Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

Gość dhda wspak
Żona do męża w : - Chodz sie ze mnom przespac! - spij ,nie zawracej mi głowy ,jo nie jest spiący...

Gość dhda wspak
moze nie ocenzurują :-P Jesteśmy jedynym krajem na świecie, który ma kopie zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem

Pani pyta dzieci -Powiedzcie mi jaka największa rzecz może zmieścić się w buzi. Małgosia mówi: -Myślę, że śliwka. Pani mówi: -Bardzo dobrze. Zgłasza się Jasiu: -Myślę, że lampa. Pani: -Przecież to nie możliwe. Jasiu: -Ale wczoraj wieczorem słyszałem jak mama mówiła do taty: Zgaś lampę to wezmę do buzi!! :D

Gość dhda wspak
Maz przychodzi niespodziewanie do domu. Na twarzy usmiech, mruczy cos pod nosem. Wchodzi do sypialni, a tam standard - na lózku lezy na wpól rozebrana zona, a obok stoi nieznajomy facet ze spuszczonymi spodniami. Nieznajomy lekliwie i piszczacym glosem: - Obywatelko! Powtarzam ostatni raz, jezeli natychmiast nie zaplaci Pani rachunku za telefon, zesram sie tu na podloge!

To bedzie Kawał Życia... Pewna para świeżo po ślubie.. Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze. - Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo. - A dokąd idziesz misiaczku? - pyta żona - Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko. - Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw. Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku.. ale w barze.. no wiesz.. te kufle.. - Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu.. Proszę. Mąż blady z wrażenia nie nie daje za wygraną; - No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki.. nie będę długo obiecuję. - Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki.. - Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język.. - Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to k**ewskie piwo, z j**anego kufla, żryj pie**olone przystawki!!!! Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie k**wa nie wyjdziesz!!! Pojąłeś sk**wysynu???!!!

Gość dhda wspak
moze być :-) a ja na kawał zucia odpowiem tak : Dawno, dawno temu pewien młodzieniec spytał swoja dziewczynę: - Wyjdziesz za mnie? Ona odpowiedziala: - Nie! I człowiek żyje długo i szczęśliwie, chodzi na ryby i na polowania, gra w golfa, pije piwo i pierdzi kiedy tylko ma na to ochotę. KONIEC

Gość dhda wspak
Na przesłuchaniu policjant mówi: - No to niech pan opowie jak to było - No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć - Napastowali pana? - Nie... na sucho pojechali.

smialismy sie.oczywiscie obrocilem to w zart ale wstyd pozostal:o ..pomawiacz.. nie mow mi ze nie byloby ci cholernie glupio jak bys tak babie beknal.bo po drugiej stronie ulicy napewno mnie slyszeli:o

Gość dhda wspak
nie przejmuj sie to zazdrosnicy dodajatakie tematy i obrazaja innych puści mali i nieakceptowani ludzie pozdro ide na DEXTERA fajny serialik :-P

Izolda i czym sie przejmujesz? Musisz wiedziec, ze umieszczajac fotke w stopce bedziesz narazona na takie akcje:o Niestety:( Poprostu ignoruj...

Słonko wejdz na strone głowna tam jest forum REDAKCJA KAFETERII jest tam temat smietnik;) wklej linka tylko i po sprawie;)

Misiek daj sobie spokuj....:) To fizjologia i każdy to zrozumie...:) Zresztą jak jej się podobasz to to że Ci się wyrwało to nie zaszkodzi...Może tylko pozytywnie zadziałać jak zobaczy że Tobie głupio bo to znaczy że jesteś pożądnym facetem a nie jakimś tak z "pod budki z piwem: