Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

jutro maluje cały dzień..A wieczorem imprezka ze znajomymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0 he he.....:)

to ja makarenowym krokiem idę spać;)bo przedemną ciężki dzień;) papa izodlko kolorowych snów👄 odezwę się po weselu co i jak:)):

AAAAAAAAAAaale się wyspałam...:0 wstałam po 12...:) Nasz bulwa pewno teraz na weselu tany tany robi....:) A my?? Złoty gdzie sie podziewsza?? Zigi?? Hop hop...A o Pascalu to słuch zaginoł......:(

Izoldo Słoneczko nie było mnie w karkowie cos wczesniej pisałem ale zły bardzo dostep do netu miałem :( Jak Twoja miłość? zaraz wychodzę procenty uzupełnić :) mnie nikt nie kocha 😭

Iwa z ranka Ty ryczysz??? Co się dzieje nie wyspałaś sie?? :) Ja właśnie wstałam...:) Ale też nie jestem wyspana...:) Ciekawe jaktam bulwa i jej zakupy w 15 min...:) Buziaki...:*

Izolda 🌻 Poszłam spac koło 4 😭 I zaraz chyba pójde pod pieżyne z powrotem :) Meczyłam sie do pózna z dekoderem polsatu:( Nie mam zadnych programów :( Dowiedziałam sie, ze mój dekoder chyba do wymiany:( Moda na sukces, Klan, Plebania.... :( Ja nie wiem jak ja to przezyje :( Musisz mi zdawac relacje co sie w tych serialach dzieje :) Dopóki nie ma kanałów :)

Achmed wymiata...:) I jest genialny...:) A co do mody na sukces to Bruk o 200 odcinków jest porwana (jej porwanie trwa 1 dzień) A w klanie będzie wigilia pezez 20 odcinków.....:P

Gość Ciekawostka nr 100
A dekoder???

A dekoder padł :( Tzn. nie wiem co sie dzieje :( Wyskakuje błąd 09 i pisze błąd karty:( Weszłam na forum cyfrowego polsatu a tam ktos miał podobny problem i mu napisali dekoder do wymiany :( Cały dzien bez tv :( Nie wiedziałam, ze jestem tak uzależniona:(

Tak :( 😭 😠 😡 No, nic musze pojechac z nim do sklepu w którym go zakupiłam :( Izolda 🌻 Jak Ci minął dzionek? Jestem ciekawa jak Bulwaaaaaaaaa po weselu :D

Skarbie 28 Gru 2008 10:19 Re: Dekoder Samsung DSB-S305G Cyfrowy Polsat -------------------------------------------------------------------------------- Siemanko dodzwoniłem się na infolinię i babka mi mówi, że cała Polska ma awarię na dekoderze MINI, kazałą włonczyć na kanał 21 (dla abonentów) i czekać. jak technicy naprawią to samo się połaczy. Kwestia by nie wyłanczać dekodera, tylko np TV:-) i czekać...

Wiesz Izoldo tu chodzi o Mode na sukces :classic_cool: Dziekuje Ci jeszcze raz... Jestem spokojna.... Ciekawa jestem tylko jak długo potrwa to czekanie :(