Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

Wiem:classic_cool:🖐️ Na nastepny raz zrobie z jej głowy spust na fekalia😡 Ja już ide spać słonko💤 Rano musze wstać:( Dobranoc🖐️😴 Nie daj sie;)

Postawie sie i nie dam się...:) Słodkich Iwa... :* (widziałam dzisiaj Złotego na kafe...:))) A stary gdzie zwiał...:D

ja izolda tak tylko na chwile wpadlem;) by odpisac pomawiaczowi jestem zmeczony i spadam spac;)dobranoc Iwonka i badz grzeczniejsza:D Izoldo a ty jestes twarda babka i z kazdym dasz sobie rade;)papa

masz racje:) aczkolwiek moi koledzy z klasy mnie troszkę podlali ponieważ dzisiaj w szkole obchodziliśmy lany poniedziałek:) idąc korytarzem brodziłam w wodzie:D

może i zgnije.. a co tam :) jak nie ja to inny kwiatek będzie sobie tutaj kwitnąć... a powracając to tego śmiesznego incydentu który Ci się przytrafił to uważam że nic się nie stało..:) co ona biedna by zrobiła jakbyś się np. przewrócił na schodach, czy zahaczył o dywan?? :)

Iwuś ostatnio mam dobrą passę w nauce:) muszę się pochwalić że zdobyłam 3 miejsce w konkursie geograficznym:D:D:D a nie spodziewałam się... poszłam na konkurs i zapomniałam jak się oblicza współrzędne geograficzne.. jak zobaczyłam te zadania to mi oczy z orbit wyszły.. musiałam wymienić po koleji ery ziemskie, orogenezy itp ale udało się :):):) tylko że nagrody marne:-o

Nie przypominajcie mi o tym:D ale odzywa sie do mnie takze jest ok:) :Dteraz mi sie chce z tego smiac ale jak sobie to tylko wspomne:o eeeee spiepszac jak najdalej mam ochote:D Iwa 🖐️🌻 przeszlo ale nie ma godziny bym o tym nie myslal:D

nie ma czego gratulować:) tak na serio to poszłam na to żeby nie być na angielskim:D a tu prosze..:D Starszy ale ty się przejmujesz.. stwierdzam żeś Ty większa panikara ode mnie..:D