Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kshdhslvndl

Rozważania na temat mojego PIERWSZEGO RAZU

Polecane posty

no niby tak ale ja sie nie staralam i w ciaze nie zaszlam. a plodna jestem jakby co ;) za pierwszym razem tez bez niczego sie kochalam . ale wtedy sie strachalam bo mloda bylam ale jak widac niepotrzebnie. wystarczy tylko kochac sie w pierwsze dni po okresie i luzik ;)

jeśli chodzi o gumki to się nie wypowiadam bo się nie znam. tj ktoś wyżej napsał, kilka dni po okresie się kochajcie. i nie bój się, to nie egzekucja, masz się tym cieszyć, a nie myslec, czy w ciążę właśnie nie zachodzisz;)

spokojnie. w ciaze jest straaaasznie ciezko zajsc - wejdz chocby na forum ciazowe i normalne zdrowe kobiety miesiacami sie o to staraja i czasami nie wychodzi. gumek nie lubie wiec sama czasami bez zabezpieczenia sie kochalam i nic mi nie bylo :)

Gość kshdhslvndl
SunsetSuit to tu jesteś facetem? : O o noł, ale gafa............... wybacz, nie zauważyłam:O moi rodzice używają gumek już ohoho lat i nic chyba nie było :P (chyba, że o czymś nie wiem). a że używają wiem, bo zdarzylo mi sie kilka razy znaleźć przy sprzeatniu opakowanie no i raz mój mały brat (kilka lat temu) przyniósl te z gołą babą i sie pyta `mamo co to jest?` musialam wyjsc, bo nie moglam heh

Gość kshdhslvndl
edziorek a mogę wiedzieć, ile Ty miałaś lat kiedy zaczęłaś uprawiać seks?

hehehe ja kiedyś dzieciaka wkręciłem jak znalazł że to cukierki heheheh 2 tyg truł żeby mu dac jednego :D

Gość kshdhslvndl
hehehe dzieci są niemożliwe.... mój brat też długo nie chciał odpuścić rodzicom, potem nawet mnie męczył i miał focha, bo `nik nie ce mi powiedziec co to jest` 😤 heh

Gość kshdhslvndl
up

nie słuchaj komentarzy: w ciążę nie jest tak łatwo zajść. Owszem to prawda, ale dotyczy to osób, które długo starają się o dziecko, a im nie wychodzi. Ile jest wpadek wśród młodych dziewczyn? Pełno. Gumka+ globulka i pozbędziesz się stresu. Skoro nie tabsy, to może plastry antykoncepcyjne?

Gość kshdhslvndl
katis nie sram za przeproszeniem pienędzmi heh :) mam dopiero 18 lat, poza tym plastry tez sa toksyczne. moj chlopak nie chce sie zgodzic ani na tabletki ani na plastry, bo uwaza ze to niezdrowe. Tamari Tak się zaangażował, że nawet nie zauważyłam, iż jest samcem :)

Gość dwudziestojednoletnia
ja Ci radzę jednak dobrze się zabezpieczyć, bo nic tak nie zwiększa przyjemności z seksu jak komfort psychiczny, wiem po sobie. Skoro Twój organizm nie przyjmuje tabletek dobrym rozwiązaniem są plastry i problemik ciąży z głowy, a reszta to już tylko przyjemność, dobrze Ci radzę nie ma co narażać się na stresy, a widzę, że bardzo się boisz wpadki

plastry kosztują ponad 30zł na pół z facetem to 15zł na miesiąc, więcej wydacie na gumki i globułki...

aha, a gdyby antykoncepcja hormonalna była "toksyczna" to by jej zakazali. Proste...

Gość kshdhslvndl
ehh plastrom tez bym tak do konca nie ufała. ich działanie tez spada przy np. grypie żołądkowej, która mam czesto... a nawet jesli to jakie na poł? pracuje to niech kupuje heh :)

hmmm, ja nie liczę na pół, podaję jednak alternatywę dla kogoś kogo nie stać, nie czepiaj się

Zgadza sie niech kupi kto chce :) Nie zakładaj od razy ze każdy moze miecc grypę żołądkową. Nie stresujcie jej bo i tak wydygana jest :)

no to pozostaje Ci gumka i trochę stresu (lub nie, jeśli się wyluzujesz w tym temacie)

"hmmm, ja nie liczę na pół, podaję jednak alternatywę dla kogoś kogo nie stać, nie czepiaj się" Tamat nie ejst ani o cenach ani o zamożności :P

Gość kshdhslvndl
`wydygana` w jakim sensie?:O

ja tylko stwierdzilam z wlasnego doswiadczenia ze w ciaze nie tak latwo zajsc. bo tak jest. aczkolwiek Ty sie zabezpiecz i tego nie kwestionuje :) a mam lat 20 a pierwszy raz przezylam w wieku 17 lat.

Tamat nie ejst ani o cenach ani o zamożności Owszem nie jest ale koleżanka zaznaczyła dosadnie ze "nie sra pieniędzmi, bo ma dopiero 18 lat" tak więc i na tę przeszkodę staram się znaleźć rozwiązanie

Zgadza sie nie tak łatwo :) U mnie po 3 miesiącach regularnego bzykania się trafiło oczywiście bez żadnych gumek itd:) Więc bez obaw....

"Owszem nie jest ale koleżanka zaznaczyła dosadnie ze "nie sra pieniędzmi, bo ma dopiero 18 lat" tak więc i na tę przeszkodę staram się znaleźć rozwiązanie" ale to i tak nie o tym temat :D :P