Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka1.1980

chętnie pana uroczego poznam

Polecane posty

Fajnie byłoby się zakochać.Nie żebym była samotna albo sama.Ba powiem więcej myślę nawet ,że jestem kochana.Ale ja bym chciała pokochać kogoś jak gówniara tak bardzo mocno,chciałabym być zazdrosna i rano wstawać z uśmiechem na twarzy i cieszyć się z tego ,że tam gdzieś jest ktoś...Jeśli jesteś chętny zapraszam na casting(intelektualny oczywiście).

Gość Marek 29
nigdy nie brałem udziału w zadnym castingu:classic_cool:

Gość DKMG
o kurde a co można wygrać

Gość brudne majtki

Może łyżwy saneczkowe (bo zima za pasem)?Albo czekam na propozycje co byście chcieli wygrać.To co może pierwsze castingowe pytanie mogę zadać? Myślałam ,że tak łatwo się zakochoć ,ale stwierdzam z przykrością ,że jeszcze nic do was nie czuję.

Gość Marek 29
och, to tylko kwestia czasu

Gość ofer ma
tu na kafe to tylko same patałachy + komiczne. tyle że on siedzi na ogół jak jest w pracy. poza pracą rzadko. proponuje odłożyć zakochanie się do poniedziałku.

Gość DKMG
łyżwy saneczkowe hmmmm rozumiem że lubisz opiekować się połamanymi facetami:P dobra czekamy na putanie:P

Tak tak też tak myślę.Mnie to tak bardzo na czasie nie zależy.Dałam sobie kilka dni.Marku prowadzisz w moim rankingu.Jak dotąd jesteś najbardziej wygadany.Jeszcze cię nie kocham ale już bardzo lubię.

Gość Marek 29
to nie pozostaje mi nic innego jak utrzymać prowadzenie do końca, choć nie wiem co jest za metą

Gość DKMG
marek ty to masz szczęście będą cię pielegnować jak się połamiesz :P ja się chyba wycofam z tego castu bo nagroda jakoś mało męska i przydatna jest co innego jakby zaproponowali komplet opon zimowych i płyn do spryskiwaczy a łyżwy to takie tendencyjne

Gość eduuardo
a jaki przedział wiekowy wchodzi w grę ??? ile rozwodów jesteś w stanie zaakceptować ??? i czy casting będzie odbywał tylko na tymże forum czy będziemy mogli o ciebie walczyć niczy błędni rycerze :))))

Gość DKMG
moment sprawdzę ....jeszcze jestem:P

Gość DKMG
co prawda tylko 8 cm brakło szczęścia:p

Gość DKMG
nie 8 a 7,99 marny podszyw liczyć nie potrafi:P

Jak chcesz DKMG.Będę szczera twój intelekt do mnie nie przemówił.To 8cm trzeba było zachować na potem jak już bym była zakochana.Wybacz ale w takiej sytuacji tego nie przeboleję.eduuardo a ty myślisz ,że ja nie posiadam doświadczeń w kwestii mania i niemania męża tudzież kochanka.Więc wykolejeńcy losu mogą być jeśli o to pytałeś.

Zapomniałam pytałeś o przedział wiekowy.Jest mi to obojętne ale myślę ,że 20-50 no i oczywiście +- 10 lat to tyle chyba.

Gość DKMG
no trudno poszukam zimówek gdzie indziej:P

Gość eduuardo
no to łapię się we wszystkich twoich kryteriach a mój wrodzony czar masz jako bonus :))) nie ma siły trzeba polerować zbroję i zdobyć ten zamek :)))

Gość grup
______________________________________________________ ______________________________________________________ __8_____8__8____8__88888___8888___8_____8__8___8______ __8_____8__8____8______8__8____8__8_____8__8___8______ __8_____8__8____8______8__8____8__8_____8__8___8______ __8888888__8____8______8__8____8__8_____8___888_______ __8_____8__8____8______8__8____8__8__8__8____8________ __8_____8__8____8__8___8__8____8__8_8_8_8____8________ __8_____8___8888____888____8888____8___8_____8________ ______________________________________________________ ______________________________________________________ __8888888__888888__8_____8___8888___8888888___________ _____8_____8_______88___88__8____8_____8______________ _____8_____8_______8_8_8_8__8____8_____8______________ _____8_____8888____8__8__8__888888_____8______________ _____8_____8_______8_____8__8____8_____8______________ _____8_____8_______8_____8__8____8_____8______________ _____8_____888888__8_____8__8____8_____8______________ ______________________________________________________ ______________________________________________________

DKMG zaproponowłam te łyżwy bo jak wiesz zimy w tym roku nie będzie więc opony sobie odpuśc.Trochę jestem rozczarowana bo jeszcze nic nie czuję a siedzę tu chyba ze 2 h.Muszę to przemyśleć.Zjem coś i wrócę potem.

Eduuardo rycerz mówisz... Czekaj sprawdzę...Ok to też się mieści w moich kryteriach.Moja szalona miłość do ciebie może jeszcze wymagać kilku dodatkowych pytań.Zniesiesz to?

Gość serce czy rozum
to niesamowite stronę otworzylam w celach innych patrzę hmm temat interesujący skoro jestem obecnie sama sprawdzę jak się sprawy mają i co widzę....no no gratuluję Olu pomyslu no i sprawy nie wyglądają tak źle Ci faceci są a ja chyba nie chcialam ich jeszcze widzieć albo inaczej wiedzieć że są. Chyba czas się zakochać budzić się z uśmiechem na twarzy pozwolić sobie na infantylizm ze szczęścia posiadanego i przestać wisieć na starym wieszaku....jak trup... powodzenia w milości i Panowie do boju Pozdrawiam ....ciągle kobieta :)

Gość DKMG
bo masz do tego negatywne podejście:P jak zimy nie będzie jak od poniedziałku śnieg:P

Gość eduuardo
zniosę wszystkie dodatkowe pytania niczym rajska kurka złote jajo :))) a jeśli lubisz inne formy przesłuchań z biciem (i biczem włącznie) to też dam radę a mój rączy rumak (znaczy się koń) i lanca którą niechybnie postawię skruszy wszelkie mury które mijać będę po drodze (kurde jak lirycznie mi wszysło :)))

Gość DKMG
eduuarto ty mały śwituchu normalnie sasro maso:P

eduuardo uuuuu kiepsko to widzę mamy konflikt interesów to ja lubię być zdominowana a nie dominować. I co teraz?

serce czy rozum dzieki za kilka słów no i smutno mi to powiedzieć ale teraz ty prowadzisz w moim rankingu.Pokładałam jeszcze nadzieje w eduuardo ale on lubi.. no wiesz...No a ty niestety nie masz szans w castingu bo jesteś kobietą ,ale mimo wszysto miło było :-)