Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

Gość to ja siora
jestem, jestem byłam na innej stronie. Nawet spoko tu :) Powiedz mi tylko jak mam zrobic nick czarnym?

Gość to ja siora
Dzieki ale nie pogadamy bo ide juz spac. Te bachory z przedszkola mnie wymeczyły:( Nie moge znalezc na nie sposobu.

Gość to ja siora
Kto komu? :) A kto to ten walle , duch ktosik ? chyba nie romansujesz na internecie? hehehe

Gość to ja siora
A propo pieniedzy :) Iwonka wiesz ze cie kocham :)

Gość to ja siora
Rozumiem, ze w czwartek jedziemy na zakupy:) Ok! To papa Nie mam pomysłu na nick:( Wymysl mi jakis:( Dobranoc

Iwaaa to oszczerstwo :O Musiałbyum w wieku 12 lat zaciążyć jakąś dziewczynę. Ojciec, tez mi coś. 20-o letnie laski na ulicy codziennie się do mnie uśmiechają, a ty tu takie straszne rzeczy opowiadasz.

Co ja piszę. W wieku 11 lat. wcześnie byłem dobrym kochankiem, ale nie przesadzajmy z 11 lat :D

Wall-e :( Bo tak na oko mi wygladasz :classic_cool: Musze wiec chyba udac sie do okulisty😭 Czy juz Cie odbanowali ? :D:D:D To chyba twoj rekord:D:D:D

...Iwaaa.... Wall-e Bo tak na oko mi wygladasz Musze wiec chyba udac sie do okulisty Czy juz Cie odbanowali ? To chyba twoj rekord jak na oko, jak nie widziałaś moich fotek. Nie odbanowali mnie, bo ja dostaję dożywotnie bany, a nie byle co. moderatorki teraz sa obrażone na mnie i nawet ze mną nie rozmawiają.

Walll-e :) No, przeciesz wiesz, ze zartuje:) No, to sie doigrałes:D Te bany sa według mnie bez sensowne :o Co z tego, ze Ci zablokuja nick jak mozesz nadal robic to samo pod innym:o

Gość jeden taki ktosik
Iwaaa sory:o

Gość jeden taki ktosik
Ok:o

To ja;) Kurier był dzis i zabrał. Co wall-e sie obrazil? hehe Ze go tak postarzalas:)

Asis dzieki za załatwienie sprawy 🖐️ A ty bys sie nie wkurzyła jakby ktos Cie postarzał o parenascie lat:o :)

Dobra ja lece tak na chwile wpadłam! Czekam jutro na Ciebie papa 🖐️

Izoldo przegladałam ostatnio topik:) Tak miło, zabawnie i sympatycznie kiedys było :( A teraz....flaki z olejem.......... Dobrze, ze jeszcze jedna zwariowana osobka dotrzymuje mi czasem towarzystwa:)🖐️ Qrwa nie wiem co ja robie jeszcze o tej porze tutaj:o Dobranoc 💤

Serduszko Cierpisz chyba na bezsenność...:) A wiem co trzeba zrobić żeby było wesoło...:0 Trzeba tutaj jakiegoś faceta zwabić....:)