Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale się uśmiałam

Kiedys stalam w dlugiej strasznie dlugiej ......

Polecane posty

Gość ale się uśmiałam

kolejce w banku. Byla to jedna z glownych placowek, godzina szczytu. Ludzi bylo po prostu ful!!! Bylam wtedy swiadkiem glupiego a zarazem smiesznego zdarzenia... Bylam chyba 4 w kolejce.. czekalo sie z numerkami bo to bylo duze PKO BP Przede mna byla mloda kobieta (tak moze z 27 lat) z dzieckiem... chlopczyk mial moze z 4 no 5 lat... i byl strasznie nieznosny...co prawda byl upal i kazdego wkurzalo takie czekania nawet doroslego... ale na sile jęczał tej matce ze chce isc do sklepu... kup mi to kup mi tamto... i naprawde nie reagowal na "zaraz musimy poczekac tu jeszcze" w pewnym momencie zaczol juz tak jęczeć i po krzykiwać że matka nie dawała se z nim rady i nie mogła go uciszyc... w końcu dzieciak wrzasnął na cały głos do matki szarpiąc się, bo zlapala go za reke by stał grzecznie : "jak mi tego nie kupisz to powiem babci że lizałaś tacie ptaszka !!!" Krzyknął to tak głosno że nagle cały bank zamarł na chwile.. i wszystkie spojrzenia polecialy w kierunku tej kobiety i dziecka... a ona malo nie zapadla sie pod ziemie doslownie!!! Wiekszosc ludzi odwracala glowy zeby mi widac bylo glupiego usmiechu pod nosem... a Babka szybko dokonala wplaty i doslownie uciekla z banku ciagnac tego chlopczyka za reke... jak tylko wyszla glosniej bylo slychac podsmiewywanie sie ludzi i inne komentarze.... Sama staralam sie nie smiac i zachwowywac powazna mine... ale powiem Wam ze na jej miejscu spalilabym sie ze wstydu i chyba zapadlabym sie pod ziemie!!! Jesli tez znacie jakies smieszne historie w tym temacie to piszcie smialo

Gość xD xD xD
O nie. Na dzieci sie uwarza. Dala sie przylapac i dzieciak ma haka jak cos na miescie bedzie chcial. Niechcialbym byc na miejscu tej kobity.

Gość kjhjhh
to chyba warkocz giętkiemu lizał:)))