Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

Gość milytvardziel.
:D A u Ciebie złoty to jak to było w przeszłości z dziewczynami ? :)

Gość milytvardziel.
buahahahaha :D Nie zły koleś ,:D W takim przypadku sprawa jest oczywista , jeżeli proponował Ci seks to już wiesz na czym mu zależało :D Facet przed 20-rokiem zycia myśli tylko penisem , tylko i wyłącznie , może sa wyjątki ale takich to ze świecą szukać :D Kiedyś jakiś psycholog mówił że dla nastoletniego chłopaka seks to tak samo jak dla nastolatki pocałunek czy przytulenie .

Gość milytvardziel.
Złoty , a różę jak pić ? Mam już uszykowaną , jakiś czas temu nazrywałem sobie i jest już gotowa do spożywania. Chodzi o to aby jak najwydatniej krążenie poprawiała i oczyszczała krew a podobno jest na to dobra. Słodzić czy nie ?

Co znowu źle??? :p Ja sie mam świetnie tylko przemęczona jestem...Ale biorąc pod uwage to że nie mam dnia wolnego w tygodniu od dwóch miesięcy to jest ok...:)

Dzięki Pascalowi zmuszona jestem opuścić ten nick,ten temat i na jakiś czas kafeterię... mogłeś powiedzieć,że nie potrafisz trzymać buzi na kłódkę to bym nie ryzykowała,a to nie była jakaś tam zwykła koleżanka :) Pozdrawiam tvardziela,Złotego i Izoldę :* Czasem nadal będę was czytać.. :)

Złoty ona ma 21 lat... ;] a ona w sumie byla przyjaciolka. dlaczego juz nie jest to dluzsza opowiesc.. :) ale z tego tez niezbyt byla zadowolona delikatnie mowiac.

Złoty ona ma 21 lat... ;] a ona w sumie byla przyjaciolka. dlaczego juz nie jest to dluzsza opowiesc.. :) ale z tego tez niezbyt byla zadowolona delikatnie mowiac. no niewazne. piszcie dalej. żegnam was.. może kiedyś tu wrócę :) :*

Bridget ale ta dziewczyna tez tu pisze na kafe zna Twój nick? widzisz tak jest :o tutaj piszą ludzie różniej maści ...:o trzeba być ostrożnym ..:o nie ufać tak..:o aparat ma dalej w naprawie okazała się poważna awaryjna ..:o przykro mi ..:o

iwa witamy...:) Złoty...:) Podaj adres to przyjade z Aparatem i cykne małe co nieco...:)