Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueangel90

Naturalne kosmetyki

Polecane posty

Gość blueangel90

Chciałam was zapytać czy stosowałyście kiedyś tego typu kosmetyki i czy jesteście zadowolone?

Gość blueangel90
@

Tak bardzo, ja polecam szczerze sklep, gdzie kupuje naturalne kosmetyki, maja fajna oferte jest z czego wybierac :) www.zdrowekosmetyki.pl pozdrowienia! :)

Gość Badz Blizej Natury
Stosuje, efekty sa naprawde rewelacyjne. Warto zapoznac sie z tymi kosmetykami !!! Kosmetyki naturalne marki Alep Nature: www.beautynature.pl Pozdrawiam

Pół roku temu pokusiłam się wydać 50 zł na krem z papają i oliwką do cery dojrzałem włoskiej marki Naturissima... Mogę pisać tylko dobrze o produkcie. Po pierwsze bez grama chemii, bez parabenów, świetna receptura, bardzo dużo składników, bez olejów mineralnych, bez dodatków perfumeryjnych. świetnie się rozprowadza i wchłania, wydajny. no to uczucie świeżości po nałożeniu na twarz. różnych kosmetyków używałam, dla mnie Naturissima to strzał w dziesiątkę. teraz jestem w trakcie trzeciego opakowania. kupiłam też mleczko do demakijażu. również produkt z wyższej półki. polecam.

Teraz jest tyle chemii we wszystkim, że coraz bardziej staram się dbać o to czego używam, czytać składy itd. Moja świadomość produktów stale rośnie. Jeśli chodzi np. o szampony to naturalne słabo działają, ale kremy czy suplementy już jak najbardziej mogę polecić

Gość eresska
Kosmetyki Annabis polecam od siebie. W sumie znalazłam przez przypadek na stronie https://konopieizdrowie.pl/ ale jak poczytałam opinie i generalnie o dodatkach w tych kosmetykach czyli olejkach konopnych zainteresowałam się i zamówiłam. Dziś nie żałuję, bo są skuteczne!