Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

Gość też tego nie lubie
Jarosławo widać to w twoich oczach :Dkobiecej urody się nie wyrzekniesz boś kobieta :D

Złoty , nie ma już jej dłuższy czas ale co fakt to fakt , Jarek by się zakochał . Tylko że obawiam się że bez wzajemności :D

też tego nie lubię ::::::: Ooo ktoś inny też zauważył że to coś ma kobiece oko :D Szkoda że myszy temu czemuś brwi wygryzły bo tak to by była lalunia w pełnej okazałości :D

Gość też tego nie lubie
Jarusia wykasowali z całej dziary i biedak nie ma gdzie się podziać ,to biega po topicach jak pies ze skulonym ogonem . Pozdro dla was normalni ludzie:classic_cool: ,więcej wam tu nie będę śmiecić 🖐️

Jarej , szujo jedna , rozmawialiśmy na ten temat już kiedyś na innym topiku nie ? Lepiej być prawiczkiem niż wyglądać jak ciota i nie mieć szans aby się tego prawictwa pozbyć :D Ale nie martw się , może jakiś pasztet się zlituję nad tobą bo cierpiętnice jeszcze nie wyginęły :)

ok złoty , ale nie będe chyba mieszał :D Najwyżej raz zielona a raz sok i już :D Ciekawości mi zawsze robisz złoty :D Ty powinieneś zostać jakimś doradcą finansowym bo umiesz w człowieku ciekawość wzbudzić :D Dziś znowu przypawiłeś mnie o ból głowy z tą wodą. Znowu będę się zastanawiał jak ją pić :D

:D :D nic się nie spinaj :D w następnym @ Ci wszystko wyjaśnię :D jutro wieczorem napisze :) ten sok możesz dodawać zamiast cukru :) gdzie Nasz mały brzdąc :) Jakbyś blisko Izoldy mieszkał Twardzielu to byście razem po nocach nie spali :D :D

Dzięki Złoty , ale Ty jak nie masz czasu to nie pisz. Bo ja Cię tak pytaniami zadręczam cały czas a ten no :D Jak będziesz miał czas to pisz a jak nie to nie. Najwyżej po swojemu będę coś wymyślał :D

Jarek_84 : Nawet jeśli jestem prawiczkiem ( tego Ci nie powiem ) to cieszyłbym sie z tego ośle :D Dziewczyna byłaby na pewno szczęsliwa że nie jestem kurwiszonem i nie moczę byle gdzie :D A to że Ci powiedziałem że wole dziewicę to wcale głąbie nie musi oznaczać że sam jestem prawiczkiem :D

Idę spać naprawdę już bo zmęczony jestem. Jarek , a ty kolego przespałeś swoją szansę chyba :D Dziś jakaś laska pisała że Cie kocha :D Zaraz poszukam Ci tego topiku i wkleje , przeczytasz sobie :D

Gość też tego nie lubie
No normalne, jak to do Jarusia podobne ,trzyma się jeszcze bidulek tymi swoimi pazurkami (czyt.tipsami ),może ktoś jednak pieska przygarnie ,a tu nikt chętny:( .Może na macierzyństwie jakaś łaskawa mam przygarnie szczeniaczka na święta ,żeby dzieci za uszka mogły poszarpać i w oczkach podłubać :D :classic_cool:

możne lepiej nic nie wymyślaj :D po tej miksturze włosy Ci jeszcze wypadną :D :D "nie jestem k**wiszonem i nie moczę byle gdzie" :D :D :D Twardziel to jest fajne ciacho jak mówiła Izolda i Iwaa :D :D

Ja nie jestem ciacho bo kurdupel jestem. Wkurza mnie to 175 cm :( MIałem iść ale nie mogę znaleźć tego topiku dla Jarka :( Dziś ktoś pisał że go kocha , wypowiadało się tam parę osób , fajny topik był :D:D:D

Złoty , a skoro już jesteśmy przy temacie to chyba wiesz o tym że czekamy wszyscy na Twoją fotkę :D Tylko Ty zostałeś :D:D Iwe już widziałem , też ciacho tak jak pozostałe brzdące. Skubana ładne oczy ma i dobrze Jej patrzy z nich :D