie? czy dam rade... byc sama... ja wierzylam w ta milosc i naprawde bylam szczesliwa.....

jak wolisz żeby najpierw znalazł sobie transa z ktorym będzie mu lepiej niż z Tobą a później Cię zostawił bo się "pomyilł" będąc z Tobą... to Twoja sprawa....

Gość diupa...
uhm... ciezkie czasy na mnie naszly, czlowiek sie starzeje a tu mu cosik non stop sie sypie na glowe zamiast juz byc "normalnie" dzieki SunsetSuit:))

Gość diupa...
oj jest za co jest, w realu nawet niemialabym sie przed kim wygadac:)) i ciesze sie ze to Ty akurat podjales ze mna temat:) pozyjemy zobaczymy co nam to zycie przyniesie. najwyzej bede ryczec i wylewac lzy na kafeteri:)

Gość diupa...
wiekowo... ja po 30 on 3 lata mlodszy....heh o ironio.....

Gość diupa...
niewiem jak sie objawia, przed moim wyjazdem zobaczylam u niego w telefonie smsa, odpis na jakies ogloszenie ze lubi klimaty trans, ponczoszki szpilki itp. niewiem zglupialam, przeciez ja tez tak sie nosilam czasem dla niego... zdazyl tylko powiedziec ze to tak z ciekawosci napisal co ktos odpisze, podobno nieodpisal ten ktos, wiecej niezdazylam sie dowiedziec wyszlam...

o kurde :) To już moze być zaawansowane stadium :-O Masz pewnosć że nie bzyka się z jakimiś transami jak Ciebie nie ma... ? Uważaj żeby Cię jeszcze czyms nie zaraził...

Gość diupa...
to ze lubial patrzec na gole babki na necie to rozumiem - normalne chyba u faceta, nawet jak ma kobiete, ale pisanie na jakies ogloszenia? i to z klimatami trans? to juz chyba cos nie tak....

Gość diupa...
napisal wczoraj smsa ze mnie nigdy niezdradzil.... ze kocha i chce tylko mnie...ale wierzyc ciezko, uwierzyc w to cos tez ciezko.... heh popadne w paranoje chyba... w sumie dobrze ze Go niewidze od poniedzialku:)) ale co bedzie jak wroce... tego nikt niewie... no chyba ze poligon taki jak tu u mnie teraz:))

Gość diupa...
chcialabym w to wierzyc.. i chcialabym zeby to bylo latwiejsze... no i zeby to nie bylo prawda..... tylko jak... i skad wziasc sily na to wszytsko...

Gość diupa...
robote mam meska to sily musze miec:P ale tak naprawde to czuje sie oslabiona tym wszytskim, naprawde niewiem co myslec co robic... tego jeszcze w moim zyciu nieprzerabialam:))

Odetnij się na jakis czas. Dla oczyszczenia sytuacji. Bezterminowo. I niech życie samo leci swoim torem ;) Czasem sprawy trzeba pozostawić same sobie, aby przybrały odpowiedni tor...

Gość diupa...
tak trzeba zrobic.... zmykam narazie odreagowac na chlopach z pracy:P jak cos to Cie znajde na kafe i bede nekac dalej:P dziekuje za dzisiejsza terapie:))