Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieczka

powiedzcie, czy tak moze byc... allegro

Polecane posty

Gość ojejciu jejciu co tu sie wyrab
a jaka cena minimalna?

juz widze , za drogo :O

nie obraz sie ale zestawu nr 1 to bym za darmo nie chciala... wyglada jak scierki do podlogi- wymiete ciuszki- poprasuj nr 2- kombinezonik sliczny ale zrob fotke na ciemnym tle zeby sie odznaczalo nr 3 ubranka ladne, kolorowe ale nie fotografuj ich na podlodze ... to takie moje rady. mam nadzieje ze sie nie obrazisz.

no a ceny lekko zawyzone. ostatnio sprzedawalam po kuzynce same gap i wójcik i sprzedalam za 50 zl :-/ a ciuszków bylo z 40 sztuk myśle ze nikt ci nie da 90 zl za kilka ubranek

kombinezon - jeśli zdjęcia byłyby ładniejsze - wtraźniejsze to może i dałabym za niego te 25zł co do reszty - nie, dziękuję...

Ja w ogóle nie rozumiem licytacji od złotówki z ceną minimalną której i tak nikt nie zna.Jezeli od złotówki to od złotówki licytacja.Jeżeli masz cenę minimalną np 20 zł to wystawiaj od 20 zł. Co do cen za towar(mniejsza z tym jakiej jakości) to są zdecydowanie za wysokie.Myslę,że większe zainteresowanie byłoby gdyby licytacja była od zł.Za ile wylicytujesz za tyle kupisz...

Często ludzie nie chcą licytować jak widzą cenę minimalną. Ale wiadomo nikt też nie chce sprzedać ful ciuchów za 1-2zł.

No to niech nie wystawia od złotówki tylko od tej ceny minimalnej.Zniechęca to bardzo i tylko wprowadza zamieszanie.

wyglądają na mocno zużyte a \"cena minimalna\" od razu zniechęca mnie do zainteresowania się aukcją

własnie nie dosc ze zniechceca to jeszcze sprzedajacy za to płaci :P

pierwsza paka to moim zdaniem tragedia okropnie zniszczone i sprane te ciuszki.A przede wszystkim nie uprasowane :O Kombinezon może być choć trzeba poprawić zdjecia. 3 aukcja wg mnie ciuszki są takie sobie,żadna rewelacja więc te 90 zł to jest za dużo.Wolałabym kupić za te pieniądze 3 szt nowych i ładnych ubranek. To moje zdanie :)

Gość bnh
jejku te ubrania wygladaja jak szmaty :O Sorrry ale dla mnie masakra ubranka i ceny :O:O

Gość Brak stroju
Powiedzcie mi jedno,skąd ta rozmiarówka.Od 62 do 68 dla dziecka 1-2 miesiace?

Zdecydowanie za drogo! Nieładne zdjęcia i ubranka też nie rewelacja. Cena minimalna zniechęca (sama jak widzę, taką aukcję to z niej wychodzę, nawet nie czytam). Poza tym ubranek dla dzieci na Allegro jest już przesyt i ciężo jest je sprzedać za rozsądną cenę. Jedynie chyba dobrze sprzedają się ubranka firmowe. Ja już od jakiegoś czasu wolę je oddać niż sprzedawać za pół darmo (ale to moje zdanie;)).

Gość dasdassa
kiepskie te zdjęcia. Zestaw 1 wygląda jak wyjęty z gardła psa... Pozostałe - może trzeba robić zdjęcia przy lepszym świetle? bo to jakaś masakra wyszła. Sorry nie kupiłabym tu niczego, jakoś te zdjęcia mnie nie przekonały. Mam wrażenie, ze te ciuszki to z ciuchlandu "z szóstej ręki"

W życiu takie ceny :D Bueheheeh sory, ale 40 zł za parę bodziaków i pajacyków?? Za 20 zł mooże by poszły. A ta 3 za 90 zł :D Kochana, ucieszysz się jak za 30 zł sprzedasz ;)

autorko, pierwszy zestaw nie jest wart wiecej niz symboliczne 10 zl, to same spiochy, w dodatku wygladaja tragicznie. uprasuj je. za kombinezon nie dalabym wiecej jak 15 zl. natomiast ostatni zestawik - jakies 30 zl. duzo w nim czapek, ktore sa chyba tanie? jak chcesz to sprzedac to naprawde nie przesadzaj z cenami.

ten ostatni zestaw ujdzie, 5 zl za sztuke to ok, taniej niz w ciuchlandach. przynajmniej wida na zdjeciach co kupuje. i jeszcze te gratisy - spoko.

Wytłumaczcie mi jedno.Rozumiem,jak sprzedawca pisze,że ubranka sa z domu gdzie sie nie pali(smród itp...) to moge zrozumieć,ale co ma do tego pies w domu?Niby jakie sa ubranka z domu gdzie jest zwierze bo sama mam psa i sprzedaje na allegro.Czy są one brudne,zalane przez psa czy zaplute?

Gość ojojojojojojo
powiem tak sama jestem zwolenniczką kupowania ciuchow na allegro dla niemowlaka i npp ostatnio kupilam 25 par bodow w rozmiarze 50/52 z czego tylko 4 uzywane reszta z metkami nowe!!!!!!!! wszystkie z kubusiem puchatkiem i innymi bochaterami i zaplacilam za nie z przsylką 21 zl wiec to co autorka prezentuje na aukcjach to cena ktorej bym nie dala/ ostatnio babka sprzedawala 30 elem zestaw z czego 10 czapek i chciala za to 150 zl ciuchy nie markowe i nie cudowne, smiechem mnie zabila jak mi o tym powiedziala:D:D:D:D

hmmm... mi sie wydaje, ze moga byc oklaczone. mialam kudlatego psa i wiem, ze jego siersc byla wszedzie. moze ktos ma uczulenie, nie wiem.... w sumie i tak sie pierze te ciuchy. moze to taki chwyt marketingowy ;)

ja tez zawsze piszę jak sprzedaję ciuszki ze z domu w którym sie nie pali ale o zwierzetach to nie obczajam :O a może to chodzi o sierść na ubrankach???